Tuoteryhmä

Jing Cheng Da Harmaa Ohjain Kumi Johtavaa Yhteyttä-Painiketta D-Pad Tyynyt Xbox Yksi Controler

Uusi

€7.41

€8.14

-8 %

Varastossa

Asiasanat: pad pad, pad-painiketta, pad xbox one, Halpa pad pad, Korkea Laatu pad-painiketta, Kiina pad xbox yksi Toimittajat.

Muistutus : 1.Tuotteen tiedot ovat peräisin internet,mutta meidän kuvat ovat todellisia ,toimitamme tilauksesi sama kuin kuva,niin, ota, vertaile kuvia haluamasi tuotteen, jotta avoide ongelmia , Kuten paluu postin kustannuksia virheellinen osto on ostajan kustannuksella. 2.Tilaus postitetaan 2 - 7 työpäivää . [Paitsi jos tuote on loppunut varastosta. Jos yli 7 päivää, meidän tulee muuttaa seurantanumeron, ja lähettää sen sinulle] 3.Saapuminen aika: 15-60 päivää.riippuu Post-palvelu omassa maassa 4. Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus [paketti tulee EI Seuranta Tiedot .Ostaja EI hyväksyä, pls älä aseta järjestyksessä] 5.Jos sinulla on muita vaatimuksia. Pls jättää hieronta meille tilauksesi 6.Otamme seuraavat pakkaus menetelmiä . 7. Matkapuhelin kaapeli valmistajat, koska pieni piirilevy hometta erilainen ulkonäkö voi olla hieman erilainen, ei vaikuta käyttöön,Ostaja EI hyväksyä, pls älä tee tilaus!

Jos haluat ostaa seuraavat tuotteet

Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakkauksen Paino 0.001kg (0.00lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (31 Sarjaa/paljon)
Tuotemerkki Jing Cheng Da
Yhteensopiva Merkki/Malli Microsoft
Malli Numero Xbox One
USB NO
MicroSoft Malli Xbox One

Kirjoita arvostelu

Jing Cheng Da Harmaa Ohjain Kumi Johtavaa Yhteyttä-Painiketta D-Pad Tyynyt Xbox Yksi Controler

Jing Cheng Da Harmaa Ohjain Kumi Johtavaa Yhteyttä-Painiketta D-Pad Tyynyt Xbox Yksi Controler

Muistutus : 1.Tuotteen tiedot ovat peräisin internet,mutta meidän kuvat ovat todellisia ,toimitamme tilauksesi sama kuin kuva,niin, ota, vertaile kuvia haluamasi tuotteen, jotta avoide ongelmia , Kuten paluu postin kustannuksia virheellinen osto on ostajan kustannuksella. 2.Tilaus

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!