Tuoteryhmä

4kpl Alumiini Polkupyörä Auton Pyörän Renkaan Venttiilin Varren Caps Pöly Kansi Universal-Auto Kuorma-auton Pyörä Polkupyörä Pöly Pölytiivis Caps

Uusi

€0.67

€0.75

-10 %

Varastossa

Asiasanat: Consultor.news, Consultor.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

Ominaisuudet:

100% upouusi, korkea laatu;

Kevyt ja tyylikäs muotoilu, ruoste kestävä, paras vanha venttiilin varsi caps vaihto, voidaan käyttää pitkään;

Valmistettu laatu kromattu alumiini, räätälöityjä suunnittelu;

Estää lian ja veden pääsyn venttiilin;

Tekniset tiedot:

Tuotteen nimi: 4kpl Alumiini Auton Pyörän Renkaan Venttiilin Varren Caps Pöly Kansi

Materiaali: alumiini

Väri: musta, hopea, kulta, sininen

Tuotteen koko: 15 X 10 X 10 mm/0.59 X 0.39 X 0.39"

Brutto paino: noin 2g

Määrä: 4kpl

4 X Renkaan Venttiilin Varsi Caps

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA, PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 11cm x 7cm x 11cm (4.33in x 2.76in x 4.33in)
Pakkauksen Paino 0.002kg (0.00lb.)
Tuotteen Koko 15 X 10 X 10 mm
väri Musta, Hopea, Kulta, Sininen
Tuotemerkki VODOOL
Määrä 4kpl
Materiaali Alumiini Alloy
Brutto paino noin 2g
Malli Numero Renkaan Venttiilin Varsi Caps

Kirjoita arvostelu

4kpl Alumiini Polkupyörä Auton Pyörän Renkaan Venttiilin Varren Caps Pöly Kansi Universal-Auto Kuorma-auton Pyörä Polkupyörä Pöly Pölytiivis Caps

4kpl Alumiini Polkupyörä Auton Pyörän Renkaan Venttiilin Varren Caps Pöly Kansi Universal-Auto Kuorma-auton Pyörä Polkupyörä Pöly Pölytiivis Caps

Ominaisuudet: 100% upouusi, korkea laatu; Kevyt ja tyylikäs muotoilu, ruoste kestävä, paras vanha venttiilin varsi caps vaihto, voidaan käyttää pitkään; Valmistettu laatu kromattu alumiini, räätälöityjä suunnittelu; Estää lian ja veden

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!