Tuoteryhmä

PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Lataus-Telakka-Asema Seistä Haltijalle Tukea Laturi Sony PS4/PlayStation 4 Slim-peliohjain

Uusi

€3.23

€4.19

-22 %

Varastossa

Asiasanat: Consultor.news, Consultor.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Lataus-Telakka-Asema Seistä Haltijalle Tukea Laturi Sony PS4/PlayStation 4 Slim-peliohjain

Tämä Dual laturi PS4/PS4 Slim Avulla voit turvallisesti tallentaa ja ladata jopa kaksi ohjainta samanaikaisesti, Koskaan lopu akun virtaa, kun olet aikeissa pisteet voittaa pisteen, Powered USB-porttiin,se on paras valinta Ohjain.

* Suunnittelu PS4/PS4 Slim ohjaimet

* Kaksi ohjainta voidaan ladata samanaikaisesti

* Tyylikäs ja kompakti muotoilu

* Powered USB-portit PS4/PS4 Slim

* Materiaali: ABS-muovia

* Väri: Musta

* Koko: noin 13.9x6.3x3.5cm

* Tulojännite: DC5V

Paketin Mukana:

1 x Laturi Station, PS4-Ohjain

1 x USB-Kaapeli

Maksun Määrä Tukea, Jotta Määrä, VISA-ja Master Card-Luottokortti on 0,01 DOLLARIA-50000 DOLLARIA Maestro Debit-Kortti on 0,01 DOLLARIA-50000 DOLLARIA WebMoney 0.01 USD-50,001 DOLLARIA Pankki Siirtää 20.01 DOLLARIA-50000 DOLLARIA Western Union 0.01 DOLLARIA-5000 DOLLARIA QIWI 0.01 DOLLARIA-5000 DOLLARIA Boleto

1USD-3000 DOLLARIA

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Toimitus Tapa

Toimitusaika DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Expedited 3-7 Päivää Consultor.news Palkkio Toimitus 4-15 Päivää Consultor.news Standard Shipping 10-35 Päivää Royal Mail Talouden 10-15 Päivää Venäjä Express-SPSR 11-14 Päivää China Post Rekisteröity Air Mail 15-45 Päivää Correos Talous 20-25 Päivää

1) Jos olet Brasilia , toimitusaika on 25-90 päivää , ei väliä millaista toimitus tapa, koska custom.

2) Jos sinulla sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Expedited, saattavat tarvitse maksaa joitakin veroja, kun olet kirjautunut box.

3) Jos olet Brasiliasta, Chilestä ja Argentiinasta , ja valitse DHL/FedEx/TNT/UPS, ota provise meille ALV-numero auttaa tavarat kulkevat custom fasterly.

4) Jos olet Brasiliasta, Chilestä ja Espanjasta , ja valitse UPS-toimitus tapa, sinun täytyy näyttää enintään maksu todiste siitä,, kun saat laatikko.

5) Jos olet kotoisin Sveitsi, Ruotsi, Itävalta ja valitse TNT toimitus tapa, sinun täytyy näyttää enintään maksu todiste siitä,, kun saat laatikko.

6) Jos olet Saksasta , ja valitse TNT toimitus tapa, ota provise yrityksesi koodi

7) Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä . Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron , erityinen syy palata, ja tilauksesi numero . 3) Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. 4) Meillä on oltava kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1) 8 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu . 2)Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa , jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi . EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

JÄTÄ 5 TÄHTEÄ PALAUTETTA, SAADA ALENNUS KUPONKI!

1. Kuinka tarkka oli tuotteen kuvaus? Erittäin Tarkka 2. Kuinka tyytyväinen oli myyjän on viestintä? Erittäin Tyytyväinen 3. - Miten nopeasti myyjä alus kohteita? Erittäin Nopea

I f olet tyytyväinen tilauksen, ole hyvä ja tee 5 Tähden palautetta, jotta se on parempi, jos voit jakaa kuvia näyttää meille yksityiskohtia palautetta luokitus. Annamme sinulle alennuskuponkeja .Jos et ole tyytyväinen tilauksen, ota meihin yhteyttä 24 tunnin sisällä , me pysymme kanssasi, kunnes ratkaista ongelman .

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 10cm x 12cm (7.87in x 3.94in x 4.72in)
Pakkauksen Paino 0.15kg (0.33lb.)
Ominaisuus 8 PS4 Peliohjain USB-Portti Laturi
Tuotemerkki TECTINTER
Tuotteen nimi PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Laturi
Yhteensopiva Merkki/Malli SONY
SONY Malli PlayStation4
ominaisuus 1 USB-Portti Dual Lataus-Telakka
ominaisuus 2 Tuki Laturi
Ominaisuus 7 PS4 Slim-Ohjain
ominaisuus 3 Sony PS4/PlayStation 4 Slim-peliohjain
Ominaisuus 5 PS4 Ohjainta
Ominaisuus 9 Laturi
Ominaisuus 6 PS4 ohjain laturi
Malli Numero PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Latauksen
ominaisuus 4 PS4 Peliohjain

Kirjoita arvostelu

PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Lataus-Telakka-Asema Seistä Haltijalle Tukea Laturi Sony PS4/PlayStation 4 Slim-peliohjain

PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Lataus-Telakka-Asema Seistä Haltijalle Tukea Laturi Sony PS4/PlayStation 4 Slim-peliohjain

PS4 Peliohjain USB-Portti Dual Lataus-Telakka-Asema Seistä Haltijalle Tukea Laturi Sony PS4/PlayStation 4 Slim-peliohjain Tämä Dual laturi PS4/PS4 Slim Avulla voit turvallisesti tallentaa ja ladata jopa kaksi ohjainta samanaikaisesti, Koskaan lopu akun virtaa, kun olet

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!