Tuoteryhmä

Auto -punainen Söpö läppä Läppä Swing Aurinko Kukka

Uusi

€1.47

Varastossa

Asiasanat: Kukka kukka, kukka aurinko, auto kukka, Halpa kukka kukka, Korkea Laatu kukka aurinko, Kiina auto kukka Toimittajat.

Aurinko kukka

Läppä läppä kukka

Solar powered gadget

uusi ja korkea laatu.

Läppä läppä on söpö nuppu joka swing valo.

Ole hyvä kasvattaa läppä läppä mielessäsi ja kukkivat oma erityinen kukka.

Ainutlaatuinen flip-läppä on aurinkoenergialla kasvi, joka ei tarvitse akkua eikä kastelua, läppä läppä lehdet varovasti liikkua ylös ja alas ja kukka liikkua vasemmalta oikealle, kun auringonvalo tai valon energian lähde on suunnattu.

Laita se pöydälle, windows tai auton, sinun tulee olla pysty tukahduttaa virne joka kerta vähän lehtiä ja kukka alkaa keinutella.

Lämmin Ilmoitus

1. Koska ero eri monitorit, kuva ei välttämättä vastaa todellista väriä kohteen. Takaamme tyyli on sama kuin kuvissa, mutta ei ole sama suorituskyky eri elinten, kuten mallin. Kiitos!

2. Sallikaa 1-2 cm: n vaihtelee, koska manuaalinen mittaus, kiitos!

Maksu

1. Paras tapa on suora online-maksun.

2. Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

3. Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö, osoite, postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot.

Paluu ja takuu

1. Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta, joten jos et ole tyytyväinen osto, voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa, ja sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi.

2. Toimitus-ja käsittelykuluja ei ole palautettavissa ja asiakas on vastuussa kaikkien maksujen palauttamisesta ja reshipping.

3. Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet, mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet. Miesten ja viat eivät ole taattu, kuten rikki, naarmuja ja niin edelleen.

4. Tahansa tuotteita, lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin.

Palaute

1. Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu saatuaan kohteita.

2. Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Se tulee vain vie 1 minuutti, mutta tämä 1 minuutti on erittäin tärkeä merkitys meille.

3. Ota meihin yhteyttä, ennen kuin riita-asioita tai jättää mitään negatiivista tai neutraalia palautetta, meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.. kiitos ymmärrystä.

Paketin Koko 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.06kg (0.13lb.)
Malli Numero SZGH-CNIM-I031448
Tyyppi Koriste-Kukat & Kranssit
Tilaisuudessa Joulu
Tyyli Kukka

Kirjoita arvostelu

Auto -punainen Söpö läppä Läppä Swing Aurinko Kukka

Auto -punainen Söpö läppä Läppä Swing Aurinko Kukka

Aurinko kukka Läppä läppä kukka Solar powered gadget uusi ja korkea laatu. Läppä läppä on söpö nuppu joka swing valo. Ole hyvä kasvattaa läppä läppä mielessäsi ja kukkivat oma erityinen kukka. Ainutlaatuinen flip-läppä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!