Tuoteryhmä

Varastointi Vedenlämmitin Termostaatti Venttiili Ympäristön Lämpötila-Alue 0-85 Astetta edistäminen hinta

Uusi

€31.02

€32.65

-4 %

Varastossa

Asiasanat: Edistäminen, halvat edistäminen, Varastointi Vedenlämmitin Termostaatti Venttiili Ympäristön Lämpötila-Alue 0 85 Asteen edistäminen hinta.

Varastointi Vedenlämmitin Termostaatti Venttiili Ympäristön Lämpötila-Alue 0-85 Astetta edistäminen hinta

Kuvaus: Rakenne: Ohjaus Paine: Korkea Paine, 70mbar Teho: Solenoidi Materiaali: Messinki Lämpötila-Media: Korkean Lämpötilan asennusasento : mikä tahansa asema Port Koko: M10-Sertifiointi:CE(70mbar)/CSA(1/2PSI) Sovellettavat kaasu-perheet: NESTEKAASU/propaani/butaani Ulostulon paine-alue: 3-18 mbar asennusasento: mikä Tahansa asema käyttölämpötila: 0-85 oC Tärkein Ominaisuus: Valvonta-ja lämpötilan valinta-nuppi Virta-painiketta Lämpömittarilla liekki vika laite Paine suuntaaja On-off-tyyppi Nollattava termostaatti turvatermostaatti Ohjaajan pistorasiaan gaas flow-pre-valinta ruuvi sisääntulon suodattimen Ulostulon paine testi vaiheessa Maksu hyväksymme western union tai luottokortti. Ota meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten voit maksaa tai tiedustelut koskien maksua. Toimitus Emme ole vastuussa perillesaamattomat-osoite. Pidätämme oikeuden veloittaa postikuluja jälleen palannut kohteita johtuen väärä osoite. Kohde tulee olla lähetetty pois sisällä 7 päivää sen jälkeen, kun selvä maksu. Ota meihin yhteyttä, jos kohteita ei ole kuvattu 7 päivää sen jälkeen, kun olet saanut. Toisinaan se voi viiveellä johtuen paikallisesta Asiakkaan välys. Jos ei saada kohteen, ota meihin yhteyttä. Emme tarjoa yhdistää suomi. Emme ole vastuussa tullia tai veroja oman maan. Paluu 7 päivän Takuu, Tarjouksen luottamusta! Kaikki tuotteet ovat 100% upouusi. Kaikki tuotteet on testattu ennen lähettämistä. Voimme vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olet saanut sen, jos se on viallinen. Palautettavan tuotteen on oltava kaikki alkuperäiset pakkaukset ja tarvikkeet Hyväksyntä Paluu Koodi. Ostaja on vastuussa palaavat postikulut. Palautus tehdään saatuaan palautetun kohde. Se voi kestää jopa 3 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Jos tuotteita ei ole kuvattu tai väärin kohteita, hyväksymme 100% hyvityksen. Huomautus KAIKKI tuotteet on pakattava Ilman vähittäiskaupan ruutuun. Pyrimme ansaita 100% täydellinen "Viiden Tähden" tulokset sinulta. Star-tulokset ovat meille erittäin tärkeitä. Jos mitään tapahtumaa ei vastaa odotuksia. OTA MEIHIN yhteyttä JA ANTAA MEILLE MAHDOLLISUUDEN TEHDÄ ASIOITA OIKEIN, ennen kuin sinun jättää palautetta.

Paketin Koko 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.7kg (1.54lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Tuotemerkki Maan Tähden
Malli Numero SMT-FM012
Tyyppi Kaasu Vedenlämmitin Osat

Kirjoita arvostelu

Varastointi Vedenlämmitin Termostaatti Venttiili Ympäristön Lämpötila-Alue 0-85 Astetta edistäminen hinta

Varastointi Vedenlämmitin Termostaatti Venttiili Ympäristön Lämpötila-Alue 0-85 Astetta edistäminen hinta

Varastointi Vedenlämmitin Termostaatti Venttiili Ympäristön Lämpötila-Alue 0-85 Astetta edistäminen hinta Kuvaus: Rakenne: Ohjaus Paine: Korkea Paine, 70mbar Teho: Solenoidi Materiaali: Messinki Lämpötila-Media: Korkean Lämpötilan asennusasento : mikä tahansa asema

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!