Tuoteryhmä

Kylpyamme Kudos, Wc-Paperi Haltijalle, Kiinteä Alumiini Seinälle Rullan Pitimet Kylpyhuone Tarvikkeet 55520

Uusi

€10.44

Varastossa

Asiasanat: Wc-Paperiteline, - Paperiteline, Roll haltijalle, Halpaa wc-paperiteline, Korkea Laatu-paperi haltija, Kiina roll haltijalle Toimittajat.

Kylpyamme Kudos, Wc-Paperi Haltijalle, Kiinteä Alumiini Seinälle Rullan Pitimet Kylpyhuone Tarvikkeet 55520

Rakas Venäläisiä Asiakkaita

Tarjoavat meille koko nimesi, yksityiskohtaiset osoite, puhelin-numero, postinumero jne. on erittäin arvostettu, ja niin, että voit vastaanottaa paketti turvallisesti. Se on uuden politiikan venäjän posti ja tulli.

Maksu & Toimitus

Noin Maksu

Me hyväksymme Alipay täällä.

Kaikki yleisimmät luottokortit ovat hyväksyttäviä kautta turvallinen maksu Porcessor ESCROW.

Noin Toimitus

Tarjoamme Rekisteröity Lentopostina aluksen paketti. Kaikki paketit lähetetään sisällä käsittelyn ajan. Paketti kestää 1-4 viikkoa tavoittaa sinut. Toimitusaika riippuu kohteisiin. Kauko-maissa, tiukat Tulli ( esim. g. Brasilia ), kauhea sää, loma tekee sitä kauemmin kuin 4 viikkoa, olkaa kärsivällisiä. Jos et voi odottaa, että kauan, valitse muut merenkulun tapoja, kuten EMS/FedEX/UPS/DHL: lle ja ota meihin yhteyttä.

Tulli Ja Vero

Huomaa, että ostaja on vastuussa kaikista Tulli-ja tuontiverot maksu maassasi. Autamme sinua julistamme kohteen "lahja" kanssa alhaiset arvo.

Return & Vaihto

Kaikki tuotteet tarkastetaan ja pakataan hyvässä kunnossa, ennen kuin suomi. Me yritämme parhaamme, jotta tyydyttää kaikkia asiakkaitamme. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen meille alle alkuperäisen ehdon 7 päivän kuluessa palautusta tai vaihtoa. Ennen paluuta kohteen, ota meihin yhteyttä tarkemmat palaa vaihto-ohjeet. Hyvitämme sinulle saatuaan palautettava tuote.

UKK

Q : Miten voin maksaa tilaukseni?

A : hyväksymme seuraavat maksutavat: luottokortti, rahaa booker T/T ja western union. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

Q : Onko mitään seurantanumeron minun kohta?

A : Kyllä, me aluksen jokaisen tilauksen kanssa seurantanumero, ja voit seurata lähetyksen tila vastaavan verkkosivuston.

Q : olen jälleenmyyjältä tai jälleenmyyjä ja haluaisin ostaa monta kappaletta kohteita, mikä on tukkuhinta?

A : Kiitos tutkimus. Jos haluat ostaa suuria määriä, lähetä meille sähköpostia, me annamme joitakin alennuksia tai muuttaa hintaa, ennen kuin maksu.

Palaute

Sinun 100% tyytyväisyys on meidän lopullinen määränpää. Kommenttisi ovat meille erittäin tärkeää, ja kannustaa meitä palvelemaan sinua hyvin. Jos haluat meidän tuotteet ja palvelun, jätä meille positiivista palautetta. Me arvostavat sitä hyvin paljon aikaa ja vaivaa. Jos et ole tyytyväinen, ota rohkeasti yhteyttä ennen lähtöä Neutraali tai Negatiivinen palaute, me yritämme parhaamme ratkaista kaikki ongelmat, kunnes olet tyytyväinen. Voit keskustella kanssamme kysyttävää kautta Trademanager, vastaamme sinulle oikea tapa. Jos emme ole online, ota e-mail meitä, saamme takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa. Kohteen, kuten on Kuvattu

Viestintä

Toimitus Nopeus

Pakkauksen Paino 0.25kg (0.55lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 15cm x 6cm (5.91in x 5.91in x 2.36in)
Malli Numero L555
Materiaali Alumiini
Tyyppi Paperi Haltijat
Tuotemerkki MYPOAYHODO

Kirjoita arvostelu

Kylpyamme Kudos, Wc-Paperi Haltijalle, Kiinteä Alumiini Seinälle Rullan Pitimet Kylpyhuone Tarvikkeet 55520

Kylpyamme Kudos, Wc-Paperi Haltijalle, Kiinteä Alumiini Seinälle Rullan Pitimet Kylpyhuone Tarvikkeet 55520

Kylpyamme Kudos, Wc-Paperi Haltijalle, Kiinteä Alumiini Seinälle Rullan Pitimet Kylpyhuone Tarvikkeet 55520 Rakas Venäläisiä Asiakkaita Tarjoavat meille koko nimesi, yksityiskohtaiset osoite, puhelin-numero, postinumero jne. on erittäin arvostettu, ja niin, että

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!