Tuoteryhmä

2016 Uuden Tulokkaan Vaaka Halloween Valokuvaus Taustoja vastasyntynyt Valokuva Tausta Osapuolen Hallowmas XT-4433

Uusi

€9.52

€14.65

-35 %

Varastossa

Asiasanat: tausta mosaiikki, tausta seisoo valokuvaus, tausta iphone, Halvat tausta mosaiikki, Korkea Laatu tausta tarkoittaa valokuvaus, Kiina tausta iphone Toimittajat.

Meidän brändi HUAYI Olemme ammatillinen valokuvaus tausta valmistaja,Meillä on oma studio ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meidän tausta on suunnattu ensisijaisesti vastasyntyneiden,lapset, aikuiset,lomat,syntymäpäivät,häät,jne. Meidän suunnittelijat voivat suunnitella erilaisia taustoja tarpeiden mukaan kunkin asiakkaan. Jos tarvitset mukautetun taustakuvan, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

2 erilaista materiaaleja

Art Kangas (Oletus )

(hieno neule,pehmeä,0,3 mm paksuus ,kevyt ,non-glare)

Art Kangas on eniten kysytty materiaali, tämä materiaali on kevyt, pieni vedenpitävä, hieman läpikuultavat.Koska ei-heijastava, se on sovellu käytettäväksi sisätiloissa.Siellä on joitakin ryppyjä, kun avaat paketti, Se tarvitsee csutomer rauta takapuoli poistaa ryppyjä(ei koko).

mikä tärkeintä,se on kustannustehokas.

Puuvilla Polyesteri ( Korkeampi Hinta ,ota yhteyttä myyjään, jos haluat )

Vertaa art kangas tausta -, puuvilla-polyesteri on pestävä, kestävä saumaton,reuseable ,taitettava,ne eivät edusta,selkeät ja wrinkle ilmaiseksi!

Jos tausta on likainen,sen voi heittää pesukoneeseen.Paksu,kestävä,kirkas väri,ei sauma.Voidaan käyttää useita kertoja,sopii Professional Valokuvaajat ja Valokuva Studiot.

Se on ensisijainen valinta valokuvaajille.Se voi olla taitettu, helppo kuljettaa.

Addit ional palveluja,Ota meihin yhteyttä, 1.Lisää top/bottom taskussa tai aukko 2.Rullattu lähettämällä tausta 3.Voidaan räätälöidä tahansa koko 4.Taustalla voi olla henkilökohtainen kuvio,lisätä kuvia,muokata väri/tyyli 5.Pudota merenkulku 6.Erityisesti nopeutettua,Käsitellään tilauksen kuluessa 24-48 tuntia ja lähetetty. F&Q:Mitä eroa on ohut vinyyli(art kangas) ja polyesteri?

A: Ohut vinyyli materiaali: Ei vesitiivis;Voidaan käyttää vain sisätiloissa valokuvaus;Enemmän yksi-aikaa käyttää.Suurin saumaton leveys 300cm

(muut kaupat:suurin voidaan leikata 180cm,isompia taustalla täytyy olla saumattu;)

Polyesteri Materiaali: Paksumpi ,Mahdollisimman saumaton leveys 300cm,Voidaan pestä ja silittää;Kaikki taittuvat, helppo kuljettaa,Edullinen hinta, Parempi laatu!Voidaan käyttää sekä sisä-ja ulkouima-valokuvaus;Voidaan käyttää ja varastoida pitkäksi aikaa.Sillä polyester-tausta,voit pestä sen tai rauta poistaa rypyt rypyt ovat helposti poistaa.

Q:Miten voin muokata tausta myynnissä?

A:Voit lähettää mukautettuja tietoja, ja koko meidän asiakaspalvelun kautta Keskusteluja tai Järjestystä Viestejä. Meidän suunnittelijat suunnitella sinulle.

Q:Miten voin muokata tausta ei ole myynnissä?

A:Voit lähettää kuvia tai ideoita ja koon haluat meidän asiakaspalveluun, ja meidän suunnittelijat yrittävät suunnitella samanlainen tausta sinulle.

Q:minulla on tiedostoja voidaan tulostaa suoraan, miten lähettää sinulle?

A:kerro meille koko haluat.

Pikselin kuva on paras yli 3000px * 3000px, tai resoluutio vähintään 300 dpi,muuten tuloste on epäselvä.

Q:Miten muokata tausta?

A:Voit lähettää muokata tietoja, mukaan numerot kuvan tänne.

Meidän suunnittelija tekee tekee sinulle, niin minä lähetän sinulle rendering vahvistaa.

Q:Kuinka kauan se maksaa lähettää tausta minulle?

A: Me tarvitsemme 2-4 työpäivää tuottaa, kun tilaat.Yleensä tarvitse lähettää yhdysvaltoihin 12-20 työpäivää, Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa kestää 15-30 työpäivää. Afrikassa, Etelä-Amerikassa kestää 25-60 työpäivää. Huomaa, Brasilia kestää 40-90 päivää. Jos olet innokas Saada paketti, ota meihin yhteyttä, valitse nopea toimitus

Paketin Koko 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Tyyppi Spray Maalattu
Materiaali Art kangas
Tyyli Lapset
Koko (mm) 4x6ft, 5x7ft, 6x10ft ole saumaton
Tuotemerkki HUAYI
Paketti Kyllä
Malli Numero XT-4433

Kirjoita arvostelu

2016 Uuden Tulokkaan Vaaka Halloween Valokuvaus Taustoja vastasyntynyt Valokuva Tausta Osapuolen Hallowmas XT-4433

2016 Uuden Tulokkaan Vaaka Halloween Valokuvaus Taustoja vastasyntynyt Valokuva Tausta Osapuolen Hallowmas XT-4433

Meidän brändi HUAYI Olemme ammatillinen valokuvaus tausta valmistaja,Meillä on oma studio ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meidän tausta on suunnattu ensisijaisesti vastasyntyneiden,lapset, aikuiset,lomat,syntymäpäivät,häät,jne. Meidän suunnittelijat voivat suunnitella

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!