Tuoteryhmä

2018.03 star diagnosis compact 4 mb sd c4 kannettavan e6420 i5 uusin ohjelmisto ssd super nopeus täyttä valmis käyttämään wifi

Uusi

€687.91

Varastossa

Asiasanat: sd c4, mb sd c4, star diagnosis compact 4, Halvat sd c4, Korkea Laatu mb sd c4, Kiina star diagnosis compact 4 Toimittajat.

Paketti lista: 1. 1kpl x Multiplekseri 2. 1kpl x OBDII 16PIN Kaapeli 3. 1kpl x 38PIN Kaapeli-4. 1kpl x 14PIN Kaapeli-5. 1kpl x 4PIN Kaapeli-6. 1kpl x Lan-Kaapeli 7. 1kpl x ohjelmisto ssd-8. 1kpl x e6420 kannettava tietokone (i5 2g) käytetään Ystävällisesti huomaa, kiitos!!!

1. älä aseta akku c4, se tulee olla virtaa, kun se on liitetty auton

2. se tukee wifi-ja lan, se testataan ennen toimitusta

MB Star C4 Diagnoosi Toiminto:

1. 1989~jopa nyt Auto, Bussi, Kuorma-auto, Sprint, Smart; (tuki:W204,W212,W207) 2. Kaikki sähköinen järjestelmä Diagnostiikka; (eivät sisällä flash-koodi); 3. Lukemalla ja poistaa ongelmia koodi; käsittelyssä reaaliaikaisia tietoja anturi ja toimilaitteen; testaus komponenttien autot; koodaus ja ohjelmointi.

MB Star C4 Diagnoosi Luonne:

1. Tajuaa, että kaikki toiminta tehtaan virallinen kompakti 3. 2. C4 Multiplekseri yhteyden tehtaan tietokone ja kannettava tietokone. 3. Täydellinen huolto tiedot. Se voisi tarjota koko purkaminen ja kokoonpanon kytkentäkaavio, toimintaperiaate ja tekijä paikka ja milloin tarvitaan. Se on paras avustaja huolto mies. Tuotteen Kuvaus MB Star C4(Kompakti 4-StarDiagnosis Testaaja)

MB STAR C4 on professionaldiagnostic laitteet autot valmistetaan, se on korvaava ofHHT. Kompakti 4 toimii perustuu Windows 7-järjestelmän.

e6420 pc 2g i5 käyttää

ssd super

Ystävällisesti huomautus: jos maasi Venäjä,Brasilia,Argentiina ja Ukraina ,ole hyvä ja valitse EMS.

Toimitus

1-2 työpäivää tilauksen käsittelyn jälkeen sai maksun.

Toimitusaika on noin 2 5 päivää UPS DHL-ja EMS -, 15-30pv kautta HK POST ILMAA Maailmanlaajuisesti. Radalla Ei saa antaa asiakkaalle sen jälkeen, kun tavaroiden lähettämistä. Jos sinulla on jokin pyynnön ilmoituksen arvo tai kuvaus, ilmoita meille.

Emme ole vastuussa epäonnistua toimitus, koska vastaanotin ei ole osoitteessa, ja sitten ei voinut allekirjoittaa lähetysasiakirjan

Huomautus: toivottavasti se saapuu ajoissa, mutta koska tämä on kansainvälinen toimitus, toimitusaika on erittäin riippuvainen kuriiri yritys ja paikallisia tapoja/tehtävät. Kiitos ymmärrystä.

Paluu Politiikkaan:

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi .ota meihin yhteyttä nopeasti, voimme vaihtaa yhden sinulle,mutta ostajia on vastuussa palaavat shiping kustannukset 10 päivän kuluessa

Jos sinulla on jokin kohde proplem, vain sähköpostia meille nopeasti, teemme parhaamme slove se 24 tuntia, älä jätä huonoa palautetta ennen kuin otat meihin yhteyttä, se ei ole paras tapa slove proplem. kiitos!

Jos haluat, lisää kohteita voimme antaa sinulle hieman discout,kiitos!

Listalle hinta sisältää tavaroiden arvo -, pakkaus-kustannus -, vienti-ja veroja, Se ei sisällä kansainvälisen tuontitulleja.

Takuu : yksi vuosi

paketti lähetetään nopein ja halvin DHL.

Kohteet tarkastetaan huolellisesti, ennen kuin lähetti.

Käytämme ilmakuplat kääri kohteet huolellisesti.

Noin tulli-ongelmia ja Veroa :

1. meillä on ammattitaitoinen toimitus yhtiön ja ei ole mitään ei tulli kokemusta ennen. (Meillä on erityinen tapa lähettää yhdessä ne tarrat välttää tulli-ongelmia)

2. Olemme aina julistaa alle USD$100, jotta säästää veroja. Ole hyvä ja jätä meille viesti, jos sinulla on erityisiä pyyntöjä ilmoitettu arvo.

Arvostamme teidän positiivista palautetta

Erittäin Tärkeitä Vinkkejä:

Meillä on paljon kokemusta tulli-selvitys,

kerro meille mikä on paras hinta sinua varten ilmoitettu arvo pakettia,niin, että voit äänestään maksamaan korkeita veroja.

sikäli kuin tiedämme , RANSKA ja TURKKI ovat tiukat tuoda politiikkaa .joten jos paketti on menossa niille, maa,sinun on varsin perehtynyt politiikan ja kerro meille, mikä on paras.

jos olet Brasiliasta ,sinun tulee antaa sinun CPF-NUMERO(veronumero) meille.

jos et voi saada paketti, koska politiikan maassasi,emme karhu menetti . toivon, että voitte ymmärtää.

Ota Yhteyttä:

Meidän aukioloajat ovat :

24hours 7 päivää online-palvelu

Ja jos kukaan ei vastaa sinulle online ajoissa joskus,älä huoli.jätä meille viesti tai kirjoittaa toiveesi,niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Pakkauksen Paino 6.0kg (13.23lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)
Kannettava tietokone E6420 toinen käsi
Kohteen Korkeus 25inch
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi CE
Kohteen Pituus 25inch
tekninen tuki teamviewer9
Mallin Nimi MB Tähti C4
Kohteen Paino 7.5kg
Laitteisto Versio Uusin
Tuotemerkki RCOBD
Kohteen Leveys 25inch
laatu Super
Materiaali Tyyppi Muovi
RAM-muistia i5-2g
Jännite 12V 24V
Kohteen Tyyppi Auto Diagnostic Kaapelit ja Liittimet
Ohjelmiston Versio Uusin
Takuu 2 vuotta
Erityistä Ominaisuudet LAN
Teho 5W
Sähköinen Kyllä

Kirjoita arvostelu

2018.03 star diagnosis compact 4 mb sd c4 kannettavan e6420 i5 uusin ohjelmisto ssd super nopeus täyttä valmis käyttämään wifi

2018.03 star diagnosis compact 4 mb sd c4 kannettavan e6420 i5 uusin ohjelmisto ssd super nopeus täyttä valmis käyttämään wifi

Paketti lista: 1. 1kpl x Multiplekseri 2. 1kpl x OBDII 16PIN Kaapeli 3. 1kpl x 38PIN Kaapeli-4. 1kpl x 14PIN Kaapeli-5. 1kpl x 4PIN Kaapeli-6. 1kpl x Lan-Kaapeli 7. 1kpl x ohjelmisto ssd-8. 1kpl x e6420 kannettava tietokone (i5 2g) käytetään Ystävällisesti huomaa, kiitos!!! 1.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!