Tuoteryhmä

3 Värit Raidallinen Pimennysverhot varten Makuuhuone Puuvilla-Pellava Moderni Verhot Olohuone, Ikkuna Verhot Kaihtimet

Uusi

€35.39

€54.45

-35 %

Varastossa

Asiasanat: verho kirjonta, verho verhot, verhot olohuone, Halpa verho kirjonta, Laadukas verho verhot, Kiinan verhot olohuone Toimittajat.

Paketti sisälsi: 1 kpl x verho Vinkkejä: 1.hinta on 1 kpl verho 2.Koko:W--tarkoittaa, leveys, H-Korkeus tarkoittaa. 3.Verhon Leveys= 2 kertaa tangon/kiskon leveys. 4.Korkeus:Vapaasti säätää, Max on 2,7 metriä . 5.Käsittelymenetelmät:Työstö tyyli voidaan valita vapaasti. 6.Sallikaa vähäinen poikkeama (1-3cm), koska hemming. 7.Kaikki kohteet ovat todellisia ammunta. Kuitenkin eri monitorit voivat aiheuttaa värit vaihtelevat hieman. Jos ikkuna on 150cm leveä, suosittelemme, 2 kpl (W150cm*H270cm) Jos haluat muokata koko. Kerro minulle kokoa tarvitset Leveys * korkeus * Kpl Hinta mukaan leveys laskelma, voit valita leveys sinun täytyy ostaa. Jos haluat säätää korkeutta, ota huomautus tilauksen viesti täytyy säätää korkeutta koko, tai kertoa meille. Ostaja Kuva Näyttää, Tuonti-tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. PALAUTE: palautteesi on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos et ole tyytyväinen kohteita, voit tilata, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä negatiivista palautetta. Voimme työskennellä yhdessä ratkaisemaan ongelmia. Mikä tahansa ongelma, ota meihin yhteyttä suoraan. Ostaa Huomautuksia: 1: MEIDÄN kaikki tuotteet on otettu in-kind, koska kamera, valaistus, tietokone valvoo ja muita asioita väri on väistämätöntä. 2: Kun kaikki, tuote on valmistettu keinotekoinen, vaikuttamatta ulkonäkö ja käyttää pieniä puutteita, pieni lanka ei kuulu laadun ongelmia, ei palautusta palautus perusteella. 3: tuote-erissä eivät ole samoja, siellä voi olla joitakin pieniä eroja, jotta vallitseva laji.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Tuotemerkki NYYBXFKDD
Kuvio Tyyppi Raidallinen
Kuvio Lanka Värjätty
Koko W100cmxH270cm, W150cmxH270cm, W200cmxH270cm, W250cmxH270cm, W300cmxH270cm, W350cmxH270cm, W400cmxH270cm, W500cmxH270cm
Toiminto Korkea Varjostus(70%-90%)
Muodossa Tikkaat Köysi
Asennus Tyyppi Katto Asennus
Avaaminen ja Sulkeminen Menetelmä Vasen ja Oikea Biparting Avaa
Sovellettavat Ikkuna Tyyppi Tasainen Ikkuna
Käytä Sisustus
Sijainti Ikkuna
Technics Kudottu
Käsittely Koukku, Vetää Taitetun Nauha, Läpivienti Top
Tyyppi Roman Verho
Malli Numero pimennysverhot
Materiaali Liinavaatteet
Käsittely Tarvikkeet Maksaa Mukana
Tyyli Moderni

Kirjoita arvostelu

3 Värit Raidallinen Pimennysverhot varten Makuuhuone Puuvilla-Pellava Moderni Verhot Olohuone, Ikkuna Verhot Kaihtimet

3 Värit Raidallinen Pimennysverhot varten Makuuhuone Puuvilla-Pellava Moderni Verhot Olohuone, Ikkuna Verhot Kaihtimet

Paketti sisälsi: 1 kpl x verho Vinkkejä: 1.hinta on 1 kpl verho 2.Koko:W--tarkoittaa, leveys, H-Korkeus tarkoittaa. 3.Verhon Leveys= 2 kertaa tangon/kiskon leveys. 4.Korkeus:Vapaasti säätää, Max on 2,7 metriä . 5.Käsittelymenetelmät:Työstö tyyli voidaan valita vapaasti.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!