Tuoteryhmä

1 kpl käsintehty Fagotti Ruoko testattu ammatillinen virtuoosi Amerikkalainen asiantuntija valvoa valmistus Fagotti Ruoko

Uusi

€15.33

€19.65

-21 %

Varastossa

Asiasanat: fagotti väline, reed huuliharppu, fagotti tapauksessa, Halpa fagotti väline, Korkea Laatu reed huuliharppu, Kiina fagotti tapauksessa Toimittajat.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ensin, me vastaus 8 tuntia, kiitos ! (Jos sinulla on "Mikä App" vuonna sinun matkapuhelin, ota meihin Yhteyttä: Puhelin Numero on: +8613632638320)

Yleisiä Kysymyksiä

Noin Tariffi(ALV):

Me yleensä julistaa paketti, jossa on hyvin Matala Arvo tulli-laskun tarkoitus säästää ja välttää veroja tarpeeton sinulle. Jos sinulla on erityisiä velvoitteista noin custom laskun arvo tai muista velvoitteista, ota meihin yhteyttä, ennen kuin teemme shippment.

Koska tulli random tunnistaminen ture-ilmoituksen arvo,jos on tuota mitään tuontitullit, verot & maksut maasi ei sisälly kohteen hinta tai toimituskulut, maksut ovat asiakkaan vastuulla, joten tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla.

Toivottavasti voit ymmärrystä & surpport!

Kansainvälinen Merenkulku:

1. Kun me tarjotaan ilmainen toimitus enemmän kuin yksi kantaja, meidän tulee valita yksi heistä itse.

2. Tuote postitetaan sisällä 3-7 työpäivää heti, kun maksusi on vahvistettu. Joskus päivämäärä on viivästynyt johtuen pulaa. Kuitenkin ilmoitamme sinulle Sähköpostitse.

3. Toimitusaika: Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Jos haluat nopeammin merenkulku, valitse EMS/DHL/Fedex/UPS liikenteen keinoin.

1) Jos et ole saanut kohde ajoissa, tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai AlieExpress viesti, me vastaamme sinulle 24 Tunnin kuluessa.Me yritämme parhaamme antaa sinulle paras ratkaisu, jonka viestintä.

2). Emme aluksen Consultor.news osoite VAIN. Varmista, että osoite Consultor.news on oikea. Syrjäisen Alueen Lisämaksu: Jos yrityksesi osoite on kuuluu Kauko-Alueella. Meillä on oikeus pyytää sinua maksamaan ylimääräisiä Kauko-Alue Lisämaksua vastaan uudelleen, vaikka olet jo valmis maksu tilauksesi.

Palaute :

1) Palautetta on todella tärkeää meille, ole hyvä ja jätä hyvää palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuote tai palvelu, kiitos niin paljon!

2) Olemme aina tarjota paras hinta, hyvä laatu tavaroiden ja palvelun sinulle.

3) Ota yhteyttä ennen lähtöä neutraali(3 tähteä) tai negatiivinen(1-2 tähteä) palautetta. Me yritämme parhaamme ongelman ratkaisemiseksi ja jättää sinut onnelliseksi ostos-tunnelma täällä.

4) Post Air Mail hinta on halvin, mutta toimitusaika on riippuvainen Post office. Pyydän, älä koskaan jätä negatiivinen palaute meille, koska myöhään saapuvat päivämäärä. Se on todella pois meidän hallinnassamme. Kiitos!

Muistutus:

1. Myymme kaikki upouusi kohteita suoraan tehtaalla Kiinassa. Takaamme, että tuotteemme ovat upouusia. Olemme aina tarjota paras hinta paras tavara ja palvelu sinulle.

2. Emme välitä meidän asiakas. Takaamme 100% asiakastyytyväisyys. Jos tuote ei ole kuvattu tai viallinen, kun saat sen, emme korvaa sen sinulle ilman lisäkustannuksia.

3. Ota yhteyttä meille kommentteja, kysymyksiä tai ehdotuksia, että sinulla voi olla, me mielellään auttaa sinua.

4. Laadunvalvonta emme itse tarkastaa kunkin kohteen ennen lähettämistä. Kaikki tuotteet ovat 100% uusia ja tarkastettu.

5. Toivomme, kehittää vahva, pitkäaikaiset, molempia osapuolia hyödyttävää suhdetta kanssasi.

6. Jos olet mielenkiintoinen meille tuotteita, lähetä tilaus ja maksa se nyt!

(Vain 1.4 m, ei saa liian ohut;vain 1,8 m, ei saa liian lihava. )

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.08kg (0.18lb.)
Paketin Koko 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Malli Numero fagotti ruoko-60
Ominaisuus testattu ammatillinen virtuoosi Amerikkalainen asiantuntija valvoa valmistus
Nimi käsintehty Fagotti Ruoko
Paikka alkuperämaa Kiina
Tuotemerkki TYPERÄ KISSA
väri Medium, Medium Hard, Medium Pehmeä
materiaalin laatu hyvä laatu Ruoko
Määrä 1 kpl

Kirjoita arvostelu

1 kpl käsintehty Fagotti Ruoko testattu ammatillinen virtuoosi Amerikkalainen asiantuntija valvoa valmistus Fagotti Ruoko

1 kpl käsintehty Fagotti Ruoko testattu ammatillinen virtuoosi Amerikkalainen asiantuntija valvoa valmistus Fagotti Ruoko

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ensin, me vastaus 8 tuntia, kiitos ! (Jos sinulla on Mikä App vuonna sinun matkapuhelin, ota meihin Yhteyttä: Puhelin Numero on: +8613632638320) Yleisiä Kysymyksiä Noin Tariffi(ALV): Me yleensä julistaa

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!