Tuoteryhmä

Uusi Alkuperäinen Mitu Xiaomi Bluetooth-LED-Kaiutin Mini Kokoa, Kannettava Sisäänrakennettu LED-Tuki 32GB SD-Kortti

Uusi

€38.81

Varastossa

Asiasanat: mini kaiutin, led-kaiutin, bluetooth-kaiutin led, Halpa mini kaiutin, Laadukas led-kaiutin, Kiina bluetooth-led-kaiutin Toimittajat.

2016 Uusi Alkuperäinen Mitu Xiaomi Bluetooth-LED-Kaiutin Mini Kokoa, Kannettava Sisäänrakennettu LED-Tuki 32GB SD-Kortti, Tuote Kuvia, Jotta Prosessi

Ostaa huomautus 1. saatuaan paketti 7 päivän sisällä, emme voi hyväksyä palaa takaisin ja palautusta ilman mitään syytä, Enemmän kuin 7 päivää, voimme toimittaa takuu korjaus tai vaihto; 2. kun saat paketti, jotta voidaan suojella teidän etuja, varmista, ampua video, kun avaat paketti, joten jos tuote on kadonnut tai pakkauksen ulkonäkö on vaurioitunut, ostaja voi tarjota todisteita aikaa.Jos voi tarjota avaamalla paketti video , me ei ota mitään vastuuta sen; 3. noin ulompi pakkaus, me takaamme, että tuotteet ovat 100% alkuperäisiä , mutta valmistaja on oikeus muuttaa sitä ,niin ulkonäkö ja pakkaus design voi muuttaa ilman ennakkoilmoitusta, samaan aikaan, me myös ei sitoudu vastuuseen; 4. jos et aseta järjestyksessä, osoittavat, että hyväksyt yllä olevat ehdot ja edellytykset. Help Center:

Ystävällinen Vinkkejä: 1. Väri Näyttö ja valo ampua vaikuttaa väri tuotteita, kuvia vain viitteeksi, jollei meidän saatavilla olevat tuotteet 2. Pinta Naarmu Kaikki Xiaomi tuotteet on testattu ennen kuin lähetti , pinta naarmu on normaali 3. Paino Perustuu express-yhtiön ja meidän paino tulos ennen lähettänyt 4. Ulkonäkö Tuotteiden kuvat vain viitteeksi, jollei meidän käytettävissä tuotteet 5. Paketti Rikki Pitkän kansainvälisen merenkulun vahingoittaa ja murskaa paketti , jos olet löytänyt, on purkaminen merkkejä, älä allekirjoita . Pakkaus hyvässä kunnossa, mutta tuote vähittäiskaupan paketti puristamiseen muodonmuutos, mutta ei vaikuta tuotteen käyttöön, on normaalia. 6. Paketti takaamme, että tuotteet ovat 100% alkuperäisiä , mutta valmistaja on oikeus muuttaa sitä ,niin ulkonäkö ja pakkaus design voi muuttaa ilman ennakkoilmoitusta, samaan aikaan, me myös ei sitoudu vastuuseen 7. Luvan Olemme Xiaomi virallinen valtuutettu myyjä, Kaikki tuotteemme ovat alkuperäisiä , voidaan tarkistaa Xiaomi virallinen verkkosivusto 8. Asennus Ostajat täytyy olla DIY kyky, kuten asentaa käyttöjärjestelmä välttää asennus ongelmia . 9. Venäläinen Ostaja venäjän politiikka , vahvistakaa koko nimesi . 10. Tulli Veroja välttää korkeita veroja , kaikki tuotteet, julistaa arvo on pienempi kuin USD10 11. Toimitus Tapa Default logistiikka on Consultor.news Standard Shipping ,tarkista :activities.Consultor.news/Consultor.news_shipping.php 13. Käsittelyaika on Kolme päivää, lomat lykätä automaattisesti 14. On-aika Toimitus on 60 päivää Pitkä sisäinen merenkulku on vaikuttavat monet odottamattomia asioita , jos tuotteet eivät saavu 60 päivää , ota meihin yhteyttä laajentaa suoja-aikaa tai palauttaa Asiakkaan Huomio:

Pakkauksen Paino 0.591kg (1.30lb.)
Paketin Koko 18cm x 16cm x 3cm (7.09in x 6.30in x 1.18in)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaali Muovi
Tuotemerkki xiaomi
PMPO Muut
Wi-Fi-Musiikki Muut
Langaton Tyyppi Bluetooth
Kauko-Ohjaus No
kanavat 1
Ääniohjaus No
Audio Crossover Kaksisuuntainen
Vedenpitävä No
Viestintä Langaton
Taajuusalue Muut
Kaappi Materiaali Muovi
AirPlay No
Sisäänrakennettu Mikrofoni Kyllä
Tukee Apt-x No
Erityinen Ominaisuus Mini, Langaton, Kannettava
Näyttö No
Äänen Ulostulo Yhden
Toisto-Toiminto Mp3
Kaiuttimen Rakenne Suljettu
Tukea APP No
Virtalähde Akku
Kaiuttimen Tyyppi Kannettava
Ominaisuus Ei mitään
Malli Numero Xiaomi Mitu Kaiutin
Lähtöteho Muut
Tuki Muistikortti No
Useita Kaiuttimen Kotelo 1
Älykäs Henkilökohtainen Avustaja Ei mitään
Akku Kyllä
Puhuja Luokitus Kaiutin
Käyttöliittymä Tyyppi USB

Kirjoita arvostelu

Uusi Alkuperäinen Mitu Xiaomi Bluetooth-LED-Kaiutin Mini Kokoa, Kannettava Sisäänrakennettu LED-Tuki 32GB SD-Kortti

Uusi Alkuperäinen Mitu Xiaomi Bluetooth-LED-Kaiutin Mini Kokoa, Kannettava Sisäänrakennettu LED-Tuki 32GB SD-Kortti

2016 Uusi Alkuperäinen Mitu Xiaomi Bluetooth-LED-Kaiutin Mini Kokoa, Kannettava Sisäänrakennettu LED-Tuki 32GB SD-Kortti, Tuote Kuvia, Jotta Prosessi Ostaa huomautus 1. saatuaan paketti 7 päivän sisällä, emme voi hyväksyä palaa takaisin ja palautusta ilman mitään

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!