Tuoteryhmä

Tukku-1KG 3# 3mm 60cm Pituus PVC Vihreä Padicel Kanta Teipillä Keinotekoinen Kukka Varsi Kimpussa Veneet DIY

Uusi

€19.53

€24.41

-19 %

Varastossa

Asiasanat: Kukan varsi, kukkia muovi, kukan varren valot, Halpa kukka varsi, Korkea Laatu kukkia muovi, Kiina kukan varren valot Toimittajat.

Hyvä lisävaruste DIY kukka veneet projekti.

Väri: vihreä

Pituus: 60cm

Halkaisija: 3mm

Paino: 1kg

Määrä: noin. 80pcs Asiakastyytyväisyys Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita ennen tai jälkeen ostaa. Meillä ovat sitoutuneet oman 100% tyytyväisyys. Maksun Maksaminen Kautta Consultor.news Escrow.(parempi maksaa luottokortilla, jotta Escrow) Consultor.news Escrow, joka on johtava kolmannen osapuolen online maksu alusta alkaen Alibaba Group. Escrow voit maksaa turvallisesti netissä ilman altistaa luottokortin tiedot. Voit myös seurata toimitus tilauksen ja maksu on vain julkaistu toimittajalle, kun olet vahvistanut olet vastaanottanut tilauksen. Shipping-1). Toimituskulut: Se riippuu siitä, kuinka paljon tilaat.

2). Time in transit: siirtoaika vaihtelee eri toimitustapoja.

Operaattorin Nimi Arvioitu toimitusaika Kiinasta USA Seuranta-Palvelu, Hongkong Air mail 10-20 päivää ilman seurantanumeron, FedEx 3-5 päivää www.fedex.com UPS: 3-5 päivää www.ups.com DHL: 3-5 päivää www.dhl.com Kiinan rekisteröity lentopostina 18-28 päivää www.ems.com.cn Hongkong rekisteröity lentopostina 18-28 päivää www.hongkongpost.com 3). Kohteen käsittelyaika: käsittelyaika tietyssä järjestyksessä vaihtelee tuotteen tyyppi ja optio-tila. Yleensä käsittelyaika voi olla 3-5 työpäivää. Palautusoikeus Jos haluat vaihtaa vastaanotetut kohteet, sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta tilauksesi. Ja sinun pitäisi maksaa lisää toimituskulut syntyneet ja erät palautetaan olisi pidettävä niiden alkuperäiseen tilaan. Palaute, Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti. Kiitos!

Paketin Koko 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 1.1kg (2.43lb.)
Yksikkö Tyyppi Kilo
Paikka alkuperämaa Kiina (Manner)
Tyyppi Varsi
Tyyli Kukka
Tilaisuudessa Valentine's Päivä
Malli Numero Ei mitään

Kirjoita arvostelu

Tukku-1KG 3# 3mm 60cm Pituus PVC Vihreä Padicel Kanta Teipillä Keinotekoinen Kukka Varsi Kimpussa Veneet DIY

Tukku-1KG 3# 3mm 60cm Pituus PVC Vihreä Padicel Kanta Teipillä Keinotekoinen Kukka Varsi Kimpussa Veneet DIY

Hyvä lisävaruste DIY kukka veneet projekti. Väri: vihreä Pituus: 60cm Halkaisija: 3mm Paino: 1kg Määrä: noin. 80pcs Asiakastyytyväisyys Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita ennen tai jälkeen ostaa.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!