Tuoteryhmä

Ilmainen Superior-Mini-SPY Ajoneuvon GSM-GPRS GPS Tracker tai Auton Ajoneuvojen Seuranta-Paikannin Laitteen TK102B

Uusi

€10.98

Varastossa

Asiasanat: gsm-gprs gps tracker, GPS Tracker, paikannin laitteen, Halpa gsm-gprs gps tracker, Korkea Laatu gps tracker, Kiina-paikannin laitteen Toimittajat.

Huomautus:

Kun sinulla on tämän tuotteen anna IMEI aktivoida tai et voi kirjautua .

FAQ: Q:Onko sinulla tarjota gps-tracker-protokollan niin, että voi käyttää muita alustan tai kytke muu palvelu? V:Kyllä K:voinko saada mananger huomioon mananger minun kaikki asiakkaan laitteeseen? V:tietenkin ,ja sinulla on viranomainen, joka rekisteröi tilin client K:Kuinka monta ei yksi tili? A.:n raja quaility yhden tilin Q.:Tukea mobile hakemuksen jättämisestä ohjelma ? A.:It-tuki IOS &Android APK ohjelmisto Q.: Kun en käytä sitä , se osoittaa käynnistyksen epäonnistua. V:tarkista akku ja katso jos se on täysin ladattu tai asennettu oikein. K: Miksi se ei voi virta päälle ? A:pls tarkistaa akun ei ole valtaa tai pieni virta,joten pls laturi akku noin 8-10 tuntia K:Mitä minun pitäisi tehdä, kun se näkyy luurin epäonnistua? A. olemassaolon valtuutettu numero, luvaton numero soittaa jopa yksikkö.Ota alustaa laitteen ja uudelleen perustettu valtuutettu numeroita. K: Miksi se Ei ole GSM-Signaalin? V:varmista, että SIM-Kortti GSM-verkon ja asennettu oikein; myös soittaa näyttö pitäisi olla, mutta ei puhelun siirtoa ja PIN-koodi pois. K:Miksi se ei voi successed soittaa laitteeseen ja laite ei voi tietää, sim-kortti? A:pls asentaa sim-kortti uudelleen tai muuttaa muita sim-kortti (huom:sim-kortin täytyy tukea 2G GSM-verkon) K:Miksi se ei voi vastata seuranta-asema puhelun jälkeen laite? A:pls tarkistaa laitteen sim-kortin pitäisi avata puhelun id-funktio ja on tarpeeksi pysyä rahaa . K:Miksi se ei voi vastata komento? A:pls tarkistaa lähetät muodossa,loppuun komento ei on tahansa näkymättömyys symboli,esimerkiksi tila-näppäin,enter-näppäin Q:Miksi se ei voi saada gps-signaali/ei seuranta / voi käyttää gps ? A:pls ottaa laitteen ulko-tai muuta paikkaa.ja myös edessä laitetta kohti taivasta. Koska sisätiloissa ei ole gps-signaali K: Kuinka monta numeroa voi olla sallittua? A.:On vain 5 matkapuhelin numerot voi olla valtuutettu, muista asettaa luvan puhelinnumeron ennen käyttöä. Q:Miksi, kun olen lähettänyt TEKSTIVIESTIN begin123456, se ei ole vastaus ? V: tarkista, jos olet määrittänyt valtuutettu numero,Jos ei ole valtuutettu numero, kun jokin numero soittaa yksikkö, se ilmoittaa Geo-info; Jos on jo valtuutettu numero, niin se ei vastaa, kun luvaton määrä vaatii sitä.Joten jos olet asettanut valtuutettu numero,käytä numero lähettää begin123456,jos vielä ole vastaus , lähetä reset123456 uudelleen perustaa sen.

Superior-Mini-SPY Ajoneuvon GSM-GPRS GPS Tracker tai Auton Ajoneuvojen Seuranta

Paikannin Laitteen

Yksinkertaisesti aseta GSM sim-kortti GPS-yksikkö. Kun soitat laitteen se vastaa koordinaatit sen sijainti throught SMS-viestin. Voit sitten käyttää näitä koordinaatit tahansa mapping-ohjelmisto (esimerkiksi Google Earth), joka osoittaa, missä tarkalleen yksikkö sijaitsee. (vain tuki 2G-verkko)

Tämä huippuluokan GPS tracker on suunniteltu edistyneille seuranta/seuranta-erityisesti ajoneuvojen seuranta käyttäen GPS -, GSM-ja GPRS-tekniikkaa. GPS tracker on suunniteltu käytettäväksi minkä tahansa ajoneuvon seurata sen sijainti, kuten autot, kuorma-autot, veneet, asuntoautot, pakettiautot ja rakentaminen kone-ja paljon muuta - live-seuranta mahdollisuudet ovat rajattomat! Tämä on erityisen hyödyllistä, jos ajoneuvo, lemmikit, lapsi tai omaisuutesi on varastettu. Aika nauttia eduista tämä GPS tracker tuo!

Huomautus:

etukäteen Käyttämällä matkapuhelinta lähetä TEKSTIVIESTI komennot laite, ja asettaa verkossa alustan

Pls aseta 2G-GSM sim-kortin yhteensopiva 2G GSM-verkon avata gprs-toiminto ja pyytää APN-nimi.

Etsi nykyisen sijainnin GPRS/SMS

Ensimmäinen sellainen Toiminta TEKSTIVIESTILLÄ:

Laitteen oletus salasana 123456

jos unohtaa salasanan tai laite vastaa salasana virhe, pls lähettää reset123456

vaihe 1: Laita SIM-kortti ja akku paikalleen (Huomautus: 2G GSM-kortti,pls paina virta

vaihe 2: ota laitteen ulkoilu(40-- 120 sekuntia, laite alkaa hankkia GSM-signaaleja ja GPS-signaaleja. Indikaattori pitää vilkkuu 3 sekunnin välein, kun laite on vastaanottanut signaaleja.

vaihe 3 : Palauta salasanasi(olkaa hyvä ja muistakaa se, jos unohtaa salasanan tai laite vastaa salasana virhe, pls lähettää reset123456). Käytä A uthorized numero, lähetä TEKSTIVIESTI:"salasana+123456+tilaa+uusi salasana"vaihtaa salasanan. Esimerkiksi:

sitten uusi salasana on 234567.

Vaihe 4 : Lähetä TEKSTIVIESTI: "admin+uusi salasana+tilaa+ A uthorized numero" laitteen, Mene admin ok!

Esimerkiksi:

Vaihe 5 : Käytä A uthorized numero soittaa laitteeseen, saat Google-linkkiä

Avaa linkki ja voit nähdä isku ,laite on ollut paikannus normaali. huomaa, että SIM-kortin numero ja Valtuutettu numeron pitäisi olla sama, tai se ei vastaa.

Kun GPS-signaali on heikko, sisällä 20s,GPS voi ole sijainti,käyttää LBS sijainti,vastasi SMS kuten alla:

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Jännite 12V
Akun 5 9 Tuntia
Erityinen Ominaisuus Kauko-Ohjaus
Mallin Nimi TK102B
GPS-Maantieteellinen Sijainti Euroopassa
Kohteen Koko 10.5 CM*5,5 M*2,8 M
Gps-Moduuli Kyllä
Tuotemerkki MAOZUA
Virta 12-24V
GPS tyyppi GPS Tracker

Kirjoita arvostelu

Ilmainen Superior-Mini-SPY Ajoneuvon GSM-GPRS GPS Tracker tai Auton Ajoneuvojen Seuranta-Paikannin Laitteen TK102B

Ilmainen Superior-Mini-SPY Ajoneuvon GSM-GPRS GPS Tracker tai Auton Ajoneuvojen Seuranta-Paikannin Laitteen TK102B

Huomautus: Kun sinulla on tämän tuotteen anna IMEI aktivoida tai et voi kirjautua . FAQ: Q:Onko sinulla tarjota gps-tracker-protokollan niin, että voi käyttää muita alustan tai kytke muu palvelu? V:Kyllä K:voinko saada mananger huomioon mananger minun kaikki

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!