Tuoteryhmä

Alkuperäinen UNIC P1 Mobile Projektorin P1 Taskussa Kotiin Projektori Proyector Beamer-Akku Mini DLP-projektori mini led-projektori

Uusi

€65.86

Varastossa

Asiasanat: projektori mini, mini led-projektori, projektorin led, Halpa projektori mini, Korkea Laatu mini led-projektori, Kiina projektori led-Toimittajat.

Klikkaa kuvia nähdä, muu Kokoonpano tämän P1-sarja projektori :

Klikkaa kuvia

katsomaan muita suosituin tai uusin Projektorit sinulle:

2017 Alkuperäinen UNIC P1 Mobile Projektori Tukee Miracast DLNA Taskussa Kotiin Projektori Proyector Videotykki

Hyvä ostaja, Tyson Ulkomaankaupan Inc. on Ammatillinen verkkokaupoista,tukku-ja vähittäiskauppa myy erilaisia Sähköisiä Tuotteita Kiinassa. Me teemme parhaamme palvella sinua. Meidän tavoitteena on Tehdä parhaamme Palvella Sinua Antamaan Kaikki Elektroniset Tuotteet, joita tarvitset. Lupaamme tarjota korkein määrä ja hinta. Rehellinen ja laatu on meidän toimintaperiaate. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme arvoa yrityksellesi.

Ole hyvä ja maksaa 7 päivän kuluessa tilauksen.

Standard-Palvelu on China post lentopostina tai Hongkongin post lentopostina.

Nopeutettu Palvelu on China post EMS.

Toimitamme maanantaista lauantaihin pois lukien juhlapyhät. Lähetä meille sähköpostia ENNEN maksua, jos haluat muuttaa toimitusosoitetta.

Standard-Palvelun kestää noin 18-25 arkipäivän kuluessa. Huomaa, että tämä palvelu ei OLE seurattavia.

Nopeutettu Palvelu kestää noin 10-15 työpäivän kuluessa. Se on seurattavia oman maan postin verkkosivuilla Tai Kiinan EMS-sivusto).

Toimitusaika aikana lomakauden (Joulu, Kiinalainen Uusi Vuosi jne.) voi olla tavallista kauemmin aikaa. Ole hyvä ja lisää toinen 5-10 päivän viive.

1. Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

2. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa. Voit myös ehdottaa sopivaa ilmoitettu arvo.

1. Vialliset tuotteet ON raportoitava meille kuluessa 7days siitä päivästä, jona on vastaanotettu. jos aika on yli 7 päivää,katsotaan KÄYTETYN emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto.

2. Jos olet saanut väärän tuotteen, Erät on palautettava alkuperäisessä ja käyttämätön kunto & täytyy myös olla sen alkuperäinen laatikko ja pakkaus.

3. Saatuaan palauttaa paketin alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet. Me palautamme rahat maksetaan täysi. Sen jälkeen, kun sekä ostaja ja myyjä purkaa kaupan Järjestelmän.

1. Kaikki tuotteet riippuu, on 24 kuukautta Valmistus 's Takuu (pois lukien kohteita vaurioitunut tai väärin vastaanottamisen jälkeen) Tarvikkeet mukana 3 Kuukauden Takuu.

2. Jos joitakin kohteita tapahtua vika käytön aikana, ole hyvä ja kerro meille erityinen syy ja todisteet todiste se on ongelma kohteen. Sitten me lähetämme uuden tuotteen sinulle ja esitellä, miten korjata sen ilmaiseksi. Toimituskulut kantavat sekä myyjän ja ostajan kahtia.

Sinun tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme arvoa yrityksellesi.

Meillä on joukkue tukemaan asiakaspalvelua, ja tarjota sinulle asennusopasta, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ennen ja jälkeen ostamisen; olemme sitoutuneet 100% asiakastyytyväisyys. Olemme takaisin sitoutumisemme jossa erinomainen palvelu, 100% täyden rahat takaisin ja asiakkaan tyytyväisyys takuu.

Tarjouksen Luottamusta!

Paketin Koko 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Lamppu Teho 10W (5V /2A)
kanavat Muut
Lamppu RGB LED
Max Resoluutio 1920*1080
Tuotemerkki UNIC
Malli Numero UNIC P1
Erityinen Ominaisuus Mini-Järjestelmä
Pelaaja Tyyppi Ei mitään
Resoluutio Natiivi Resoluutio 640x360

Kirjoita arvostelu

Alkuperäinen UNIC P1 Mobile Projektorin P1 Taskussa Kotiin Projektori Proyector Beamer-Akku Mini DLP-projektori mini led-projektori

Alkuperäinen UNIC P1 Mobile Projektorin P1 Taskussa Kotiin Projektori Proyector Beamer-Akku Mini DLP-projektori mini led-projektori

Klikkaa kuvia nähdä, muu Kokoonpano tämän P1-sarja projektori : Klikkaa kuvia katsomaan muita suosituin tai uusin Projektorit sinulle: 2017 Alkuperäinen UNIC P1 Mobile Projektori Tukee Miracast DLNA Taskussa Kotiin Projektori Proyector Videotykki Hyvä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!