Tuoteryhmä

2017 uusi MS-30D usb-Bluetooth-Hifi Tyhjiö Putki Vahvistin player Home Audio Vahvistin 25W+25W 220v/50HZ

Uusi

€89.55

Varastossa

Asiasanat: tyhjiö putki vahvistin, Putki Vahvistin, 25w vahvistin, Halpa tyhjiö putki vahvistin, Laadukas putki vahvistin, Kiina 25w vahvistin Toimittajat.

Päivitetty Versio nobsound MS-30D MKII Hifi 2.0 Bluetooth-Putki Vahvistin myydyin Putki Vahvistin, Tuki Usb-Musiikki, Erinomainen Ääni Kokemus

Tuotteen Kuvaus Nobsound MS-30D MKIII musta 6n1 putki Kotiin Vahvistin on täydellinen virtaa tahansa stereo-järjestelmä. Täydellinen USB, CD ja Bluetooth 4.0-tuloa ja 2 x 25W 8OHM / 2 x 4 ohm 40W watin teho-tämä yksinkertainen käyttää ja kestävä amp on bass ja treble-säätimet, liukas sininen LED Bluetooth-merkkivalo, L/R RCA tuotantopanoksia ja 4 kaiutin lähdöt. Käyttämällä hienostunut piiri ja premium komponentit tinkimätön musikaalisuus-tämä tuote on kuuluisa tuottaa tehokas ja tarkka ääni. Tämä pieni mutta tehokas vahvistin tarjoaa selkeän ja kirkkaan äänen se kuuntelija. Kestävä ja edullinen, tämä amp on tehty kestämään. Bluetooth 4.0 Input-Liitäntä LED-Merkkivalo Voit olla ohjaus toisto asetukset Bluetooth Input ,avulla voit liittää Bluetooth-input monia laitteita, kuten ipod, MP3-soittimet, älypuhelimet, MP4-soittimet, Bluetooth audio laitteet, jne. USB 2.0 Input-Liitäntä LED-Merkkivalo Voit olla ohjaus toisto vaihtoehtoja, kun asetat USB-flash-asema-tai vastaavia USB-laite. Pelaa suosikki äänitiedostoja tietokoneen mediakirjasto, kun liität sen suoraan vahvistimeen. 3,5 mm: n AUX-In-kuulokeliitäntä 3.5 mm jack, joka sijaitsee kätevästi edessä, Kuulokkeet kuunnella musiikkia. Sopii 16 ohm-64 Ohm kuulokkeet, suurin tuki 500mw kuulokkeet RCA L/R-Line-Tulon Avulla voit liittää haluamasi line input lähde. Push-Tyyppinen Kaiutin Terminaalit Avulla voit helposti liittää kaiutinjohdot suoraan vahvistimeen. Kaiuttimen impedanssi voi olla vaihteli neljän ja kahdeksan Ohmia yleistä stereo-ulostulo. Yhteensä kaiuttimen impedanssin on oltava vähintään neljä Ohmia per kanava stereo-tilassa. 220 Jännite Valitsin Tämä vahvistin on valittavissa tulo jännite 220 V/50 Hz (Euroopan toiminta).

Tavaroiden luettelo: putki vahvistin x1pcs Muita Ominaisuuksia päivitetty versio Ms-10d Bluetooth-putki vahvistin myydyin putki vahvistin, Tuki USB-musiikki, erinomainen ääni kokemus Product key-tuotetunnus erittely virtalähde:230V /60Hz Ulostulo teho:50 W+50 W, 4 ohm /25w+25w 8ohm Input power:100W impedanssi: 47k ohm tuloherkkyys: 300mV SNR: >80DB taajuusvaste:28Hz~20 khz-Ulostulo impedanssi:4~16ohm Putki:6N1*kaksi 6J15*kaksi Tukee bluetooth soittaa musiikkia Usb-tuki musiikki formaatteja: WMA/WMV/MP3 / APE/FLAC Ominaisuudet: USB MP3-soitin Tukee bluetooth-soittaa musiikkia USB-MP3-musiikkisoitin: Tukee musiikin muodossa WMA / WMV / MP3 / APE / FLAC muita formaatteja musiikkia Erityistä ominaisuudet: usb-tuki korkea laatu musiikin formaatteja pelata, 3.0 bluetooth-audio vastaanotin, tuki-tietokone, puhelin, musiikkia, pelata , eniten tuki 5-10 metriä. Hf-toiminto: support 16Ω-64Ω Kuulokkeet,teho: 500 mw myymme on aito tuote, anti-väärentämisen label todentaminen koodi Tuote valokuva-albumi, Alla linkki on blogi meidän asiakas, joka lähettää monet mahtava tuote kuvia. nauttia siitä. Koskevat Tulli-syötteet: yleensä me julistamme vain 32 dollaria tai 50 dollaria arvo DHL: n lasku "sen Mukaan, missä maassa olet, tässä tapauksessa sinun ei tarvitse maksaa veroa syötteitä tai hyvin vähän syötteitä!!

Virallinen myynti nobsound merkki todistus:

Ota yhteyttä:

* Jos sinulla on pyyntö, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin ensimmäisen kerran,me autamme sinua ja ratkaista ongelman 24 tunnin kuluessa.

* Kaikkiin sähköposteihin vastataan kuluessa 1 arkipäivä. Jos et saa meidän vastata, ystävällisesti lähettää uudelleen sähköpostiosoitteesi ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

* Takuu palvelut ovat korvaamassa vain,ongelmia ota ystävällisesti lähetä meille sähköpostia frist,meidän tulee hyväksyä neuvoa ja pyytää.

Maksu:

1. Voimme hyväksyä T/T ,Escrow ja Western Unionin ja Money Order,paras tapa on suora online-maksun,voit valita itse. Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin tajuavan ennen kun tilaat.

Jos olet ostanut useita kohteita minua, voit lähettää minulle yksi maksu kaikki kohteet sen sijaan maksaa niitä erikseen. Kun napsautat Maksaa Nyt-painiketta, järjestelmä määrittää automaattisesti, jos on olemassa muita kohteita, jotka olet ostanut meiltä ja yhdistää ne arviosi.

2. Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

3. Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö,osoite,postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot.

Toimitus:

1. Jos maksu ei ole saatavilla, jotta suljetaan automaattisesti.

2. Myyjä on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja vahinko, joka on aiheutunut shipping service tällaisia onnettomuuksia, viivästyksiä tai muita asioita. Lisäksi ostajan tulee olla vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa. Ja tavarat tulee Merkintä "lahja" tai "näyte" sinun helppo tullaus ja vähemmän maksu. (jos haluat ilmoittaa tavaran kuin muut kohteen nimi tai määritä arvo custom, ilmoita meille, kun teet tilauksen)

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 6.0kg (13.23lb.)
Paketin Koko 38cm x 38cm x 22cm (14.96in x 14.96in x 8.66in)
kanavat 2 (2.0)
Suurin Teho Per Kanava 100w
Paketti Kyllä
Tuotemerkki Nobsound
Malli Numero MS-30D
Tyyppi Kotiin Vahvistin

Kirjoita arvostelu

2017 uusi MS-30D usb-Bluetooth-Hifi Tyhjiö Putki Vahvistin player Home Audio Vahvistin 25W+25W 220v/50HZ

2017 uusi MS-30D usb-Bluetooth-Hifi Tyhjiö Putki Vahvistin player Home Audio Vahvistin 25W+25W 220v/50HZ

Päivitetty Versio nobsound MS-30D MKII Hifi 2.0 Bluetooth-Putki Vahvistin myydyin Putki Vahvistin, Tuki Usb-Musiikki, Erinomainen Ääni Kokemus Tuotteen Kuvaus Nobsound MS-30D MKIII musta 6n1 putki Kotiin Vahvistin on täydellinen virtaa tahansa stereo-järjestelmä. Täydellinen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!