Tuoteryhmä

Ruostumaton Teräs Sport 6 Louvered Säleikkö Ilmanvaihto Marine Vene Jahti Tarvikkeet

Uusi

€12.37

€15.46

-19 %

Varastossa

Asiasanat: marine vene, Marine Vene Jahti, vene marine, Halpa marine vene, Korkea Laatu marine vene jahti, Kiina vene meren Toimittajat.

Tuotenumero Lähtö Leveys Korkeus

HF8729S6 6 3" 1-1/4"

1.100% aitoja tuotteita!! 2.Ammattimaisesti tehty tuotteita meidän taitavia käsityöläisiä!! 3.OEM-tilaukset tai mukautettuja malleja, mikään ei ole liian iso tai pieni, meidän tehdas. Ole hyvä ja pudota meille sähköpostia tai soita meille, olemme innostuneita ja motivoituneita työskentelemään yhdessä nykyisten ja uusien asiakkaiden. Me todella toimituksen tulokset.? 1.Hyväksymme vain ALIPAY 2.Tilaukset on maksettava viiden arkipäivän kuluessa. 3.Kansainväliset ostajat huomaa, Tuo tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä lisäkustannukset tulee ennen ostoa. 1. Tämä tuote ei ole markkinoidaan kaikissa maissa. Ennen kuin asetat tilaukset, ole hyvä ja vahvista tämä tuote on saatavilla toimitus oman maan. Jos maasi ei ole yksi niistä maista, meillä on tällä hetkellä myydä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, meidän tulee tehdä erityistä käsittelyä sinulle. 2. Toimitamme yhden työpäivän kuluessa kun maksu on vahvistettu. 3. Me aluksen Alipay-toimitus-osoite. Kaikki tuotteet lähetetään varastostamme ja toimitetaan kautta China Post ja/tai DHL, EMS&USPS. 4. Kohteet voidaan yhdistää yhdeksi lähetys, mutta yhteensä postikuluja tulee summa kunkin kohteen merenkulku-ja käsittelykulut maksua. 5. Toimitusaika USA on noin. 7 15 työpäivää, joskus odottamattomia ehtoja syntyä, jotka ovat pois meidän hallinnassamme esim; ;huono sää, teollinen toiminta ja ruuhka loma-aikoina aiheuttaa lisää viivästyksiä.

Ota yhteyttä meille kysymyksiä tai huolenaiheita. Vastaamme viesteihin 2 työpäivää. Sähköpostit, jotka ovat saaneet viikonlopun aikana käsitellään maanantaina. Jos et ole saanut vastausta odotettavissa ajan meiltä, ole hyvä ja tarkista roskaposti tai roskaposti-kansioon.

1.Jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ja asiakas palvelu, ÄLÄ jätä meille positiivista palautetta ja 5 käynnistä-luokitus. 2.Ota yhteyttä ennen lähtöä Neutraali tai Negatiivinen palaute. Kiitämme teitä vaivaa tehdä tämä myynti ja osto kokemus onnellinen!

Paketin Koko 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Tuotemerkki HOFFEN
Koko 12-7/8"
Tyyppi louvered vent
Materiaali Teräs

Kirjoita arvostelu

Ruostumaton Teräs Sport 6 Louvered Säleikkö Ilmanvaihto Marine Vene Jahti Tarvikkeet

Ruostumaton Teräs Sport 6 Louvered Säleikkö Ilmanvaihto Marine Vene Jahti Tarvikkeet

Tuotenumero Lähtö Leveys Korkeus HF8729S6 6 3 1-1/4 1.100% aitoja tuotteita!! 2.Ammattimaisesti tehty tuotteita meidän taitavia käsityöläisiä!! 3.OEM-tilaukset tai mukautettuja malleja, mikään ei ole liian iso tai pieni, meidän tehdas. Ole hyvä ja pudota

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!