Tuoteryhmä

30mm Diamond Crystal Lasi Ovi Laatikon Kaappi Vaatekaappi ruuvi Vedä Kahvasta Nappulaa Sisustus*Oven Kahvat

Uusi

€0.85

Varastossa

Asiasanat: Lasi-oven kahva, OVEN KAHVA, ovi laatikon kahvat, Halpa lasi-oven kahva, Korkea Laatu oven kahva, Kiina ovi laatikon käsittelee Toimittajien.

Kuvaus: upouusi ja Korkea laatu Tämä nuppi voi tarjota hienovarainen muutos ilman vastustamaton huone. Tämä monipuolinen laatikon vetää säätää eloisuutta suunnittelu ja eleganssia, joka voidaan liittää mihin tahansa sisustus järjestelmän. Yksinkertaisesti tehdä dramaattinen ja jännittävä muuttaa tämän pienen fabulous syöttölaite nuppi. Materiaali:korkealaatuinen muovi Koko:Noin 3cm/1.2 tuumainen korkeus, Halkaisija:2,5 cm/0.9 tuumainen Käytetään cabinet,drawer,chest,bin,lipasto,kaappi,jne Uusi tapa elävöittää jopa tylsää keittiö,tuo uuden elämän vanhoja huonekaluja Loistava väri kimaltelee kuin timantit päässä timantti leikkauksia

Paketin Mukana: 1 x muovinen nuppi 1 x asennus ruuvi

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
DIY Tarvikkeet Puunjalostus
Tyyppi Oven Kahvat
Malli Numero Viisikymmentä yhdeksän tuhatta neljäsataa seitsemänkymmentä kuusi

Kirjoita arvostelu

30mm Diamond Crystal Lasi Ovi Laatikon Kaappi Vaatekaappi ruuvi Vedä Kahvasta Nappulaa Sisustus*Oven Kahvat

30mm Diamond Crystal Lasi Ovi Laatikon Kaappi Vaatekaappi ruuvi Vedä Kahvasta Nappulaa Sisustus*Oven Kahvat

Kuvaus: upouusi ja Korkea laatu Tämä nuppi voi tarjota hienovarainen muutos ilman vastustamaton huone. Tämä monipuolinen laatikon vetää säätää eloisuutta suunnittelu ja eleganssia, joka voidaan liittää mihin tahansa sisustus järjestelmän. Yksinkertaisesti tehdä dramaattinen

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!