Tuoteryhmä

HY600 Mini Vahvistin Auton Vahvistin, 20W+20W FM-Audio-MIC-MP3-Kaiutin, Stereo-Vahvistimen Moottoripyörä Auton Kotiin käyttää

Uusi

€17.79

Varastossa

Asiasanat: Mini Vahvistin, vahvistin, 20w vahvistin, Halpa mini vahvistin, Laadukas stereo-vahvistin, Kiina vahvistin, 20w Toimittajat.

Esittely:

Voi pelata levy, SD - /MMC-kortin musiikki-ja FM-stereo-radio, tuki-Mikrofoni Mp3-musiikin muodossa.( USB+SD +FM) Valitse high-power 2-kanavan ammatillinen vahvistimen integroidut piirit, mahdollisimman vähän vääristymiä, vahva voima Pre-ammatillisella tasolla tulo operaatiovahvistimen IC-piiri suunnittelu -, ääni -, läpinäkyvä, kirkas. Suodatus-ja anti-suuren kapasiteetin power circuit DSP sound field kuvio neljä Hinata tärkein kanava

Erittely:

Input jännite: DC 12V Teho:20W + 20 w Impedanssi:4-8 ohm-Tuki :USB - /SD - /MMC-kortin Formaatti: MP3-FM-MP3-muistin tyyppi USB-tai SD-Fm-taajuusalue:87.5-108MHz Treble/bass/äänenvoimakkuuden säädin Jälkikaiunta syvyys MIC Audio-Ääni-tila digitaalinen näyttö-4-Elektroninen näppäinlukko-ohjaus Jännite: DC 12V Teho: 20W +20W Mitat: 16.7*8.6*5cm Materiaali: kevyt alumiini

1 x Stereo-Vahvistin

1 x Kaukosäädin

1 x Käyttöohje

6 vuoden jälkeen onnistunut myydä ebayssa, päätimme aloittaa meidän nirvana. Tällä hetkellä olemme erikoistuneet Naisten ja lasten Muoti. Arvostamme kunkin yksittäisen asiakkaan sekä tukku-asiakas. Meidän varasto sijaitsee Yiwu, suurin pienet hyödykkeiden markkinoilla Kiinassa. Tarjoamme asiakkaillemme hämmästyttävä säästöjä verrattuna hinnat tarjoamat perinteiset kauppiaiden samankaltaisia tai samanlaisia tuotteita. Tarjoamme äidinkielenään puhuvia asiakaspalvelun englanti, ranska ja Kiina.

Ole hyvä ja maksaa 7 päivän kuluessa tilauksen.

Standard-Palvelu on China post lentopostina tai Hongkongin post lentopostina.

Nopeutettu Palvelu on China post EMS.

Toimitamme maanantaista lauantaihin pois lukien juhlapyhät. Lähetä meille sähköpostia ENNEN maksua, jos haluat muuttaa toimitusosoitetta.

Standard-Palvelun kestää noin 18-25 arkipäivän kuluessa. Huomaa, että tämä palvelu ei OLE seurattavia.

Nopeutettu Palvelu kestää noin 10-15 työpäivän kuluessa. Se on seurattavia oman maan postin verkkosivuilla Tai Kiinan EMS-sivusto).

Toimitusaika aikana lomakauden (Joulu, Kiinalainen Uusi Vuosi jne.) voi olla tavallista kauemmin aikaa. Ole hyvä ja lisää toinen 5-10 päivän viive.

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa. Voit myös ehdottaa sopivaa ilmoitettu arvo.

Jos olet vastaanottanut viallisen tuotteen, asiakas on jopa 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta pyytää palautusta tai vaihtoa uuteen.

Jos olet saanut väärän tuotteen, Erät on palautettava alkuperäisessä ja käyttämätön kunto & täytyy myös olla sen alkuperäinen laatikko ja pakkaus.

Emme salli palautuksia tai vaihtoja, koska muuttaa mielen. Lue kaikki kuvauksen opas, ennen kuin voit tarjouksen. Kun jokainen askel on pyritty varmistamaan, että lähdemme oikea kohde, tulee olla yhteydessä, kun saat kohteita, jotka ovat erilaisia kuin kuvaus. Tällaisessa tapauksessa pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi jotta voimme korjata tilanteen. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme arvoa yrityksellesi.

Meillä on joukkue tukemaan asiakaspalvelua, ja tarjota sinulle asennusopasta, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ennen ja jälkeen ostamisen; olemme sitoutuneet 100% asiakastyytyväisyys. Olemme takaisin sitoutumisemme jossa erinomainen palvelu, 100% täyden rahat takaisin ja asiakkaan tyytyväisyys takuu.

Tarjouksen Luottamusta!

Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Paketin Koko 17cm x 12cm x 6cm (6.69in x 4.72in x 2.36in)
Yksikkö Tyyppi pala
kanavat 2 (2.0)
Malli Numero HY600
Suurin Teho Per Kanava 20w
väri Musta, Sininen, Punainen
Paketti Kyllä
Tyyppi Mini Vahvistin

Kirjoita arvostelu

HY600 Mini Vahvistin Auton Vahvistin, 20W+20W FM-Audio-MIC-MP3-Kaiutin, Stereo-Vahvistimen Moottoripyörä Auton Kotiin käyttää

HY600 Mini Vahvistin Auton Vahvistin, 20W+20W FM-Audio-MIC-MP3-Kaiutin, Stereo-Vahvistimen Moottoripyörä Auton Kotiin käyttää

Esittely: Voi pelata levy, SD - /MMC-kortin musiikki-ja FM-stereo-radio, tuki-Mikrofoni Mp3-musiikin muodossa.( USB+SD +FM) Valitse high-power 2-kanavan ammatillinen vahvistimen integroidut piirit, mahdollisimman vähän vääristymiä, vahva voima Pre-ammatillisella tasolla

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!