Tuoteryhmä

Akvaario Sisustus Gladiolus ruoho kala säiliö aquarium maisemointi simulointi kasvit CX07

Uusi

€0.70

€1.00

-30 %

Varastossa

Asiasanat: akvaario sisustus, akvaario maisemointi, kala säiliö ruohon, Halpa akvaario koristelu, Korkea Laatu aquarium maisemointi, Kiina kala säiliö ruohon Toimittajat.

Nimi: Simulointi akvaario kasvit (Gladiolus ruoho) Materiaali: PVC-muovi-keraaminen pohja) Tarkoitus: akvaario koristelu tuotenumero: CX07 Käyttöohjeet: Kasvit pakkaus prosessi voi johtaa puristamiseen kasveja, saatavilla 40C°- 60C° liottaa lämpimässä vedessä palauttamiseksi. huomautus: Ei altistusta, älä laita korkeammassa lämpötilassa kuin 65C°

Viherkasvit: Irakilaiset simulointi vettä kasvien lehdet ja juuret ovat käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja, PVC ei vaikuta veden laatu ei ole sama kuin muut kasvit ruiskutetaan väri, ulkonäkö, tämä voi helposti johtaa siihen, fade, ja vaikuttaa veden laatuun. Kun shader materiaaliin sen sijaan käyttää stereotypioita sitten tehty, vaikka monet korkea hinta, mutta laatu on paljon parempi, väri ei haalistu lausunto. Keraaminen pohja: Irakilaiset simulointi vesi kasvit pohja on valmistettu keraaminen pohja, keraaminen savi ja erilaisia luonnon mineraaleja, murskataan ja vaivataan yhdessä, myrkyttömiä, ja on hyvä vakaus vettä.

Pakkauksen Paino 0.03kg (0.07lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 5cm x 4cm (7.87in x 1.97in x 1.57in)
Materiaali PVC
Aquatic Koristeet Tyyppi Kasvit
Tyyppi Kala
Koko 12cm
Malli Numero CX07
Tuotemerkki AQUAHOME
Paino 30g

Kirjoita arvostelu

Akvaario Sisustus Gladiolus ruoho kala säiliö aquarium maisemointi simulointi kasvit CX07

Akvaario Sisustus Gladiolus ruoho kala säiliö aquarium maisemointi simulointi kasvit CX07

Nimi: Simulointi akvaario kasvit (Gladiolus ruoho) Materiaali: PVC-muovi-keraaminen pohja) Tarkoitus: akvaario koristelu tuotenumero: CX07 Käyttöohjeet: Kasvit pakkaus prosessi voi johtaa puristamiseen kasveja, saatavilla 40C°- 60C° liottaa lämpimässä vedessä palauttamiseksi.

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!