Tuoteryhmä

Ilmainen Toimitus 10kpl Headworn Lauhdutin Kuulokkeet Mikrofoni Sennheiser Langaton Body-Pack-Lähetin 3,5 mm: n Ruuvi Lukitus Liitin

Uusi

€81.32

Varastossa

Asiasanat: Hf-Mikrofoni, mikrofoni mikrofoni, kuulokkeet kondensaattorimikrofoni, Halpaa kuulokkeet mikrofoni, Korkea Laatu mikrofoni mikrofoni, Kiina kuulokkeet kondensaattorimikrofoni Toimittajat.

Ilmainen Toimitus!! On Herttakuvio Lauhdutin Kuulokkeet Mikrofoni Sennheiser! Suunniteltu Käytettäväksi Lavalla, Talot Palvonta, Luennoitsijat ja Muut Sovellukset Vaativat Vähintään Mikrofoni Näkyvyyttä käsi-ilmainen Käyttö. Hiki ja Pöly-Todiste Valmistettu Pääasiassa Sisä-ja Ulkouima-ammattilaisia. Mikrofonin ominaisuudet herttamainen pickup malli. Ammatillinen Valta Teollisuus-standardi äänen laatu yhdessä yllättävää, kestävyys tekevät tästä mini-kuuloke mikrofoni sopii juuri mitään laulu äänen ja puheen sovelluksia. Nauti vapaa liikkuvuus, huomaamatonta ja erinomaisen suorituskyvyn sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Mini korva-roikkuu kuulokkeet mikrofoni vastauksia kysyntä edullinen, innovatiivinen ja luotettava kuulokkeet mikrofonit Kevyt, Mukava ja Kestävä, Ergonominen, joustava ja ohut. Tämä hf-laite on ihanteellinen sovelluksiin, jotka vaativat maksimaalista suorituskykyä ja liikkuvuutta. Laaja kaistanleveys herttakuvio electret condenser mic takaa puhtaan läpinäkyvä ääni ja parannettu laulu pickup parannettu voitto. Beige liha-äänisen väri sulautuu eri ihotyypeille. Käyttää standardia 3.5 mm Ruuvi Lukitus Kytke liitin. Kestävä ohut-metalli runko voidaan helposti säätää sopivaksi tahansa käyttäjä. Kuulokkeet on myös suunniteltu sopimaan mukavasti käyttäjille yllään lasit, hatut, tai kuulokkeet. Erittely: Liitin: 3.5 mm Ruuvi Lukitus Stereo P lug Elementti: Electret Condenser Polar pattem: Herttakuvio taajuusalue: 50 Hz - 18,000 Hz Herkkyys: - 60db±3db Impedanssi : 1,500 Ohmia +/- 30% (at 1 Khz) Signaali-Kohina-Suhde: >58db Max Tulo SPL: 28dB Käyttöjännite: 1.0 V - 10V DC Kaapelin Pituus: 1,2 Metriä Väri: Lihaa Ammatillinen laulu Herttakuvio pickup kondensaattorimikrofoni. 1/8"(3,5 mm) Ruuvi Lock-liitin ja tuulilasin. Ihanteellinen korvaava Yhteensopiva Sarja, G2, X2/Trantec/Kam Langattomat Lähettimet. Tukkumyynti Paketti sisältää: 10 x Lihan Väri-3.5 mm lukittava Stereo Lauhdutin Hf Mikrofoni.

Erikoisosaamisemme & palvelut

Useimmat tuotteet tulevat ammattikäyttöön viennin suuri tehdas, kaikki tuotteet ovat huolellisesti valittu, kuva on otettu tosi tuotteiden, korkea laatu, muodikas tyyli, vaikka ne eivät ole alin hinta,perusteet uskoa, että saat mitä olet maksanut!

· Olemme ryhmä nuoria parner, toivottavasti jokainen ostaja voi tulla kumppanimme, tietenkin, kun ostat tuotteita meiltä, emme usko, että sinusta tulee meidän ystävien ja tukea meitä.

maksu:

· Turvallisuuden varmistamiseksi sekä tilit,me hyväksymme Escrow -, luotto-kortti.

· Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

· Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Toimitus:

· Takaamme aluksen pois sisällä 3 päivän kuluttua maksun vahvistus (paitsi Loma).

· Kun maksu on vastaanotettu sallikaa lähettämistä tilauksen. Toimitus maasi voi kestää 5 25 työpäivää sen jälkeen, kun tilaus on lähetetty. Joitakin kertoja kohteita viivästyy johtuu odottamattomasta syystä. Ota yhteyttä, jos et voi vastaanottaa paketti ylitti 30 arkipäivää sulkee pois viikonloppuisin ja pyhinä. Seuranta-numero ei anna. Meillä ei vastausta seuranta sähköposti-ensimmäinen 10 päivää sen jälkeen, kun maksu suoritettu. Yritä ymmärtää, että useimmat kansainväliset toimitus viivästyksiä postin viivästyksistä, että emme ole tietoisia, ennen kuin annat meille.3 PÄIVÄÄ

Maa

Käsittelyaika

Saapuvat aika EMS

Saapuvat aikaa

Kiina Post (HongKong) Ilman Posti

Saapuvat aika byDHL

Saapuvat aika byUPS

USA

5 päivää

5-8 päivää

15-25 päivää

2-5days

2-5days

Euroopassa

5 päivää

5-8 päivää

25-30 päivää

2-5days

Aasiassa

5 päivää

3-5days

20-30 päivää

2-5days

Muut(Kuten Brasilia, Venäjä, Italia...)

5 päivää

5-15days

30-45 päivää

· EMS-express toimitus kestää yleensä 3-8 työpäivää riippuu maasta toimitetaan.

Emme ole vastuussa onnettomuuksista, viivästyksiä tai muita kysymyksiä, joita vastaa shipping-palvelun.

· Sen varmistamiseksi, saat tilaat verovapaasti tuotaessa, me julistaa sen "LAHJANA", jolla pienempi arvo. Tämän halvemmalla ei heijasta koko maksamasi hinnan tai markkina-arvo tuotetta eikä välttämättä koske maita, joissa eri tariffi sääntöjä. Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla.

· Toimitus aika on noin. 7 20 arkipäivää (pois lukien lauantai ja sunnuntai, Julkinen, Pyhäpäivä) useimmat US/UK/AU kohteisiin .

· Ota meihin yhteyttä, jos et saada se yli yli 4 viikkoa, me ratkaisemme tämän ongelman hyvin lyhyessä ajassa.

· Kohteen turvallisuus -, vakuutus on erittäin suositeltavaa.

· Kaikki meidän erät toimitetaan ostajan Tukkumyynti Alibaba-osoite ota vahvistaa osoitteesi Alibaba ennen tarjouksen. Ota varmista, että toimitusosoite on oikea. Emme ole vastuussa mistään väärästä tai perillesaamattomat osoitteet.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Taajuusvaste 50 Hz - 18,000 Hz
Käytä konferenssi -, opetus -, kokous -, karaoke -, näyttämö -, puolue
Malli Numero 10kpl 3,5 mm Kuulokkeet
Herkkyys - 60 dB +/- 3dB
Anturi Kondensaattorimikrofoni
Viestintä Kiinteä
Impedanssi 1,500 Ohmia +/- 30% (at 1 Khz)
Aseta Tyyppi Multi-Mikrofoni Sarjat
Liitin 3,5 mm Ruuvi Lukitus Stereo plug Varten (Sennheiser)
Polar Kuvio Herttakuvio
Tuotemerkki zmvp
Paketti Kyllä
Tyyli Hf-Mikrofoni
Kaapelin pituus 1.2 Metriä
Max SPL 130dB SPL
väri Lihaa

Kirjoita arvostelu

Ilmainen Toimitus 10kpl Headworn Lauhdutin Kuulokkeet Mikrofoni Sennheiser Langaton Body-Pack-Lähetin 3,5 mm: n Ruuvi Lukitus Liitin

Ilmainen Toimitus 10kpl Headworn Lauhdutin Kuulokkeet Mikrofoni Sennheiser Langaton Body-Pack-Lähetin 3,5 mm: n Ruuvi Lukitus Liitin

Ilmainen Toimitus!! On Herttakuvio Lauhdutin Kuulokkeet Mikrofoni Sennheiser! Suunniteltu Käytettäväksi Lavalla, Talot Palvonta, Luennoitsijat ja Muut Sovellukset Vaativat Vähintään Mikrofoni Näkyvyyttä käsi-ilmainen Käyttö. Hiki ja Pöly-Todiste Valmistettu Pääasiassa

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!