Tuoteryhmä

Suihku veden suodatin pää vauvan kylpyamme ja ihonhoito 99% poistaa klooria suodatin media

Uusi

€45.43

€50.47

-9 %

Varastossa

Asiasanat: kylpy näytön, suodatin pää, suodatin saanti, Halpa kylpy näyttö, Korkea Laatu suodatin pää, Kiina suodatin saanti Toimittajat.

Kolminkertainen suodatusjärjestelmä Ainutlaatuinen yhdistelmä PP puuvilla, hiilikuitu ja nano hapen poistoon materiaali luo elektro-kemiallinen reaktio. Tämän reaktion aikana, vapaa kloori on muuttunut osaksi hyvänlaatuisia, vesiliukoiset kloridi, joka on sitten tehnyt harmittomasti läpi vesi. Samoin joitakin haitallisia raskasmetalleja, kuten kupari, lyijy, elohopea ja muut reagoivat levy päälle medium pinta, joten se on tehokkaasti poistettu vesi.

Viisi toimintoja Miniwell L720 Suihku suodatin Vallankumouksellinen CND prosessi media poistaa yli 99% jäännös kloori Vakaa poisto suorituskykyä 50% pidempi käyttöikä kuin muut kilpailut Helppo asennus ja vaihto Älykäs ilmoittaa, kun vaihtaa suodatin patruuna Ylläpitää suuri veden virtaus, kun pitää erinomainen suodatus suorituskyky

Jokainen yksityiskohta näkyy meidän pyrkiä paras laatu Kiinteästi muodostaen hoito : Verrattuna yksinkertaisia materiaaleja kasaantuu, kehittyneen teknologian päivityksiä suorituskyvyn suodatus media suuresti, ja lisää imeytymistä alue 6 kertaa kuin ennen. Samaan aikaan, se auttaa välttämään veden vuoto. Älykäs merkkivalo järjestelmä : Auttaa muistuttamaan, kun vaihtaa suodatin cartridg Täydellinen fuusio liimaus tekniikka : Enemmän turvallisuutta ilman liimaa ympäristöystävällinen tekniikka : Yksi-aika muodostavat tekniikka, posliini ulkonäkö, ympäristöystävällinen ja ei kullattu.

Pakkauksen Paino 1.2kg (2.65lb.)
Paketin Koko 20cm x 11cm x 29cm (7.87in x 4.33in x 11.42in)
Yksikkö Tyyppi pala
Kylmä/Kuuma Vesi Ohjaus Tyyppi SUIHKU SUODATIN
Tyyppi Seitsemän-osainen Sarja
Ominaisuus Eco-Ystävällinen
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Tarvikkeet Suihku Heads
Tuotemerkki miniwell
Malli Numero L720-S-10

Kirjoita arvostelu

Suihku veden suodatin pää vauvan kylpyamme ja ihonhoito 99% poistaa klooria suodatin media

Suihku veden suodatin pää vauvan kylpyamme ja ihonhoito 99% poistaa klooria suodatin media

Kolminkertainen suodatusjärjestelmä Ainutlaatuinen yhdistelmä PP puuvilla, hiilikuitu ja nano hapen poistoon materiaali luo elektro-kemiallinen reaktio. Tämän reaktion aikana, vapaa kloori on muuttunut osaksi hyvänlaatuisia, vesiliukoiset kloridi, joka on sitten tehnyt harmittomasti

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!