Tuoteryhmä

HDMI-Mini-TV Handheld Game Console Video Peli Konsoli 8Bit Pelejä 500/600 Erilaisia Sisäänrakennettu Pelejä, PAL&NTSC

Uusi

€24.69

€30.11

-18 %

Varastossa

Asiasanat: Handheld game console, handheld peli, Pelikonsoli, Halpa kannettava pelikonsoli, Korkea Laatu handheld peli, Kiina pelikonsoli Toimittajat.

HDMI-Mini-TV Handheld Game Console Video Peli Konsoli 8Bite Pelejä 600 Erilaisia Sisäänrakennettu Pelejä, PAL&NTSC

(8-bittinen pelikonsoli, sisäänrakennettu 600 classic pelejä, ei tukea peli-kortti)

PAL-ja NTSC-järjestelmä

Lähetämme ulos paketin 48hrs

Package :

1* pelikonsoli(pelikone)

2* hardwired-ohjaimet(joystick) 1* Audio/Video-Kaapeli TV-1* AC electric power US-pistoke (Vastaa EU-pistoke) Tuotteiden tiedot :

Toimitusaika tukea ja palauttaa 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilauksesi numero. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. 4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Palaute 1) Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu saatuaan kohteita. 2) Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä,olemme sincerel kutsua sinut jättää positiivista palautetta (Viisi Tähteä) meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu.Se tulee vain vie 1 minuutti,mutta tämä 1 minuutti on erittäin tärkeä merkitys meille. 3) Ota yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista tai neutraalia palautetta.Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.Kiitos ymmärrystä Palvelun Emme takaa 100% asiakkaiden tyytyväisyys takuu,jos sinulla on jokin ongelma,ota vain yhteyttä meihin,meidän tulee ratkaista sinulle. Jos tarvitset enemmän ,ota yhteyttä meihin suoraan ,me antaa iso alennus hinta . Kiitos !

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.85kg (1.87lb.)
Video-Konsoli-TV Kyllä
TV pelikonsoli Kyllä
Viestintä USB
väri HDMI-600 EI LAATIKKO, HDMI-600 LAATIKKO
Malli Numero Mini
Kannettava pelikonsoli Kyllä
Peli ohjaus Myös 600 peli
Sillä amily Tietokoneen pelaaja Kyllä
Paikka alkuperämaa Guangdong, Kiina (Manner)
Nimi Pelikonsoli
Näytön Koko Ei mitään
Paketti Kyllä
Värinäyttö Kyllä
Kahva 2 kpl
Kosketusnäyttö No

Kirjoita arvostelu

HDMI-Mini-TV Handheld Game Console Video Peli Konsoli 8Bit Pelejä 500/600 Erilaisia Sisäänrakennettu Pelejä, PAL&NTSC

HDMI-Mini-TV Handheld Game Console Video Peli Konsoli 8Bit Pelejä 500/600 Erilaisia Sisäänrakennettu Pelejä, PAL&NTSC

HDMI-Mini-TV Handheld Game Console Video Peli Konsoli 8Bite Pelejä 600 Erilaisia Sisäänrakennettu Pelejä, PAL&NTSC (8-bittinen pelikonsoli, sisäänrakennettu 600 classic pelejä, ei tukea peli-kortti) PAL-ja NTSC-järjestelmä Lähetämme ulos paketin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!