Tuoteryhmä

Tukku-Fryer Pan Non-Stick 5 1 Paista Pannulla Jaettu Grilli, Paista Uunissa Paistinpannu Ateria 15" Musta Pudota Merenkulku

Uusi

€34.51

€86.28

-60 %

Varastossa

Asiasanat: Non-stick Pan, Non-stick paistinpannu, Paistinpannu, Halpa non-stick pan, Korkea Laatu non-stick paistinpannu, Kiina paistinpannu Toimittajat.

1.Noin Maksu

2.Noin Toimitus

A. Toimitus Ja Luovuttaminen

Otamme eri kanavien ominaisuuksien mukaan tavaroiden kuljetus .Se voi saavuttaa yli 200 maassa ja alueilla. Lupaamme, että kaikki käskyt annetaan neljän päivän kuluessa.Koska eri kanavia kappaleen tiedot näyttö aika on eri, postipakettien yleensä 1-4 päivää osoitti, että kansainväliset kuriiri yleensä 1-2 päivää,jos kohtaat tukkoisuus,seuranta-aika tiedot-näyttö tulee laajentaa.

B. Noin Tulli Ja Tariffi

Postipaketti ei yleensä tuottaa tariffit, mutta eri maiden tullimääräykset.tullaus-aika on eri, ota ajoissa seuranta tietoja, ota yhteyttä paikalliseen postiin, jos on tarpeen.

Kansainväliset kuriiri-Euroopan maissa yleensä ei aiheuta tariffi.Me myös julistamme pienempi arvo paketti,pienempi arvo auttaa sinua välttämään tulli-ongelma.mutta eri maissa on erilaiset tullimääräykset.Jos paketti on luotu tariffi,emme ole vastuussa tullien,toivon, että voitte ymmärtää.

3.Noin Takuu

Kaikki tuotteet myymme ovat laadukkaita ja tarkassa koe ennen kuin suomi. Me yritämme parhaamme, jotta vältetään laatu ongelma.

Jos et ole täytettävä, kun tuotetta tai tuote on laatu ongelma,ota meihin yhteyttä 24 tunnin sisällä kun saat kohteita.Me teemme parhaamme antaa sinulle tyydyttävä ratkaisu.

4.Palaute

Jos sinusta tuntuu tyytyväinen, ota antaa meille 5 star rating, se on suurin rohkaisua meille ja voit luoda parempaa palvelua.Kiitos paljon!

Jos jätät positiivista palautetta kanssa hyvä arvostelu,ota meihin yhteyttä, ennen kuin seuraavaan tilaukseen,me annamme sinulle $1 alennus.

Pakkauksen Paino 1.9kg (4.19lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Materiaali Alumiini Alloy
Kapasiteetti 3-4L
Sertifiointi ETY
Potin Kansi Ilman kansi
Ominaisuus Eco-Ystävällinen
Malli Numero 38cm
Tuotemerkki ROXY
Metalli Tyyppi Alumiini Alloy
Sovellettavat Liesi Yleistä Käyttöä varten Kaasun ja Induktio Liesi
Wok tyyppi Non-stick
Tyyppi Pannuja
Pannuja Tyyppi Paistinpannut & Skillets
Potin Kansi Tyyppi Ilman Potin Kansi

Kirjoita arvostelu

Tukku-Fryer Pan Non-Stick 5 1 Paista Pannulla Jaettu Grilli, Paista Uunissa Paistinpannu Ateria 15

Tukku-Fryer Pan Non-Stick 5 1 Paista Pannulla Jaettu Grilli, Paista Uunissa Paistinpannu Ateria 15" Musta Pudota Merenkulku

1.Noin Maksu 2.Noin Toimitus A. Toimitus Ja Luovuttaminen Otamme eri kanavien ominaisuuksien mukaan tavaroiden kuljetus .Se voi saavuttaa yli 200 maassa ja alueilla. Lupaamme, että kaikki käskyt annetaan neljän päivän kuluessa.Koska eri kanavia kappaleen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!