Tuoteryhmä

Auto Puolella taustapeili Kansio Levitä Power-Ikkuna Lähempänä Avata Kit Mazda 3/CX-4/CX-3+

Uusi

€40.70

Varastossa

Asiasanat: kit-sarjat, kit auto, kit-autosarja, Halpa kit-sarjat, Korkea Laatu kit auto, Kiina kit-autosarja Toimittajat.

Sopii Mazda 3 Axela/CX-3/CX-4 2014+ 1.kun teet tilauksen, kerro minulle, mitä on auto ja 2.vuosi.Varmista, että kuljettajan ovi on painike peili kansi, jos et tiedä, lähetä minulle kuvia 3. Jos kohde päästä vettä, emme voi taata, se Ominaisuus: 1.Staattinen työskentely teho: DC 12V 2. Staattinen työskentely nykyinen: 3. Sopiva käyttölämpötila: -20-80 astetta 4. Tehokas ovltage ACC ja Lukitus signaali: >9V 5. Lähtöteho jokainen ikkuna: Toiminto: 1. Automaattinen sulje ikkunat kaksittain, kun lukita auton 2. Automaattinen avoimet ikkunat kun avaa auton ovet 3. Tauko puolivälissä 4. Toistuvasti ylös-tai alas-ikkunat 5. Peili kertaiseksi, kun painaa lukitus auto 6. Peili levitä kun painat unlock-auto 7. Voi avata hieman windows key control 8. kanssa asennus manuaalinen Toimitus Tiedot : 1.Lähettää kohteen pois sisällä 5 työpäivää(ei sisällä viikonloppu-ja loma) mitä rahdinkuljettaja ostaja valita 2.By Kiina Post Air Mail ,tarvitsee yleensä 30-50 työpäivää saapua ostaja on paikallinen posti 3.Päivittää seurantanumeron Consultor.news. 4.Me dont ottaa vastuuta ostajan maan tariffi tai mikä tahansa käsittelymaksu , kuten kauko-alue käsittelymaksu,ect 5.Jos sinulla on erityinen kohde, arvo, ole hyvä ja tehdä huomautus tai lähetä viesti meille. Paras Palvelu Ja Takuu : 1. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun eBay-TUNNUS. 2. Palautuksen toimituskulut maksetaan Ostaja 3.12 kuukautta Valmistajan Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3-mnth takuu 4. Jos vesi menee ytimeen,me dont ottaa responsibity korjata tai palauttaa tai hyvityksen . 5.Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palasi meille takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. Palaute : Palaute on meille erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Paketin Koko 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Kohteen Tyyppi Kaapelit, Adapterit & Pistorasiat
Kohteen Paino 0.8kg
Jännite 12V

Kirjoita arvostelu

Auto Puolella taustapeili Kansio Levitä Power-Ikkuna Lähempänä Avata Kit Mazda 3/CX-4/CX-3+

Auto Puolella taustapeili Kansio Levitä Power-Ikkuna Lähempänä Avata Kit Mazda 3/CX-4/CX-3+

Sopii Mazda 3 Axela/CX-3/CX-4 2014+ 1.kun teet tilauksen, kerro minulle, mitä on auto ja 2.vuosi.Varmista, että kuljettajan ovi on painike peili kansi, jos et tiedä, lähetä minulle kuvia 3. Jos kohde päästä vettä, emme voi taata, se Ominaisuus: 1.Staattinen työskentely teho:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!