Tuoteryhmä

Ilmainen Toimitus 10pcs Laadukkaita Versio S-57 LC Ammatillinen Handheld Dynaaminen Karaoke 57LC Langallinen Mikrofoni Microfone Mike Mic

Uusi

€205.95

Varastossa

Asiasanat: langallinen mikrofoni, laatu mikrofoni, langallinen mikrofonit, Halpa langallinen mikrofoni, Korkea Laatu mikrofoni, Kiina langallinen mikrofonit Toimittajat.

Ilmainen Toimitus! Top Laatu-Versio! On-on-Mikrofoni Studio-ja Vaiheessa! Ei mitään muuta tulee lähelle! Laita Mikrofoni rummut, kitara vahvistimet, laulu... you name it. Se tasainen-pois saa työtä tehdä. Plus, se on naurettavan kova. Plus, sen hämmästyttävän edullinen! Et vain voi voittaa, että tällainen yhdistelmä. Jos luola ei kuuluu TV, radio tai musiikki pelaaja, jonkinlainen, olet nähnyt ja kuullut Mikrofonin toiminta. Studiot ja vaiheet maailmanlaajuisesti riippuvaisia tästä mic, joten, jos sinulla ei ole yksi, olet puuttuu ulos. Haluan, että klassinen ansa ääntä kuullut lukemattomia osuma kirjaa? Laita Mikrofoni päälle. Sama pätee ampeeria. Amps rakkaus Mikrofoni laaja taajuusalue, kapea pickup kuvio, ja "juuri oikea" merkki. Ominaisuudet yhdellä Silmäyksellä: suosituin dynaaminen mikrofoni planeetalla Suuri työjuhta mikrofoni elää tai studiossa Erinomainen syömällä ääntä lähes minkä tahansa instrumentin tai äänilähteen sopii Erityisesti lähellä-mikki väline vahvistimet ja kaiuttimet Täydellinen studio sovelluksia Luonnon läsnäolo huippu tuo lisää selkeyttä laulu ja monet välineet on Rakennettu kestämään ankarimmat olosuhteet, kuluminen, ja väärinkäyttö käytettäväksi sekä handheld mikrofoni ja jalusta mount Tiukka herttakuvio polar rapina tarjoaa erinomaisen voitto ennen palautetta Joka vaiheessa ja studio setup on erittäin luotettava, edullinen, hyvä kuulostava Mikrofoni! Tukkumyynti Paketti sisältää: 10 x Top Laatu Mikrofoni 10 x Mikrofoni Pidike 10 x Käyttöohje 10 x Nahka Laukku 10 x Laatikko. Takaamme kaikki kuva on todellinen, saat mitä näet kuvassa. Erikoisosaamisemme & palvelut

Useimmat tuotteet tulevat ammattikäyttöön viennin suuri tehdas, kaikki tuotteet ovat huolellisesti valittu, kuva on otettu tosi tuotteiden, korkea laatu, muodikas tyyli, vaikka ne eivät ole alin hinta,perusteet uskoa, että saat mitä olet maksanut!

· Olemme ryhmä nuoria parner, toivottavasti jokainen ostaja voi tulla kumppanimme, tietenkin, kun ostat tuotteita meiltä, emme usko, että sinusta tulee meidän ystävien ja tukea meitä.

maksu:

· Turvallisuuden varmistamiseksi sekä tilit,me hyväksymme Escrow -, luotto-kortti.

· Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

· Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Toimitus:

· Takaamme aluksen pois sisällä 3 päivän kuluttua maksun vahvistus (paitsi Loma).

· Kun maksu on vastaanotettu sallikaa lähettämistä tilauksen. Toimitus maasi voi kestää 5 25 työpäivää sen jälkeen, kun tilaus on lähetetty. Joitakin kertoja kohteita viivästyy johtuu odottamattomasta syystä. Ota yhteyttä, jos et voi vastaanottaa paketti ylitti 30 arkipäivää sulkee pois viikonloppuisin ja pyhinä. Seuranta-numero ei anna. Meillä ei vastausta seuranta sähköposti-ensimmäinen 10 päivää sen jälkeen, kun maksu suoritettu. Yritä ymmärtää, että useimmat kansainväliset toimitus viivästyksiä postin viivästyksistä, että emme ole tietoisia, ennen kuin annat meille.3 PÄIVÄÄ

Maa

Käsittelyaika

Saapuvat aika EMS

Saapuvat aikaa

Kiina Post (HongKong) Ilman Posti

Saapuvat aika byDHL

Saapuvat aika byUPS

USA

5 päivää

5-8 päivää

15-25 päivää

2-5days

2-5days

Euroopassa

5 päivää

5-8 päivää

25-30 päivää

2-5days

Aasiassa

5 päivää

3-5days

20-30 päivää

2-5days

Muut(Kuten Brasilia, Venäjä, Italia...)

5 päivää

5-15days

30-45 päivää

· EMS-express toimitus kestää yleensä 3-8 työpäivää riippuu maasta toimitetaan.

Emme ole vastuussa onnettomuuksista, viivästyksiä tai muita kysymyksiä, joita vastaa shipping-palvelun.

· Sen varmistamiseksi, saat tilaat verovapaasti tuotaessa, me julistaa sen "LAHJANA", jolla pienempi arvo. Tämän halvemmalla ei heijasta koko maksamasi hinnan tai markkina-arvo tuotetta eikä välttämättä koske maita, joissa eri tariffi sääntöjä. Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla.

· Toimitus aika on noin. 7 20 arkipäivää (pois lukien lauantai ja sunnuntai, Julkinen, Pyhäpäivä) useimmat US/UK/AU kohteisiin .

· Ota meihin yhteyttä, jos et saada se yli yli 4 viikkoa, me ratkaisemme tämän ongelman hyvin lyhyessä ajassa.

· Kohteen turvallisuus -, vakuutus on erittäin suositeltavaa.

· Kaikki meidän erät toimitetaan ostajan Tukkumyynti Alibaba-osoite ota vahvistaa osoitteesi Alibaba ennen tarjouksen. Ota varmista, että toimitusosoite on oikea. Emme ole vastuussa mistään väärästä tai perillesaamattomat osoitteet.

Palaute:

· Jos rakastat minun kohteita jätä hyvää palautetta. Toiminta auttaa meitä tarjota maitoa ja leipää. Aion tehdä saman sinulle.

· Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivinen ja neutraali palaute. Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Paketin Koko 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 8.0kg (17.64lb.)
Versio Top Laatu
Malli Numero 10kpl OB mikrofoni
Tyyli Handheld Mikrofoni
Polar Kuvio Herttakuvio
Paketti Kyllä
Lähtö impedanssi 150 ohmia
Signaali-Kohina-Suhde TBD
Tuotemerkki zmvp
Käytä Karaoke Mikrofoni
Mikrofoni Tyyppi Dynaaminen Mikrofoni
Anturi Dynaaminen Mikrofoni
Tukkumyynti 10kpl
Liitin XLR
Taajuusvaste 40Hz-15kHz
Paikka alkuperämaa Guangdong, Kiina (Manner)
Aseta Tyyppi Yhden Mikrofonin
Viestintä Kiinteä

Kirjoita arvostelu

Ilmainen Toimitus 10pcs Laadukkaita Versio S-57 LC Ammatillinen Handheld Dynaaminen Karaoke 57LC Langallinen Mikrofoni Microfone Mike Mic

Ilmainen Toimitus 10pcs Laadukkaita Versio S-57 LC Ammatillinen Handheld Dynaaminen Karaoke 57LC Langallinen Mikrofoni Microfone Mike Mic

Ilmainen Toimitus! Top Laatu-Versio! On-on-Mikrofoni Studio-ja Vaiheessa! Ei mitään muuta tulee lähelle! Laita Mikrofoni rummut, kitara vahvistimet, laulu... you name it. Se tasainen-pois saa työtä tehdä. Plus, se on naurettavan kova. Plus, sen hämmästyttävän edullinen!

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!