Tuoteryhmä

BT-S2 Vedenpitävä Kypärä Intercom Moottoripyörä Hf-Automaattinen Bluetooth-Handfree Intercom & FM-Radio Ilmainen Toimitus!!

Uusi

€31.87

€35.81

-11 %

Varastossa

Asiasanat: kypärä intercom, moottoripyörä kuulokkeet, kypärä intercom moottoripyörä, Halpa kypärä intercom, Korkea Laatu moottoripyörä kuulokkeet, Kiina kypärä intercom moottoripyörä Toimittajat.

Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä

Vedenpitävä Kypärä Intercom Moottoripyörä Hf-Automaattinen Bluetooth-Handfree Intercom & FM-Radio Ilmainen Toimitus!!

Huomautus : Meidän bluetooth-puhelimet mukana tulee laturi(verkkolaite).

Ja meillä on 2 erilaista kuulokkeita & mikrofoneja valintasi seuraavasti:

Lisää huomautus tai jättää viestin mallin haluat.

Muuten, me lähetämme malli 2 oletukseksi

Malli 1: Full Face Kypärä / I ovat tärkeä Kypärä ;

Malli 2: Avoin / Puoli Kasvot Kypärä.

Huomaa : on vain Hf-paketti,

jos haluat intercom muiden kanssa ,sinun täytyy ostaa 2 tai 3 yksikköä.

(Se voi tukea Max 3 yksikköä.intercom)

Tekniset Tiedot: Bluetooth versio: 3.0+EDR Taajuus: 2.4 GHz-Tukee: A2DP ja AVRCP-Tuetut Bluetooth-Profiilit: Bluetooth Headset ja handsfree Profiileja Automaattinen Tunnistus Toiminta-Alue: 10m kännyköiden Akun Tyyppi: Ladattava Litium-Polymeeri-450mAh Stand by: Jopa 300hrs puheaika: Puhelin jopa 10tuntia Intercom jopa 8 tuntia latausaika: 3hours Virta-Adapteri: DC5V 500mA Ominaisuudet descritpion: voidaan toteuttaa Bluetooth-kypärä hf-kypärä kuulokkeet 800 metriä (Tai 800-1000 metriä) metrin suora full-duplex intercom; voidaan saavuttaa Bluetooth ja matkapuhelimet, intercom puhelut, stereo musiikkia ja automaattinen kytkentä niiden välillä; matkapuhelin ensimmäinen, puhelut automaattisesti langattoman puhelimen vastaamaan puheluun, lopeta puhelu automaattisesti, kun elpyminen intercom; FM-Radio-toiminto pääsee puhelimitse, kieltäytyi puhelin ja ripustaa; tuki ääni-kytkentä; kautta siirto yli A2DP nauttia musiikkia kautta matkapuhelimiin tai kytketty GPS; voidaan ohjata matkapuhelimella musiikki AVRCP pelata, tauko, edellinen kappale, seuraava kappale toistaa; on huhuja, DSP melun vähentäminen ja käsittely, nopea harjoitus, jotta voidaan varmistaa selkeä äänenlaatu;

Pari 2 laitteet intercom-tilassa

Kun molemmat laitteet on kytketty pois päältä, paina ja pidä virta - /intercom-painiketta molemmat laitteet, kunnes molemmat yksiköt flash punainen/sininen-näppäintä toistuvasti. Sinun täytyy pidä painiketta yli 6 sekuntia ja älä anna mennä, kun näet sininen valo.

Lyhyt paina virta - /intercom-painiketta, YKSI kahden laitteet ja tämä laite etsii ja auto-parin muut intercom-tilassa. Live puhelu aloitetaan.(Intercom alkaa)

Jos tämä epäonnistuu, yritä uudelleen se varmistaa, että sekä punainen/sininen merkkivalosarjat aloitetaan samanaikaisesti ja ovat lähellä toisiaan. Myös varmistamaan, että muut Bluetooth-laitteet ovat pois päältä.

Kun pariksi, sinun ei tarvitse siirry laiteparin muodostustilaan uudelleen. Tulevaisuudessa sinun tarvitsee vain mennä valmiustilaan (sininen valo vilkkuu) sekä yksiköiden ja paina-painiketta yhden laitteita.

Pari 3 laitteet intercom-tilassa

Seuraa edellä mainitun menettelyn jokaiselle yhdistelmälle kolme yksikköä. (A-B, B-C, A-C).

Varmistaa, kolmas yksikkö on kytketty pois käytöstä, kun muodostat laiteparin muut laitteet.

Vain 1-yhteyden voi elää kerrallaan. Kun onnistuneesti yhdistänyt yhteydet voidaan kytkeä lopettamalla kaikki live call ja palaa valmiustilaan.

Paina Valmiustilassa power/intercom-painike 1 kerran yksi pariliitosta olla nimeltään, tai pitkä painallus(noin 2 sekuntia) muiden pariliitoksen kutsua.

Pariliitoksen muodostaminen 1 tai 2 puristimet riippuu järjestyksessä, jossa olet yhdistänyt 3 kypärät, mutta kun pariksi asiaa laiteparit säilyttää numero.

eli ei paina virta - /intercom-painike 1 aika soittaa B ja pitkä painallus(noin 2seconds)soittaa C. B painamalla painiketta 1 aika soittaa C ja pitkä painallus(noin 2seconds) soittaa A. C ei paina painiketta 1 aika soittaa ja pitkä pesee(noin 2seconds) soita C.

Jos haluat Nollata pariliitos muisti

Jos sinulla on ongelmia pariliitoksen, niin se on parasta voit palauttaa pariliitoksen muisti

Käynnistä asianomaisen yksikön valmiustilaan. Paina virta - /intercom-painiketta 3-5 sekuntia, kunnes dudu" voi kuulla.

Let go-painiketta, kun ääni kuuluu.(Laite pois päältä)

Uudelleen, muisti poistetaan. (Korjaus uudelleen)

Käynnistä FM-radion

Kun kytket laitteen päälle, Paina Puhelin-painiketta 2 kertaa (kunnes kuulet du" sävy), päästä painike, FM-radion alkaa.

Paina lyhyesti:"+" - tai - painiketta voit säätää kanava.

Kun FM-radio aloittaa,Paina Phonge painiketta 2kertaa,FM päätyvät(stop).

Package: 1 x Kuuloke 1 x UK/AU/US/EU: n matka-laturi(Mukaan toimitusosoite) 1 x Kuulokkeet clip-w/kiinnitysruuvia 1 x Ruuvi kuljettaja 1 x USB-Kaapeli 1 x Käyttöohje

Maksu

1. Voimme hyväksyä T/T , Western Unionin ja Escrow maksu, paras tapa on online Escrow-maksun, voit valita itse. Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä ennen kun tilaat.

2. Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

Paketin Koko 13cm x 13cm x 10cm (5.12in x 5.12in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.35kg (0.77lb.)
Virtalähde-Tilassa Sisäänrakennettu Akku
Erityinen Toiminto FM,Yleinen Pairing-Toiminto,Vedenpitävä
Max tuki Kolme Ratsastajaa Bluetooth-Järjestelmä
tärkeimmät ominaisuudet Todellinen kaksisuuntainen langaton viestintä
Puhumisen aika jopa 10 tuntia
Enimmäismäärä Kaiuttimet 2
Mallin Nimi BT-S2
Stereo musiikki/audio A2DP käytössä matkapuhelin/MP3/GPS
Erityistä Ominaisuudet FM Raido
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi CE
Kohteen Paino 40g
Kohteen Leveys 3.5cm
Kohteen Tyyppi Kypärä Hf-Laitteen
Sovellettavat Tyyppi Kypärä Universal
Suurin Intercom Etäisyys 500-1000m
Maximum puhuu vaihdella 1000M
Yhteys-Tilassa Bluetooth
Työskentely Nopeus Jopa 120 km
Plug Type EU
Kohteen Pituus 8.2cm
taajuus 2,4 ghz
Kohteen Korkeus 1.8cm
Tuotemerkki HOWEE

Kirjoita arvostelu

BT-S2 Vedenpitävä Kypärä Intercom Moottoripyörä Hf-Automaattinen Bluetooth-Handfree Intercom & FM-Radio Ilmainen Toimitus!!

BT-S2 Vedenpitävä Kypärä Intercom Moottoripyörä Hf-Automaattinen Bluetooth-Handfree Intercom & FM-Radio Ilmainen Toimitus!!

Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä Vedenpitävä Kypärä Intercom Moottoripyörä Hf-Automaattinen Bluetooth-Handfree Intercom & FM-Radio Ilmainen Toimitus!! Huomautus : Meidän bluetooth-puhelimet mukana tulee laturi(verkkolaite). Ja meillä on 2 erilaista

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!