Tuoteryhmä

Digitaalinen Diesel Moottorin Tunti Mittari kierroslukumittari varten vesipumppu mining machinery pora mikseri generaattori Kaivinkone roller masto, nosturi

Uusi

€17.65

€22.63

-22 %

Varastossa

Asiasanat: kierroslukumittari laser, moottorin maalaus, moottori yksikkö, Halpa kierroslukumittari laser, Korkea Laatu moottori, maalaus, Kiina moottori yksikkö Toimittajat.

Runleader ylpeänä esittää uuden RL-HM012C Digitaalinen LCD-Magneettinen Aktivoitu Tach/Tunti mittari. Se voi työskennellä osa-moottori. Se on tehokas ajoitus järjestelmä, RPM mittausjärjestelmä, sekä joitakin muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, suunnittelu.

Ajoitus Järjestelmän mukaan Lukien : kertyy yhteensä käynnissä tuntia YHTEENSÄ TUNTIA .

RPM mittausjärjestelmän mukaan Lukien : mittaus nykyisen moottorin KIERROSLUKU .

Ainutlaatuinen Muotoilu, mukaan Lukien : helppo asentaa, vedenpitävä Korko IP65,jne.

Lisäksi tuotteet ovat saaneet CE-ja ROHS-sertifiointi. Se on patentti sekä Kiinassa .

Kun moottori toimii, se näyttää RPM, kun moottori on pysähtynyt, se näyttää yhteensä käynnissä tuntia.

Tämä tach tunti mittari tallentaa bensiinimoottori on yhteensä käynnissä tuntia ja RPM.

Kun moottori käynnistyy ,LCD-näyttö näyttää nykyisen RPM, kun moottori pysähtyy, LCD-näytöt yhteensä käynnissä tuntia.

Tarkista moottori on paikka asentaa mittari, kuten seuraavassa kuvassa.

Tämä tach tunti mittari voidaan käyttää diesel-moottorit, kompressorit, moottorit, precess varusteet, power kalusto, generaattorit, tai monia muita laitteita.

Noin Ostaa

1. Voit ostaa suoraan klikkaamalla alusta.

2. Alennus myynninedistämistä pidetään epäsäännöllinen alustalla. Voit lisätä myymälästämme Suosikki Myymälöissä.

3. Jos tarvitset etukäteen tai muistuttaa sinua joka päivä siitä, edistämistoimia, ole hyvä ja jätä meille viesti. Ilmoitamme sinulle aikana edistämistoimia.

4. Jos ostat enemmän kuin yksi pala kerrallaan, voit valita vastaavan tuotteen linkkiä tai ota yhteyttä meidän huoltoon. Alennus annetaan hyvin pian.

5. Jos olet kauppias, voit lähettää meille viestin tai yhteyttä huoltokeskukseen, hyvä hinta ja uusia tuotteita ehdotuksia annetaan.

Noin Maksu

1. Emme hyväksy maksua Alipay.

2. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

3. Jos et voi kassalle heti, kun huutokauppa päättyy, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen maksu. Ystävällinen neuvoo kiinnittämään pian, jotta voimme järjestää lähetyksen mahdollisimman pian.

Noin Toimitus

1. Maailmanlaajuinen Toimitus(Paitsi joissakin maissa). Normaalisti se kestää 7-22 työpäivää saapuvat(Sat. & Sun. & Public holiday ulkopuolelle.)

2. Kohteet ovat yleensä kuljetetaan pois 1-3 pankkipäivän jälkeen, kun maksu on selvitetty (Sat. & Sun. & Public holiday ulkopuolelle.)

3. Verot ja lataa eivät sisälly tuote hinta tai rahtikuluja. nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

4. Huomautus: toivottavasti se saapuu ajoissa, mutta koska tämä on kansainvälinen toimitus, toimitusaika on erittäin riippuvainen logistiikka yritys ja paikallisia sää -, tulli - /tehtävät, postikulut, toivottavasti voit ymmärrystä.

5. Jos et ole saanut kohteita 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata toimituksen tiedot ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys.

6.Ole hyvä ja täytä vastaanottajan täydellinen nimi ja toimitusosoite ja yhteystiedot.

Noin Takuu

1. Jos olet saanut väärän, vaurioitunut, viallinen, tai kohde ei kuvatulla tavalla, ota yhteyttä osittainen/täydellinen palautus-tai vaihto meidän kustannuksia.

2. Saat tuotteen 7 päivän sisällä, me mielellään vaihtoa tai palauttaa sinulle, niin kauan kuin kaikki alkuperäiset pakkaukset ja tarvikkeet ovat alkuperäisessä kunnossa.

3. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, ota meihin yhteyttä ja me teemme parhaamme sen ratkaisemiseksi.

4. Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyys.

Noin palautus-ja Palautus

1. Kaikki palasi erät on alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata.

2. Jos palauttaa tuotteen laatu ongelmia,hyvitämme koko voittavan tarjouksen summa, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, kun sekä Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. tai, voit valita korvaavan.

Noin Palautetta

1. Palaute on erittäin tärkeää,toivomme, että voit välittömästi yhteyttä meihin, ennen kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute,jotta voimme yrittää parhaamme, jotta olet tyytyväinen. Negatiivista palautetta ei voi ratkaista mitään ongelmia, jos emme tiedä asiasta.

2. Kun vastaanotat kohteen ja tyytyväinen tuotteen, jätä meille positiivista palautetta ja 5 tulokset DSR, meillä on erittäin arvostettu. Toisaalta palautetta voidaan käyttää sekä ostos-viittaukset muihin ostajat.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.83kg (1.83lb.)
Tuotemerkki runleader
Kohteen Pituus 5.4cm
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi CE
Materiaali Tyyppi ABS
Kohteen Paino 65g
Kohteen Korkeus 1.4cm
Erityistä Ominaisuudet tunti mittari
Kohteen Leveys 3.7cm
Mallin Nimi RL-HM012C

Kirjoita arvostelu

Digitaalinen Diesel Moottorin Tunti Mittari kierroslukumittari varten vesipumppu mining machinery pora mikseri generaattori Kaivinkone roller masto, nosturi

Digitaalinen Diesel Moottorin Tunti Mittari kierroslukumittari varten vesipumppu mining machinery pora mikseri generaattori Kaivinkone roller masto, nosturi

Runleader ylpeänä esittää uuden RL-HM012C Digitaalinen LCD-Magneettinen Aktivoitu Tach/Tunti mittari. Se voi työskennellä osa-moottori. Se on tehokas ajoitus järjestelmä, RPM mittausjärjestelmä, sekä joitakin muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, suunnittelu. Ajoitus

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!