Tuoteryhmä

FORUDESIGNS Söpö Maalaus Dog Koulun Laukku Lapsille Suunnittelija Lasten Taiteilija School-Laukku Värikäs Ensisijainen Tytöt Repussa Mochila

Uusi

€14.32

€16.27

-11 %

Varastossa

Asiasanat: dog koulun laukku, laukku lapsille, Koulun Pussit Lapsille, Halpa dog koulun laukku, Korkea Laatu laukku lapsille, Kiinan school laukut lapsille Toimittajat.

Maksu:

1.Paras tapa on suora online-maksun, voit valita itse.Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä ennen kun tilaat.

2.Koko maksu on tehtävä 7 päivää tilauksen jälkeen.tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

3.Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö,osoite,postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot.

Toimitus:

1.Meidän ilmainen toimitus Kiina Postitse Air Mail, reach.Ilmainen toimitus, jonka Epacket Venäjälle ja USA: ssa,useimpien maiden sisällä 14-55 arkipäivää.

2.Lähetämme tavarat sisällä 2-5 arkipäivää sen jälkeen, kun koko maksu on vahvistettu. jos maksu ei ole saatavilla,jotta suljetaan automaattisesti.

3.Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja vahinko, joka on aiheutunut shipping service tällaisia onnettomuuksia,viivästyksiä tai muita asioita.Lisäksi ostajan tulee olla vastuussa kaikista veroista ja velvollisuus chanrged maansa ja tavarat tulee Merkintä "lahja"tai "näyte"sinun helppo tullaus ja vähemmän maksu.(jos haluat ilmoittaa tavaran kuin muut kohteen nimi tai määritä arvo custom,ilmoita meille, kun teet tilauksen.)

Paluu ja Takuu:

1.Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta,joten jos et ole tyytyväinen osto,voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa ja sinun sose cantact meille 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi.

2.Toimitus ja luovuttaminen veloittaa ei palauteta ja asiakas on vastuussa kaikista maksun palauttamisesta ja reshipping.

3.Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet,mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet,Miehet tekivät vikoja ei ole taattu,kuten rikki,naarmuja ja niin edelleen.

4.Foy kaikki kohteet,ole hyvä ja lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin.

Paketin Koko 42cm x 30cm x 10cm (16.54in x 11.81in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaali Koostumus 300D polyesteri
Kuvio Tyyppi Eläinten Tulostaa
Kohteen Leveys 13cm
Kohteen Paino 400g
Muokata Kyllä
Sukupuolten Tytöt
Sulkeminen Tyyppi vetoketju
Kohteen Pituus 28cm
Malli Numero C
Tyyppi REPPU
Kohteen Tyyppi Koulun Pussit
Pudota merenkulku Kyllä
Kohteen nimi sac dos -
Kohteen Korkeus 42cm
Tärkein Materiaali Polyesteri
Usuage koulu
Paikka alkuperämaa Kiina(Manner)
Tuotemerkki FORUDESIGNS

Kirjoita arvostelu

FORUDESIGNS Söpö Maalaus Dog Koulun Laukku Lapsille Suunnittelija Lasten Taiteilija School-Laukku Värikäs Ensisijainen Tytöt Repussa Mochila

FORUDESIGNS Söpö Maalaus Dog Koulun Laukku Lapsille Suunnittelija Lasten Taiteilija School-Laukku Värikäs Ensisijainen Tytöt Repussa Mochila

Maksu: 1.Paras tapa on suora online-maksun, voit valita itse.Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä ennen kun tilaat. 2.Koko maksu on tehtävä 7 päivää tilauksen jälkeen.tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä. 3.Varmista,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!