Tuoteryhmä

GPS Tracker Auton Tracker Ajoneuvon GPS-Paikannin TK905 Vedenpitävä Magneetti Standby-90Days reaaliajassa LBS Asema Elinikäinen Ilmainen Seuranta

Uusi

€30.02

€37.53

-20 %

Varastossa

Asiasanat: auto tracker, gps-paikannin, GPS Tracker, Halpa auto tracker, Korkea Laatu gps-paikannin, Kiina gps tracker Toimittajat.

Katsaus:

Tämä tuote TK905 on 2G GSM GPS Tracker, joka toimii perustuu nykyisen 2G GSM/GPRS-verkon ja GPS-satelliitit , se voi paikantaa ja seurata mitä tahansa tavoitteita etäyhteyden kautta SMS, mobiili-SOVELLUS ja web-seuranta ohjelmisto!

Se hyväksyy pisimmällä teknologian GPS ja LBS dual paikannus . Lisäksi, sisäänrakennettu voimakas magneetti , se voidaan asentaa erittäin helposti ja tiiviisti auton, kuorma-auto ja kaikki kohde-metalli-liitäntä.

Mitä enemmän, se tukee GSM nelitaajuus-Taajuus (850/900/1800/1900 mhz), voi toimia täydellisesti ympäri maailmaa! Toiminnot:

1. GPS+LBS Dual Paikannus Tavalla: Jos gps-signaali on hyvä, laite paikantaa kautta gps-satelliitti, jos ei, laite paikantaa kautta LBS! Alla GPS-paikannus tilassa, tarkkuus on 5-10 metriä, alle LBS paikannus tilassa, tarkkuus on 100-1000 metriä!

2. Realtime Seuranta: Voit reaaliajassa seurata laitteen google mapsin kautta matkapuhelin, tabletti ja tietokone, ja minumum data upload väli on 10 sekuntia!

3. Historia Reitin Toisto: APP-ja web-palvelin voi tallentaa ladata tietoja laitteesta, enintään 6 kuukautta, voit toistaa historiaa reitin milloin tahansa! 4. Pitkä Valmiustila-Aika: Se on sisäänrakennettu 3.7 V 5000mAh Li-ion akku, voi valmiustila-jopa 90 päivää. 5. Voimakas Magneettinen: Se on 5kpl sisäänrakennetut magneetit super vahva voimakas magneetti,voi olla hyvin helppo asentaa.

6. Vedenpitävä: vedenpitävä taso tämä laite on IP65, se voi vastustaa tilkka vettä, mutta ei voi laittaa veden alla! 7. Kauko-Ääni Monitor : Lähetä "Näyttö+Salasana" ensin laitteeseen, laite muuttuu näytön tilassa, jos saat puhelun SIM-kortin numero laitteen, se poimia puhelun automaattisesti ja voit seurata äänen ympärille laitteen! 8. Ylinopeuden Hälytys: hälytys toimii vain alle jatkuva paikannus tilassa.Kun laitteen nopeus on ylittänyt nopeuden presetted, se lähettää viestin "nopeus hälytys!" admin numero 5 minuutin välein. 9. Shake Hälytys: Kun olet tehnyt shake alarm-asetus,pidä tracker on paikallaan 5 minuuttia, sitten tämä toiminto aloittaa toimintansa. Se lähettää SMS "anturi hälytys!" admin numero, kun laite saada järkyttynyt.

10. Liike-Hälytys: Kun yksiköt pysyy liikkumattomana paikallaan 10 minuuttia, käyttäjä voi perustaa liikkeen hälytys komento "move+passord", sitten jos laite siirtyi 500m se lähettää hälytyksen SMS "Siirrä Hälytys+Leveys-ja pituusaste" valtuutettu numero.

11. Geofence: Määrittää geofence tracker rajoittaa sen liikkeitä sisällä piiri. Laite lähettää hälytyksen tiedot APP ja web-palvelin, kun se menee pois tai saada tällä alueella. 12. Lepotila Säästää Akun:

* Nukkua aika-tila: Kun ei tämä asetus on käytössä, tracker toimii vain 5 minuuttia sen jälkeen kun se on waked ylös, ja takaisin lepotilaan, GPS on pois päältä ja GSM toimii alhainen kulutus tilassa. SMS, puhelu voi herätä tracker. * Nukkumaan mennessä shock sensor-tilassa: Kun ei tämä asetus, jos mitään sokki 5 minuuttiin, tracker siirtyy työn alle "nukkumaan mennessä shock" - tilassa, GPS on pois päältä, GSM toimii alhainen kulutus. Tärinä, SMS, puhelu voi herätä tracker. Erittely: * Dim: 90mm * 72mm * 22mm (3.54" * 2.83" * 0.87") * Paino: 168g * Verkko: 2G: GSM/GPRS * Bändi: 850/900/1800/1900Mhz

* GPS-piirisarja: u-blox-UBX-G7020 * GPS herkkyys: -159dBm * GPS-tarkkuus: 5m * Seinä-laturi: 110-220V input 5V-1A ulostulo * Akku: Ladattava 3,7 V 5000mAh Li-ion akku * Stand by aika: 90days * Varastointi Temp.: -40°C - +85°C * Käyttö Temp.: -20°C - +55°C * ehdot merkki ag-turvallisuus: 5%--95% ei-tiivistyvä

Tärkeä huomautus: * Tämä laite vain voi työskennellä 2G GSM-verkkoon, ja tämä tuote ei sisällä Sim-Kortti,ole hyvä ostaa sen paikalliseen.

* Varmista, että SIM-kortti tukee puheluja, lähettää viestejä, GPRS-verkkoon

* Varmista, että SIM-kortti on riittävä tasapaino.

* Ole hyvä ja varmista, että GSM-kortti on avannut puhelu ID näyttö-toiminto ja pois päältä puhelun siirto.

* Ole hyvä ja aseta SIM-kortti laitteeseen oikein.

* Käytä normaali SIM-kortin tracker, ei Mikro-SIM tai Nano-SIM.

Tietoja Web-seuranta alusta: Vapaa Web-seuranta ohjelmisto,ei periä maksu,kirjautuminen sivu : www.mytkstar.net Valitse "Kirjaudu sisään IMEI" alareunassa näytön IMEI Ei. : takana kansi Salasana: 123456 Noin Mobile APP Android/IOS-Seuranta: Skannata QR-Koodin, voit asentaa sovelluksia matkapuhelimeesi.Rekisteröidy ja lisää tili. Haku "TKSTAR GPS" in Apple App Store/Google Play Storesta tai Skannata QR-Koodin, voit asentaa sovelluksia matkapuhelimeesi.

Paketti Lista:

1 * TK905 Tärkein Yksikkö

1 * Vedenpitävä Laukku

1 * USB-Kaapeli

1 * Micro Sim-Adapteri

1 * Nano-Sim-Adapteri

1 * Käyttöohje

1 * Alkuperäinen Laatikko (Valinnainen)

1 * Autolaturi (Valinnainen)

(Ei Sim-Kortti ja SD-Kortti mukana)

Pakkauksen Paino 0.46kg (1.01lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 21cm x 15cm x 8cm (8.27in x 5.91in x 3.15in)
Erityinen Ominaisuus Vedenpitävä
GPS-Tarkkuus 5m
Magneettinen Tuki,Helppo asentaa
Gps-Moduuli Kyllä
Paino 168g
Akun 30 Tuntia Ja Ylös
Kohteen Koko 90*72*22mm
Virta W
Akku Ladattava 3.7 V 5000mAh Li-ion Akku
bändi GSM/GPRS 850/900/1800/1900MHz
Näytön Koko Alle 2 Tuumaa
Web&APP Seuranta Elämän Ajan Ilmainen
Takuu Yksi vuosi
Mallin Nimi TK905
Tuotemerkki AUTOPMALL
GPS tyyppi GPS Tracker
GPS Herkkyys -159dBm
Jännite 12V
Valmiusaika Noin 90 Päivää
Vedenpitävä IP65

Kirjoita arvostelu

GPS Tracker Auton Tracker Ajoneuvon GPS-Paikannin TK905 Vedenpitävä Magneetti Standby-90Days reaaliajassa LBS Asema Elinikäinen Ilmainen Seuranta

GPS Tracker Auton Tracker Ajoneuvon GPS-Paikannin TK905 Vedenpitävä Magneetti Standby-90Days reaaliajassa LBS Asema Elinikäinen Ilmainen Seuranta

Katsaus: Tämä tuote TK905 on 2G GSM GPS Tracker, joka toimii perustuu nykyisen 2G GSM/GPRS-verkon ja GPS-satelliitit , se voi paikantaa ja seurata mitä tahansa tavoitteita etäyhteyden kautta SMS, mobiili-SOVELLUS ja web-seuranta ohjelmisto! Se hyväksyy pisimmällä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!