Tuoteryhmä

8G käsikonsoli 5.0 tuuman MP4-Soitin pelikonsoli Retro Pelit sisäänrakennettu 1395 pelejä arcade/gba/gbc/snes/fc/smd

Uusi

€31.73

Varastossa

Asiasanat: Handheld game console, handheld peli, Pelikonsoli, Halpa kannettava pelikonsoli, Korkea Laatu handheld peli, Kiina pelikonsoli Toimittajat.

Erityinen ilmoitus

5-tuumainen päivitys versio on nyt saatavilla, 5-tuuman päivittää versio tukee 64-bittinen 3D-Arcade(CPS/NEOGEO) pelit ja GBA / GBC / GB / SFC / FC / SEGA / MD-pelejä. Sisäänrakennettu 1395 pelejä.

Noin 1395 pelit: Todella rakennettu-vuonna 1395 todellinen no-repeat pelejä , käyttäjä voi muodostaa yhteyden tietokoneeseen tiedustelut.

Erityinen Muistutus: Monet myyjät sanovat, että heidän pelikonsoli rakennettu 10000 pelejä, tämä ei ole totta. Itse asiassa vain 100 pelejä toistuva näyttö. Käyttäjät voivat seurata pelin numero kyselyn.

Erittely : Varastointi:8GB näyttö Näytön Koko:5 Tuuman LCD-Näyttö. Toimivat Tie:Avain Toimivat. Sisäänrakennettu Ilmaisia Pelejä, Sisäänrakennettu 8-128-bittinen pelejä. Tuki HD Video, Musiikki ,E-kirja,Valokuva, Laskin, Kalenteri,Nauhuri. Sisäänrakennettu Kamera Ottaa Kauniita Hetkiä. Kieli: Multi (englanti, Japani, korea, espanja, portugali, venäjä,italia ranska, saksa) Tuki MP5-Toiminto Tässä on ohjeet, Peli toimii:

1.Prosessissa pelaa peliä,Paina "VALITSE" - painiketta, valitse "Tallenna Peli" voi tallentaa pelin edistymistä.Valitse "Jatka" palata peliin.

2.Jos haluat pelata viimeinen peli käynnissä,Kun olet syöttänyt pelin,valitse "Lataa Edistystä" .

3.Paina "VALITSE" - painiketta, valitse "Exit" lopettaa pelin.

4.Käytä alla laturi 1000mA, kun lataus litium-akku, latausaika 4-6 tuntia.

Noin Maksu: 1 )Emme hyväksy Alipay,PayPal,Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. Noin Toimitus: Toimitus Tapa, Toimitusaika DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Expedited 3-7 Päivää Consultor.news Palkkio Toimitus 4-15 Päivää Consultor.news Standard Shipping 10-35 Päivää Royal Mail Talouden 10-15 Päivää Venäjä Express-SPSR 11-14 Päivää China Post Rekisteröity Air Mail 15-45 Päivää Correos Talous 20-25 Päivää 1) Jos olet Brasilia,toimitusaika on 90 päivää, ei ole väliä millainen toimitus tapa, koska custom. 2) Jos sinulla sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Expedited,saattavat tarvitse maksaa joitakin veroja, kun olet kirjautunut box. 3) Jos olet Brasiliasta,Chilestä ja Argentiinasta, ja valitse DHL/FedEx/TNT/UPS,ota provise meille ALV-numero auttaa tavarat kulkevat custom fasterly. 4) Jos olet Brasiliasta,Chilestä ja Espanjasta, ja valitse UPS-toimitus tapa,sinun täytyy näyttää enintään maksu todiste siitä,, kun saat laatikko. 5) Jos olet kotoisin Sveitsi,Ruotsi,Itävalta ja valitse TNT toimitus tapa,sinun täytyy näyttää enintään thepayment todisteita, kun saat laatikko. 6) Jos olet Saksasta,ja valitse TNT toimitus tapa,ota provise yrityksen koodi, Noin Takuu: 1) 9 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen).Tarvikkeet tulevat, jossa on 4-kuukauden takuu. 2)Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa,jos mahdollista).Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi.EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Palautus-ja Palautus: 1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu.Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää,katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. 2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron,erityinen syy palata,ja tilauksesi numero. 3) Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA,saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana. Palaute: Tyytyväisyys oman pyynnöt ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää.Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän tavarat ja palvelut.Jos olet tyytymätön laatu tavaroiden ja palvelujen,älä kiirehdi vahvista kuitti tavaroiden ja kirjoittaa negatiivista palautetta. Ensimmäinen, ota meihin yhteyttä. Me teemme parhaamme ratkaista mitään ongelmia.

Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 21cm x 11cm x 8cm (8.27in x 4.33in x 3.15in)
Viestintä USB
Paketti Kyllä
väri 128BitBlack 1395game, 128BitWhite 1395game, 128BitBlue 1395game, Musta 1200 pelejä, Valkoinen 1200 pelejä, Sininen 1200 pelejä, Musta 100 pelejä, Valkoinen 100 pelejä, Sininen 100 pelejä
Malli Numero JXD X9
Värinäyttö Kyllä
Kosketusnäyttö No
Näytön Koko 5.0"
Tuotemerkki JXD

Kirjoita arvostelu

8G käsikonsoli 5.0 tuuman MP4-Soitin pelikonsoli Retro Pelit sisäänrakennettu 1395 pelejä arcade/gba/gbc/snes/fc/smd

8G käsikonsoli 5.0 tuuman MP4-Soitin pelikonsoli Retro Pelit sisäänrakennettu 1395 pelejä arcade/gba/gbc/snes/fc/smd

Erityinen ilmoitus 5-tuumainen päivitys versio on nyt saatavilla, 5-tuuman päivittää versio tukee 64-bittinen 3D-Arcade(CPS/NEOGEO) pelit ja GBA / GBC / GB / SFC / FC / SEGA / MD-pelejä. Sisäänrakennettu 1395 pelejä. ​ Noin 1395 pelit: Todella rakennettu-vuonna

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!