Tuoteryhmä

ShineYe DZ-320 220V/110V Kotitalouksien Tyhjiö Tiivistysaine Pakkaus Kone pitää ruokaa lihaa Tyhjiö Packer mukaan Lukien 10kpl+1roll Laukku

Uusi

€72.54

€80.60

-9 %

Varastossa

Asiasanat: Tyhjiö packer, tyhjiö tiivistysaine pakkaus, Kotitalouksien Tyhjiö Tiivistysaine, Halpa tyhjiö packer, Korkea Laatu tyhjiö tiivistysaine pakkaus, Kiina kotitalouksien tyhjiö tiivistysaine Toimittajat.

Paketti Sisälsi: 1* tyhjiö sulkemista kone 1* yhdysputki 1* käyttöopas (englanti) 1* käynnistä kit (17cm x 25cm laukut = 10kpl ja 25cm x 500cm laukut = 1 rulla) klikkaa käyttää laukku Korkea Laatu + Paras Palvelu joukkue + Vahva Myynnin jälkeinen Palvelu Ei ole väliä missä maassa olet, niin kauan kuin maksat, me järjestämme lähetys sinulle välittömästi. Meillä on erilaisia kieli-asiakaspalveluun. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Olemme tuotemerkin franchise-myymälää ja suora myynti tuotemerkin haltija. Kuvaus: Tuotemerkki: Qingye ShineYe NW:2,3 KG Korkean lämpötilan teipillä: Japani Malli: DZ-320D Moottori: Electric venttiili alipainepumppu Lämmitys lanka: Nichrome seos on tuotu nimellisjännite: 220 V AC Teho: 100W Vaippa materiaali: Tuoda projektia ABS-myrkytön Mitoitettu taajuus: 50Hz Tyhjiö: -0.8 bar Ulkonäkö koko: 37*12.5*15 cm leveys-lämmitys-lanka: 3 mm Suurin leveys pakkaus: 32cm Toimi tavalla: automaattinen ja manuaalinen integraatio

Älykäs imuri helppokäyttöinen, nopea pumppaus nopeus ja vahva tiivistys vaikutus. Sitä voidaan käyttää tavalliset pölypussit, edullinen ja huoltovapaa. Energiaa säästävä muuntaja kupari ja jatkuvaa työtä yksi päivä vain 0,8 kWh. Paketti pakkaus tuote tarvitsee vain 20-30 sekuntia, se voidaan pumpata noin 300 pakettia päivässä.

Erillinen tiiviste tyhjiö sinetti on rikkomaton sinetti, jossa on korkea hyötysuhde ja tarvitsee vain 3 sekuntia. DZ-320 voi erottaa tiivistys roll laukku , välipala laukkuja ja ruoka laukut . Älykäs kehote : LED vilkkuu tiiviste kauan, summeri hälytyksen muistuttamaan työn lopussa.

Märkä-ja Kuiva-dual-käytä Jatkuva paina kahdesti tyhjiö tiivistys -, kone alkaa kahdesti tiivistys-toiminto. se tulee viivyttää 5 sekuntia tiiviste kertaa varmistamiseksi on pieni määrä öljyä ja vettä tuotteita voi olla yksi-aika tiiviste. Ole varovainen : Emme suosittele, että käytät sitä pumppua on suuri määrä nestettä tai suuri määrä vettä on tuotteita. Voit ostaa toinen kone.

Ulkoinen pumppaamalla tyhjiö säilytyslaukku: Voi imuroida vaatteita ja peittoja, niin se voi olla kostea ja säästää tilaa. Tuoretta pitää purkki: helppo vahingoittuneet tuotteet voivat olla rikki ja helppo käyttää. Punainen viini tulppa: kun viini on jo avannut korkin se voi estää laatu ja maku.

Multi packet käyttö Tiivistys pituus on hyvin pitkä. Lämmitys johto on 32 senttimetriä, joten tiivistys on erittäin vankka. Tehokas : Voi olla kertaluonteinen paketti useita tuotteita ja parantaa työn tehokkuutta. Leveä alue of sovellus : Se voi pakata kaikki tuotteet.

Pehmeä tyhjiö pehmeä tuotteita, kuten leipää, punainen päivämäärät ja niin edelleen, voit manuaalisesti ohjata alipaine.

Turvallisuus ja Suojelu, että Se on useita turvallisuuden suojelun suunnittelu-ja PCB-ylikuormitus suoja -, käyttö multi point detection ylikuumenemisen suojaus-toiminto, ja jopa 5 kerrosta lämmön eristys suojakerros niin, että kone on aina turvallinen toiminta-alue toimi. Se on erottaminen suunnittelu. Lämmitys lanka, sieni, korkean lämpötilan teipillä ja muut tarvikkeet voi suoraan korvata, ilman että täytyy palata korvaavan.Se on hyvin yksinkertainen ja kätevä.

Leikkaus veitsi Kone on pussi-korttipaikka ja cut-off veitsi, et voi laittaa laukku laukun sisällä, ja sitten vapaa leikkaus. Voit myös laittaa sinetöity pussi pussi-korttipaikka toCut pois pussista niin, että pussi voidaan käyttää toistuvasti.

Se on erottaminen suunnittelu. Lämmitys lanka, sieni, korkean lämpötilan teipillä ja muut tarvikkeet voi suoraan korvata, ilman että täytyy palata korvaavan. Se on hyvin yksinkertainen ja kätevä.

Qingye brändi on 20 vuotta valmistuksen kokemus Kiinassa. Olemme selviytymisen laatu, palvelu voittaa markkinoilla. Qingye on keskittynyt tyhjiö pakkaus. Nyt se on tullut ammattimainen tuotanto ja myynti tyhjiö pakkaus kone valmistajat. Qingye Säilyttää tuoreus, Tuore Elämä

Toimitus Tiedot: Tämä hinta ei sisällä tulleja. Meidän toimitusaika on 7 päivää sen jälkeen, kun maksu. Meillä on olettaa, puolet kuriiri maksut. Jos paketti saada tiukat tarkastaa custom. Et vieläkään tarvitse maksaa veroa poista mukautettu. Emme vastaa tulli verot. Kustannukset paluu-tai kadonnut paketti olisi asiakkaan takia hylätä tullaus. Yleensä toimitusaika on välillä 10-35 päivää tahansa maassa. Mutta joskus on, riippuu eri custom on ratkaista ongelma. Joskus on hidasta. Joskus on nopeaa. Ole hyvä ja avaa parcel post poliisin läsnäolo,Jos paketti on vaurioitunut tai tyhjä(varastettu), kysy posti toimittaa virallinen asiakirja,erityisesti väite pyytää paperia. Jos tarvitset muokata kone, saatat joutua odottamaan viikon, ennen kuin voit järjestää lähetys sinulle.

Palautus-ja Hyvityksen, Jos on olemassa mitään ongelmia tuotteemme, voit pyytää takaisin tai palauttamalla 7 päivän kuluessa saatuaan kohteita. Mutta ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palauttamista tai avaaminen riita, me yritämme parhaamme ratkaista kaikki ongelmat sinulle. Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä tilassaan, tai me kieltää tehdä hyvitystä. Saat viallisten nimikkeiden, lähetä meille selkeitä kuvia Palvelun Aika : Pekingin 08:30-00: Moskova 03:30-19:00 New Yorkin 19:30-11:00 Lontoon 02:30-18:0 Palaute: Sinun tyytyväisyys on meidän harjoittamisesta, takaa tulee aina olemaan ensimmäisen luokan tarjoaminen täydellinen pre-myynti ja myynnin jälkeinen palvelu. Jos sinulla on ongelmia ostaa, ota meihin yhteyttä. Me pysymme kanssasi, kunnes ongelma on ratkaistu. Uskomme, että kaikki ongelma voidaan ratkaista oikein, emme anna sinun alas. Paras palvelu on meidän elinikäinen harjoittamisesta; vain rohkeasti yhteyttä meihin kysyttävää. 100% Tyytyväisyys Takuu. Sinun Tyytyväisyys, Meidän Harjoittamisesta

Paketin Koko 43cm x 19cm x 20cm (16.93in x 7.48in x 7.87in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 2.5kg (5.51lb.)
Tiivistys Pituus 32cm
Tyhjiö Laukku Kyllä
Tyyppi Stand / Taulukko
Tuotemerkki ShineYe
Sertifiointi UL,RoHS,CE,CB
Malli Numero DZ-320
Virtalähde Sähköinen

Kirjoita arvostelu

ShineYe DZ-320 220V/110V Kotitalouksien Tyhjiö Tiivistysaine Pakkaus Kone pitää ruokaa lihaa Tyhjiö Packer mukaan Lukien 10kpl+1roll Laukku

ShineYe DZ-320 220V/110V Kotitalouksien Tyhjiö Tiivistysaine Pakkaus Kone pitää ruokaa lihaa Tyhjiö Packer mukaan Lukien 10kpl+1roll Laukku

Paketti Sisälsi: 1* tyhjiö sulkemista kone 1* yhdysputki 1* käyttöopas (englanti) 1* käynnistä kit (17cm x 25cm laukut = 10kpl ja 25cm x 500cm laukut = 1 rulla) klikkaa käyttää laukku Korkea Laatu + Paras Palvelu joukkue + Vahva Myynnin jälkeinen Palvelu Ei ole väliä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!