Tuoteryhmä

100kpl Ilmainen Toimitus Valokuitu Nopeasti Liitin SC/APC Kuulu Lanka optic Connector for special Broadcasting KTV / FTTH

Uusi

€64.15

Varastossa

Asiasanat: Optinen liitin, valokuitu nopeasti liitin, fast-Liitin, Halpa optinen liitin, Korkea Laatu fiber optic nopeasti liitin, Kiinan nopea liitin Toimittajat.

100kpl Ilmainen Toimitus Valokuitu Nopeasti Liitin SC/APC Kuulu Lanka optic Connector for special Broadcasting KTV / FTTH

Kuvaus :SC AP C valokuitu nopea liitäntä. sovellus:KTV,tietoliikenneverkot. Metro network,Local Area Network (LAN). Päivämäärä käsittely verkostoja. 1, ISO9001:2008. 2, Alhainen Väliinkytkemisvaimennus. 3, Korkea Tuotto Tappio 4, Simplex, Duplex, Optinen kuitu liittimet on kaksi end tarkkuus optiset fiber optic jumpperi, telakka mukaan siirto keskipitkällä voi olla jaettu yhteinen pii-pohjainen optinen single-mode, multi-mode hyppääjiä, ja muut, kuten muovi lähetyksen välineellä valokaapeli kaapelit

Liittämällä pään rakenne muodot voidaan jakaa: FC jumpperi kaapelit, SC puserot, ST jumpperi kaapelit, LC jumpperi kaapelit, MTRJ jumpperi kaapelit, MPO-kaapelit, MU jumpperi kaapelit, SMA-kaapelit, FDDI jumpperi kaapelit, E2000 jumpperi kaapelit, DIN4 jumpperi kaapelit, D4 hypätä linja, jnc eri muodoissa

Noin maksu

1. Me hyväksymme Escrow. Voit Maksaa kautta Alipay, Visa -, MasterCard -, Western Union, pankkisiirto Consultor.news.

2. Tee maksu mahdollisimman pian, niin, että voit saada kohteen aikaisemmin.

3. Huomautus: Kaikki tuonti-tariffi kohde on ostajan vastuulla, ei sisälly myynti hinta tai toimituskulut, Mutta meidän on vakuutettava, että tuote lahjaksi, jolla on pienempi arvo, joiden avulla voit helposti päästä kohde Tullin läpi.

Noin toimitus

1. MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS (paitsi muutamissa maissa ja APO/FPO).

2. Kaikki tilaukset tulee olla nopeasti käsitelty ja postitetaan 2-3 päivää sen jälkeen, kun maksu on vahvistettu Loma-aikaa pidentää.

3,ystävällisesti älä 1-3 alhaiset tulospalvelu toimitus aiheuttaa ulkomailla toimitus vaikuttavat monet tekijät, kuten Tulli-käsittely -, Posti-strike jne.

4. Meillä o nly aluksen kohteen vahvisti, jotta osoitteita, joten varmista, että tilaus-osoite vastaa toimitus-osoite.

5. Valinnainen toimitus tavalla: China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, jne.

6. Lähes kaikki tilaukset alle 2 kg on ilmainen toimitus Kiina Postitse Air Mail. Ole hyvä ja valitse muut merenkulun tapoja, jos tarvitset kohteen pikaisesti!

7. Voit seurata paketti seurantanumeron verkkosivuilla: www.17track.net/zh-cn/

Noin return &palautus

1. Voit ottaa meihin yhteyttä ja lähettää kohteen takaisin meille 7 päivän kuluessa sen jälkeen, kun tuote on toimitettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, meidän tulee huomaavainen käyttää ja ei tarjota sinulle palautusta tai vaihtoa.

2. Kaikki palasi erät on alkuperäisessä pakkauksessa. Viereen, sinun on annettava meille toimitus seurantanumeron, ja tiettyjä palautuksen syyn.

3. Tarjoamme sinulle hyvityksen tai lähettää sinulle korvaavan mukaan erityinen ehto ja teidän on, kun palaat alkion.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote on rikki tai ei kuvattu tuotteen sivulle-linkkiä.

Noin takuu

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

3.Takuu rahti maksaa ostaja.

Noin palautetta

1. Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki ostajat ovat tyytyväisiä tuotteeseen ja palveluun.

2. Toivomme vilpittömästi, voit jättää meille täydellinen 5 tähteä positiivista palautetta jos haluat tuotteen.

3. Ota meihin yhteyttä, ennen kuin avaat riita tai jätä meille negatiivinen palaute, ja sitten me annamme sinulle paras ratkaisu.

Paketin Koko 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.754kg (1.66lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Tuotemerkki KELUSHI
Malli Numero SC kylmä 100kpl

Kirjoita arvostelu

100kpl Ilmainen Toimitus Valokuitu Nopeasti Liitin SC/APC Kuulu Lanka optic Connector for special Broadcasting KTV / FTTH

100kpl Ilmainen Toimitus Valokuitu Nopeasti Liitin SC/APC Kuulu Lanka optic Connector for special Broadcasting KTV / FTTH

100kpl Ilmainen Toimitus Valokuitu Nopeasti Liitin SC/APC Kuulu Lanka optic Connector for special Broadcasting KTV / FTTH Kuvaus :SC AP C valokuitu nopea liitäntä. sovellus:KTV,tietoliikenneverkot. Metro network,Local Area Network (LAN). Päivämäärä käsittely verkostoja.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!