Tuoteryhmä

M30 Kolme Lanka DC NPN, NC 1-20mm etäisyyden mittaus kapasitiivinen lähestymiskytkin anturi -LJC30A3-S-Z/AX

Uusi

€5.41

€5.70

-5 %

Varastossa

Asiasanat: etäisyys kytkin, Anturi-Kytkin, nc-kytkin, Halpa matka kytkin, Korkea Laatu-anturi-kytkin, Kiina nc vaihtaa toimittajaa.

Tuotetiedot

Ulottuvuus M30 Havaitseminen etäisyys 1-20 mm mittapiirros Malli DC

tyyppi NPN EI LJC30A3-S-Z/BX NC LJC30A3-S-Z/AX N+NC PNP EI LJC30A3-S-Z/NC LJC30A3-S-Z/AY NO+NC Kaksi-wire-O NC AC

tyypin Kaksi-wire EI LJC30A3-H-J/EZ NC LJC30A3-H-J/DZ Kolme-wire NO+NC

Asennus

Sovelluksia legenda

Toimitus

Maailmanlaajuinen toimitus . ( Paitsi joissakin maissa ja APO / FPO)

2 , tilausten käsittelyn oikea-aikaisesti sen jälkeen, kun vahvistus maksun .

3 Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite on ottelu toimitusosoite .

Kuva 4 on esitetty todellinen hanke , viitteellisiä .

5 -, palvelu -, kuljetus-aika , lukuun ottamatta viikonloppuisin ja pyhäpäivinä edellyttäen, että lentoliikenteen harjoittaja . Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella .

6 , jos et ole saanut maksua 30 päivän kuluessa toimitus, ota meihin yhteyttä. Me tarkistaa tavarat ja saada takaisin sinulle vastauksen mahdollisimman pian . Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys !

7 , johtuen kannan tila ja aika eroja , me valita nopea toimitus meidän ensimmäinen saatavilla varasto toimitus kohteita.

Tuotto-Ja Hyvityskäytäntö

1 , sinulla on 7 päivää yhteyttä ja palauttaa siitä päivästä, jona se vastaanottaa 30 päivän kuluessa. Jos tämä tuote hallussaan enemmän kuin 7 päivää , sitä pidetään käyttää, ja emme ole ongelma, palautusta tai vaihtoa sinulle. Ei ole poikkeuksia ! Molemmat osapuolet kantavat kuljetuksen hinta on puolet myyjä ja ostaja .

2 , Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä pakkauksessa , toimitus seuranta numero olet antanut meille , erityinen syy palata, sinun rokko

3 , hyvitämme koko hintatarjousta , sen alkuperäiseen tilaan, vastaanotetut kohteen, pakkaus-ja sisältävät kaikki osat ja tarvikkeet , kautta ostajat ja myyjät peruuttaa kauppa alkaen Consultor.news 's . Tai, voit valita korvaavan .

4 , me maksaa kaikki toimituskulut , jos tuote (t) on ( ovat ) ei mainostetaan .

Takuu

Rajoitettu Takuu 1.12 kuukausittain tuotannon vialliset tuotteet ( pois lukien vahingot ja / tai kuitti -, väärinkäyttö-hanke ) . Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu aikana .

2 , vialliset tuotteet on raportoitava ja palautetaan takuuaikana ( alkuperäisessä pakkauksessa , jos mahdollista ) . Sinun täytyy kertoa meille, mitä haittapuoli on , ja anna meille tilausnumerosi. Emme korjaus korvaavan kohteita päättyi takuu.

3 , jotta Consultor.news samaa mieltä politiikan luetellaan kaikki edellä mainitut !

Palaute

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen ! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ennen kuin annat meille, neutraali, negatiivinen palaute tai avata minkä tahansa riidan päällä, niin, että voimme tyydyttävästi ratkaista ongelman.

Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Paketin Koko 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Takuu Sata tuhatta
Sertifiointi CCC
Kohteen Tyyppi Kytkimet
Malli Numero LJC30A3-S-Z/AX
Kytkin Tyyppi Läheisyys-Kytkin
Ominaisuudet Läheisyys-Kytkin

Kirjoita arvostelu

M30 Kolme Lanka DC NPN, NC 1-20mm etäisyyden mittaus kapasitiivinen lähestymiskytkin anturi -LJC30A3-S-Z/AX

M30 Kolme Lanka DC NPN, NC 1-20mm etäisyyden mittaus kapasitiivinen lähestymiskytkin anturi -LJC30A3-S-Z/AX

Tuotetiedot Ulottuvuus M30 Havaitseminen etäisyys 1-20 mm mittapiirros Malli DC tyyppi NPN EI LJC30A3-S-Z/BX NC LJC30A3-S-Z/AX N+NC PNP EI LJC30A3-S-Z/NC LJC30A3-S-Z/AY NO+NC Kaksi-wire-O NC AC tyypin Kaksi-wire EI LJC30A3-H-J/EZ NC LJC30A3-H-J/DZ Kolme-wire

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!