Tuoteryhmä

AS-20 Vedenpitävä automaattinen valoisuuden tunnistimen kytkin viive / älykäs street light switch controller / valo-ohjaus-anturi 220V

Uusi

€3.16

Varastossa

Asiasanat: Street Light Switch, Kytkin-Ohjaus, street valo-ohjaus, Halpa street light switch, Korkea Laatu kytkin ohjaus, Kiina street light control Toimittajat.

Tuotteen parametri:

1 、 työskentely jännite: 220VAC, 10A, 50Hz

2, kuormitus teho: hehkulamppu ei enemmän kuin 1000W, energiaa säästävä lamppu, loisteputki lamppu, pakokaasujen fan on vähemmän kuin tai yhtä suuri kuin 400W

Tuotteen ominaisuudet: automaattinen avajaiset, automaattinen sulkeminen päivä

Ominaisuus:

1, sisäinen ympäristö valaistus automaattinen tunnistus piiri, automaattinen sammutus päivän aikana, automaattisesti auki yöllä.

2 、 antaa kolme wire-järjestelmä, yhteensopiva vastus, induktiivinen, kapasitiivinen lamppu ja eri kuormia.

3 -, valvonta-esineitä, LED-valot, energiaa säästävät lamput, loisteputki, hehkulamppu lamppu, pakokaasujen fan lamppu, jne..

4, jossa ympäristön olosuhteet muuttuvat, kun viive-toiminto.

Käyttöalue:

Laajalti käytetty katuvaloja, teiden, tehtaissa, puutarha, satamat, lentokentät, maatilat, puistot, kouluissa ja muissa paikoissa.

Testi:

1, johdotus menetelmä voi kytkeä väärin, mukaan ohjeita

2, päivällä testin päälle tai pois päältä, käytä läpinäkymätön, kääritty kytkin, kytkimen valo, toimi kunnolla.

I. lyhyt esittely

Yleensä tehtaissa, kouluissa, kaduilla, katu, valot, vesi, saari, navigointi valot. Sammuta valot, joita päivystäjä päivän aikana ja kytke valot yöllä. Se usein aiheuttaa viivettä kytkentä tai sammuttamalla valot. Tämä ei vain ei tuhlaa virta, mutta myös vaikuttaa työhön.

Meidän tehdas, mukaan eri näkökohdat olennaiset tiedot, ja integroitu aikaisemmat kokemukset, rakenneuudistus on enemmän käytännön arvoa street automaattinen kytkin. Kytkin ei vaikuta sää kaudella, ja on edut luotettava toiminta ja korkea herkkyys. Se on myynyt hyvin ympäri maata ja on hyvin vastaan asiakkaita.

Kaksi 、 toimintaperiaate ja rakenne

Piiri on varustettu viive piiri, joka on anti-häiriöitä kyky estää vahingossa salama tai manuaalinen taskulamppu, auto-ja muut valon säteet säteilytetään valosähköiset pää, alhainen lentävät ja putoavat lehdet, tilapäinen esto valo virtalähde ja väärän sulkeminen virhe.

Automaattinen kytkin katu lamppu koostuu sähköinen kytkentä laite, sähköinen sulkeminen pää, integroitu lohko, elektroninen komponentti ja executive rele. Päivähoito on vahva, valoherkkä elementti virta kasvaa, integroitu piiri rele julkaisu, katu, valot eivät ole kirkkaita, illalla, jossain määrin, koska vähentäminen valon intensiteetti, alhainen jännite valoherkkä elementti, rele valot vasta seuraavana aamuna, valo laukaista toiminta vahvistaa integroitu automaattinen uudelleen, lamppu.

Pakkauksen Paino 0.08kg (0.18lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Takuu 1
Materiaali Ruostumaton Teräs
Ominaisuudet UUSI
väri 12V, 24V, 110V, 220V
Kytkin Tyyppi Optinen Kytkin
Sertifiointi CQC -, CE,CCC
Malli Numero AS-20A
Kohteen Tyyppi Kytkimet

Kirjoita arvostelu

AS-20 Vedenpitävä automaattinen valoisuuden tunnistimen kytkin viive / älykäs street light switch controller / valo-ohjaus-anturi 220V

AS-20 Vedenpitävä automaattinen valoisuuden tunnistimen kytkin viive / älykäs street light switch controller / valo-ohjaus-anturi 220V

Tuotteen parametri: 1 、 työskentely jännite: 220VAC, 10A, 50Hz 2, kuormitus teho: hehkulamppu ei enemmän kuin 1000W, energiaa säästävä lamppu, loisteputki lamppu, pakokaasujen fan on vähemmän kuin tai yhtä suuri kuin 400W Tuotteen ominaisuudet:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!