Tuoteryhmä

100kpl/PALJON Mikro-USB-5P,5-pin-Micro-USB-Jack,5Pins Micro-USB-Liitäntä Hännän Lataus socket (A20)

Uusi

€4.07

Varastossa

Asiasanat: usb-pistorasia, socket vettä, usb-scsi, Halpa usb-pistorasia, Korkea Laatu, pistorasia veden, Kiina usb-scsi-Toimittajat.

Paketin Mukana 1 * 100kpl Mikro-USB-liitäntään,5Pins Micro-USB-Liitäntä, Jos ostat enemmän määrä, Ota meihin yhteyttä . ostaa lisää osia. käyttää "Lisää koriin" - Maksu: 1.Hyväksymme maksun, joka Consultor.news voi hyväksyä, pahoittelemme, että emme voi hyväksyä muita maksutapoja, kuten sekillä tai postiosoitusten . 2.Kaikki yleisimmät luottokortit hyväksytään,ja olemme saaneet sen 24 tuntia 3.Maksu on toimitettava 10 työpäivän kuluessa huutokaupan sulkemisen Shipping: 1. Toimitamme ympäri maailmaa,per tilaus on raidan numero 2.Ensisijainen kilpailuetu:Aasia/Etelään Amerikka/Itä-Eurooppa/Mid-Itä/Afrikka/Länsi-Euroopassa,ja niin edelleen 3.Ennen ostamista,varmista, että sinun Consultor.news ja alibaba osoite on oikea.Tai ei,ole hyvä ja korjaa ennen maksua. 4.Jos tavaroiden alle 1,5 Kg,toimitamme Kiina Postitse Ilman Postin tai HK Post Air Mail 5.Aluksen maailmanlaajuisesti sisällä 1-3 päivän kuluttua maksun suorittanut saanut,saavu eniten kohteisiin Kaikki tilaukset toimitetaan kautta Kansainvälinen Lentoposti palvelu, ellei niitä ole erityisesti sovittu, myyjän. Tärkeät tehtävät: Tuo tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajat vastuu Sinun täytyy tarkistaa tämä teidän tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista Ennen allekirjoittamista paketin, ota varmista, että tuotetta ei ole vahingoittunut kuljetuksen aikana ja onko tuote on siinä. Jos ei, ota kieltäytyä allekirjoittamasta sitä. Sinua pidetään vastaanottaa oikean tuotteen, niin kauan kuin olet kirjautunut paketti Palaute: Jos sinulla on joitakin ongelmia väri, koko, laatu tai muu ongelma, ota meihin yhteyttä vapaasti ennen kuin annat meille neutraali/negatiivinen palaute. Jätämme POSITIIVISTA PALAUTETTA heti, kun Consultor.news antaa meille mahdollisuuden antaa palautetta. Voimme lämpimästi haluan antaa sinulle tyydyttää ratkaisu. Jos rakastat meidän tuote, lämpimästi odotettavissa viisi tähteä palautetta. Teemme vaikeampi antaa sinulle tyydyttää palvelu. Koska palautteesi on erittäin tärkeää meille, me vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, kiitos paljon!

Yksikkö Tyyppi paljon (100 kpl/erä)
Paketin Koko 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.042kg (0.09lb.)

Kirjoita arvostelu

100kpl/PALJON Mikro-USB-5P,5-pin-Micro-USB-Jack,5Pins Micro-USB-Liitäntä Hännän Lataus socket (A20)

100kpl/PALJON Mikro-USB-5P,5-pin-Micro-USB-Jack,5Pins Micro-USB-Liitäntä Hännän Lataus socket (A20)

Paketin Mukana 1 * 100kpl Mikro-USB-liitäntään,5Pins Micro-USB-Liitäntä, Jos ostat enemmän määrä, Ota meihin yhteyttä . ostaa lisää osia. käyttää Lisää koriin - Maksu: 1.Hyväksymme maksun, joka Consultor.news voi hyväksyä, pahoittelemme, että emme voi hyväksyä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!