Tuoteryhmä

MYLB 15 Kpl RG6 F-Tyyppi Kierre-On Coax Koaksiaalikaapeli RF-Liitin Uros varten CCTV Kamera

Uusi

€0.73

€0.77

-5 %

Varastossa

Asiasanat: Uros Liitin, uros-uros, L-liitin, Halpa-uros liitin, Laadukas uros-uros, Kiina l-liitin Toimittajat.

15 Kpl RG6 F-Tyyppi Kierre-On Coax Koaksiaalikaapeli RF-Liitin Uros varten CCTV CameraProduct Nimi : F-Tyyppi Uros-RF-Liitin;Väri : Hopea Sävy Materiaali Kullattu Metalliseos;Liitin Tyyppi : F-Tyypin Liitin Uros Varten Kulutuspinnan Halkaisija : 6.8 mm/ 0.3";F-Liitin Kierteen Halkaisija : 9 mm/ 3/8" Yhteensä Koko : 1.8 x 1,2 cm/ 0.7" x 0,5" (L*Max.D);Paino : 28g Paketti : 15 x F-Tyyppi Uros-RF-Liitin

Lämmin Ilmoitus

1. Koska ero eri monitorit, kuva ei välttämättä vastaa todellista väriä kohteen. Takaamme tyyli on sama kuin kuvissa, mutta ei ole sama suorituskyky eri elinten, kuten mallin. Kiitos!

2. Sallikaa 1-2 cm: n vaihtelee, koska manuaalinen mittaus, kiitos!

Maksu

1. Paras tapa on suora online-maksun.

2. Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

3. Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö, osoite, postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot.

Paluu ja takuu

1. Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta, joten jos et ole tyytyväinen osto, voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa, ja sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi.

2. Toimitus-ja käsittelykuluja ei ole palautettavissa ja asiakas on vastuussa kaikkien maksujen palauttamisesta ja reshipping.

3. Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet, mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet. Miesten ja viat eivät ole taattu, kuten rikki, naarmuja ja niin edelleen.

4. Tahansa tuotteita, lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin.

Palaute

1. Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu saatuaan kohteita.

2. Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Se tulee vain vie 1 minuutti, mutta tämä 1 minuutti on erittäin tärkeä merkitys meille.

3. Ota meihin yhteyttä, ennen kuin riita-asioita tai jättää mitään negatiivista tai neutraalia palautetta, meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.. kiitos ymmärrystä.

Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.037kg (0.08lb.)

Kirjoita arvostelu

MYLB 15 Kpl RG6 F-Tyyppi Kierre-On Coax Koaksiaalikaapeli RF-Liitin Uros varten CCTV Kamera

MYLB 15 Kpl RG6 F-Tyyppi Kierre-On Coax Koaksiaalikaapeli RF-Liitin Uros varten CCTV Kamera

15 Kpl RG6 F-Tyyppi Kierre-On Coax Koaksiaalikaapeli RF-Liitin Uros varten CCTV CameraProduct Nimi : F-Tyyppi Uros-RF-Liitin;Väri : Hopea Sävy Materiaali Kullattu Metalliseos;Liitin Tyyppi : F-Tyypin Liitin Uros Varten Kulutuspinnan Halkaisija : 6.8 mm/ 0.3 ;F-Liitin Kierteen Halkaisija

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!