Tuoteryhmä

Pilot-merkkivalo merkkivalo lampun SB5(LA68S XB5)-AVB3, jossa kiinteä LED

Uusi

€2.49

Varastossa

Asiasanat: valaisin, lamppu, lampun valkoinen valo, lamppu pir, Halpa valaisin, lamppu, Korkea Laatu lamppu valkoinen valo, Kiinan lamppu pir Toimittajat.

Huomioithan, että sinun täytyy viite-ja jännite,väri, kun paikka järjestyksessä.Jos et huomaa 7 päivän sisällä, me tullaan mukaisesti SB5(LA68S XB5)-AVB3(24V) lähetys.

Noin Express vaihtoehto: 1.)Kiina kirjattuna Kirjeenä Postitse tai Consultor.news Standardi Toimitus useimmat maassa on saapunut paketti in10-25 arkipäivää. ·Kiinan EMS ,DHL,FEDEX ,TNT jne. Useimmat maa on saapunut paketti in7-15 työpäivää. ·Toimitusaika riippuu liikenteen matka-ja sää-olosuhteissa ja lakko tai muut tekijät.Nämä tekijät ovat valvonnan ulottumattomissa logistiikka yritys. Kohtaavat näitä tapauksia paketti toimitusaika viivästyy, tietty viive syistä, voit ottaa meihin yhteyttä auttaa sinua tarkistaa. Yritä ymmärtää! Teemme parhaamme auttaaksemme sinua! 2.) Sinun täytyy tietää, oman maan veropolitiikka, ennen kuin ostat sen. Tuonti taxe ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.Jos tarvitset kohtuudella välttää joitakin kustannuksia, voit kertoa meille hankintasuunnitelma. 3.) Kaikki tuotteet tulee olla normaali toimitusaika 2-4 työpäivää, tietenkin, on olemassa erityisiä olosuhteita, kuten lomia tai erityisiä mukautettuja tuotteita, toimitusaika laajennetaan. 4.) Toimitusosoite Me voimme saada vain Consultor.news. Ennen kuin maksat, varmista, että sinun toimitus osoite on oikea. Me ei muokata ostajan toimitusosoite käyttöoikeudet, jos löydät sinun toimitus osoite on väärä, ota peruuttaa tilauksen, muuttaa toimitusosoite ja palauttamaan järjestystä.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.06kg (0.13lb.)
Paketin Koko 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Materiaali Muovi
Jännite 6V, 12V, 24V, 110V, 220V
Ominaisuudet pilot-merkkivalo merkkivalo lampun
Sertifiointi CQC -, CE,CCC
Takuu Tilanteesta riippuen määrittää
Kohteen Tyyppi Kytkimet
Kytkin Tyyppi Paina-Painiketta Kytkin
väri Sininen, Vihreä, Punainen, Valkoinen, Keltainen
Tuotemerkki SANLICO
Malli Numero SB5(LA68S XB5)-AVB3

Kirjoita arvostelu

Pilot-merkkivalo merkkivalo lampun SB5(LA68S XB5)-AVB3, jossa kiinteä LED

Pilot-merkkivalo merkkivalo lampun SB5(LA68S XB5)-AVB3, jossa kiinteä LED

Huomioithan, että sinun täytyy viite-ja jännite,väri, kun paikka järjestyksessä.Jos et huomaa 7 päivän sisällä, me tullaan mukaisesti SB5(LA68S XB5)-AVB3(24V) lähetys. Noin Express vaihtoehto: 1.)Kiina kirjattuna Kirjeenä Postitse tai Consultor.news Standardi Toimitus

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!