Tuoteryhmä

6 Tapa / Pin Tiivistetty Vesitiivis Liitin

Uusi

€3.34

Varastossa

Asiasanat: Vedenpitävä Liitin, liittimen tiivisteet, pin liitin, Halvat vedenpitävä liitin, Korkea Laatu liittimen tiivisteet, Kiina-liitin-pin-Toimittajat.

5 Sarjaa UUSI Auto Osa 6 Pin Tavalla Sinetöity Vedenpitävä Sähkö-Johto Auto-Liitin Plug Asettaa Ilmainen Toimitus

5 sarjaa yhdessä paketissa

Jokainen sarja sisältää:

1 x Uros Asunto 6 Tavalla

1 x Naisten Asuntoja 6 tavalla

6 x Uros Terminaali Keskipitkän

6 x Naaras Terminlal Medium

12 x Kaapelin Tiiviste Keltainen

5 x Vedenpitävä Liitin Sarjaa

Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW

Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen

Jos et voi tarkistaa, kun huutokauppa lähellä välittömästi,please odottaa muutaman minuutin ja Maksu on suoritettava 3 päivää.

maailmanlaajuinen toimitus (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite on ottelu toimitusosoite.

PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Emme ole vastuussa mistään custom velvollisuus tai tuonnin verot.

Sinulla on 14 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä kohta on hallussaan enemmän kuin 14 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI vaihtoa. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

Hyvitämme koko monney, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, kun sekä Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Yhden vuoden Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet on 3 kuukauden takuu.

Vialliset tuotteet on raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. Emme korjata tai vaihtaa kohteita kanssa päättyi takuu.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on Meille tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ennen kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä.

Toimistomme aukioloajat ovat 9:00 am to 6:00 p. m. (GMT+8) maanantai-perjantai

Ja toimistomme on suljettu sunnuntaisin ja pyhäpäivinä (Peking), jos sinulla on kysyttävää,ota rohkeasti meihin yhteyttä, Consultor.news viesti tai trademanager,me yritämme parhaamme vastata kysymyksiin 48 tuntia. lomien aikana,viive vastaa,pahoittelemme syvästi.

Wepro-Ryhmä ovat Ammatillinen Dropshipping Toimittaja Tietokone ja toimisto -, kauneus&Terveys,Aikuisten ja Sukupuoli,Nainen Fashional,Ulkouima&urheilu -, Koti -, Elektroniikka -, LED -, Aurinko-tuotteet jne alennettuun hintaan.etsi Shenzhen vuodesta 2007,mikä on 12 vuoden kokemus globaalin ostajille.Tervetuloa Tehdä Rahaa Meidät Yhteen täällä!

Yksikkö Tyyppi paljon (5 kpl/erä)
Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)

Kirjoita arvostelu

6 Tapa / Pin Tiivistetty Vesitiivis Liitin

6 Tapa / Pin Tiivistetty Vesitiivis Liitin

5 Sarjaa UUSI Auto Osa 6 Pin Tavalla Sinetöity Vedenpitävä Sähkö-Johto Auto-Liitin Plug Asettaa Ilmainen Toimitus 5 sarjaa yhdessä paketissa Jokainen sarja sisältää: 1 x Uros Asunto 6 Tavalla 1 x Naisten Asuntoja 6 tavalla 6 x Uros

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!