Tuoteryhmä

Ilmainen toimitus 2yards/paljon 23cm leveä Kirjailtu Tylli Kukka Pitsi Viippauksen~ Vaaleanpunainen ~ihana~

Uusi

€5.69

€6.19

-8 %

Varastossa

Asiasanat: pitsi olankohautuksella, pitsi verho, pitsi elastinen trim, Halvat pitsi olankohautuksella, Korkea Laatu pitsi verho, Kiina pitsi elastinen trim Toimittajat.

1.Sekoitettu järjestys on tervetullut ,jokainen suunnittelu-painiketta MOQ 2.Ilmoittakaa henkilökohtaisia vaatimus, kuten värejä, paketit, arvo-ilmoituksen jne, milloin viesti, kun maksat meille. 3. Toimitamme kohteen kautta EMS,CHINA POST,EPACKET, DHL, UPS, FEDEX, TNT tai HongKong Post.

4. Toimitus,

a. Valita kuten teidän vaatimus. Ole hyvä ja tarkista että toimitus & Packaging-luettelon tiedot.

b. Lähettämistä sujuvasti ja nopeasti. Voimme aluksen kohteita via muut kuriiri. Päätös meistä on lopullinen. 5. Toimitus aika:). Sen varmistamiseksi, saat tilauksesi verovapaasti tuotaessa, Me julistaa sen "LAHJA", jolla on pienempi arvo.

b). Tämän halvemmalla ei heijasta koko maksamasi hinnan tai markkina-tuotteen ja ei välttämättä koske maita, joissa eri tariffi sääntöjä.

c). Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla. Palautusoikeus: Vain viallinen tuote tarjotaan vaihto. Vialliset tuotteet on palautettava 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sinut tilauksen. Se voi kestää jopa 7 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.Ostaja on vastuussa kaikista edelleen toimituskulut. Palaute 1. Ole hyvä ja vahvista vastaanottamisesta tuotteita sen jälkeen, kun olet saanut ne. 2. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista olet saanut, ota yhteyttä ajoissa ja me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia ja tehdä sinusta tyytyväinen. 3. Anna meille positiivista palautetta. Meidän ' ll olla kiitollinen, jos voit antaa meille VIISI STARSof Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä. Jos sinulla on kysyttävää ja ajatella, että meidän tuote ja palvelu, älä syytä VIISI TÄHTEÄ korko, ota meihin yhteyttä, ennen kuin voit arvostella meitä. Kiitos paljon yhteistyöstä. Meistä 1.Mitään tietoja tuote -, tukku -, hinta -, toimitus-tai tilauksen tila, ota meihin yhteyttä. 2.Ota aina myös Tuote#, käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi sähköpostiosoitteesi. 3. Meidän vasteaika : sisällä 8-10 tuntia

Paketin Koko 25cm x 20cm x 2cm (9.84in x 7.87in x 0.79in)
Pakkauksen Paino 0.15kg (0.33lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (2 Metriä/paljon)
leveys 23cm
Materiaali Polyesteri / Nylon
Kangas Tyyppi Mesh
Sisustus Pitsi
Ominaisuus Eco-Ystävällinen
Technics Kirjailtu
Tuotteen Tyyppi Pitsi
Malli Numero 2

Kirjoita arvostelu

Ilmainen toimitus 2yards/paljon 23cm leveä Kirjailtu Tylli Kukka Pitsi Viippauksen~ Vaaleanpunainen ~ihana~

Ilmainen toimitus 2yards/paljon 23cm leveä Kirjailtu Tylli Kukka Pitsi Viippauksen~ Vaaleanpunainen ~ihana~

1.Sekoitettu järjestys on tervetullut ,jokainen suunnittelu-painiketta MOQ 2.Ilmoittakaa henkilökohtaisia vaatimus, kuten värejä, paketit, arvo-ilmoituksen jne, milloin viesti, kun maksat meille. 3. Toimitamme kohteen kautta EMS,CHINA POST,EPACKET, DHL, UPS, FEDEX, TNT tai HongKong

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!