Tuoteryhmä

10kpl 5# Vetoketju Tulppa Repair Resin Vetoketjut Valkoinen Musta Väri

Uusi

€1.54

€1.62

-4 %

Varastossa

Asiasanat: tulppa vetoketju, 5 vetoketju, vetoketju 5, Halpa tulppa vetoketju, Korkea Laatu 5 vetoketju, Kiina vetoketju 5 Toimittajat.

materia:muovi

koko:5#

väri:valkoinen/musta

määrä:10kpl(korjaus on 10pairs,alas korjaus on 10kpl)

puku korjattavaksi 5# hartsi vetoketjut.

Väri ei Täsmää Eroja väri voi aiheuttaa joitakin muita syitä, kuten väri pohdinnan näyttö,valaistus,tausta jne. jos Kuitenkin uskot, että kohde saanut on väärän värinen, ota meihin yhteyttä. Shipping-1,toimitamme kaikki meidän kohteet maailmanlaajuisesti sisällä 6 päivää. 2,Ota varmista, että toimitusosoite on oikea, kun teet tilauksen. Emme ole responsable toimituksen epäonnistumisen takia väärä osoite, jätä meille, kun tilaat. Toimikausi 1. Kaikki vaurioitunut tai puuttuu kohde. Ota meihin yhteyttä, 7 päivän kuluessa korvaavan tai palautusta, ole Kiltti, älä avaa riita ilman viestintää 2. Käyttää kohteen tai ihmisen aiheuttamia vaurioita ei hyväksytä. 3. Pidä tuotteen alkuperäisen ehdon ja ottaa valokuvia todisteeksi siitä hyvitystä 4. Jos tarvitset paluuta tai palautusta, ota meihin yhteyttä, keskustella paras ratkaisu ongelmaasi, ennen kuin toimitus palautetut kohde. 5. Toimituskulut paluuta kohteen(joko palautusta tai exchage) ovat ostajan vastuulla. 6. Tilalle lähetetään saatuaan palautetun kohde. Palaute 1. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ja Koko palvelun, jätä meille positiivista palautetta. 2. Jos on jokin ongelma ostoksesi. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä neutraali tai negatiivinen palaute. Me yritämme parhaamme ratkaista se. Kiitos ymmärrystä.

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Pakkauksen Paino 0.01kg (0.02lb.)
Paketin Koko 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Muovi-Tyyppi Hartsi
Vetoketju Tyyppi Open-End
väri Musta/Valkoinen
Määrä 10 Kpl
Koko 5#
Tuotteen Tyyppi Vetoketjut
Ominaisuus Eco-Ystävällinen
Tuotemerkki Shawnmanor
Materiaali Muovi
Käytä Kodin Tekstiilit,Laukut,Vaate
Malli Numero 3-005

Kirjoita arvostelu

10kpl 5# Vetoketju Tulppa Repair Resin Vetoketjut Valkoinen Musta Väri

10kpl 5# Vetoketju Tulppa Repair Resin Vetoketjut Valkoinen Musta Väri

materia:muovi koko:5# väri:valkoinen/musta määrä:10kpl(korjaus on 10pairs,alas korjaus on 10kpl) puku korjattavaksi 5# hartsi vetoketjut. Väri ei Täsmää Eroja väri voi aiheuttaa joitakin muita syitä, kuten väri pohdinnan näyttö,valaistus,tausta

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!