Tuoteryhmä

2 Rullaa Vahva Itseliimautuva Magic Koukku Silmukan Nauha Kiinnitin 1M Valkoinen -30

Uusi

€1.29

€1.85

-30 %

Varastossa

Asiasanat: nauhan kiinnitin, silmukka nauha, koukku silmukan nauha, Halpa nauha kiinnitin, Korkea Laatu silmukka nauha, Kiina koukku silmukan nauha Toimittajat.

2 Rullaa Vahva Itseliimautuva Magic Koukku Silmukan Nauha Kiinnitin 1M Valkoinen

Ominaisuus:

100% upouusi ja korkea laatu

Kiinni tahansa puhtaalle pinnalle kuin haluat

Parempi suorituskyky kuin keskimääräinen nauha

2 rullaa asettaa

Pituus: Noin.1m

Leveys: Noin.20mm

Väri: Valkoinen

Paketti

2 x Vahva Itseliimautuva Nauha Koukku

Me kirjoitamme pienempi arvo paketti välttää tuottaa tariffit. Jokaisessa maassa on eri tariffit, politiikan. Emme ole vastuussa kaikki verot ja käsittelykuluja.

Missään tapauksessa emme ole vastuussa verotuksen (ALV)/tuontitulleja tai muun vastaavan syntyy toimitus transaktioon. Tarkista paikallinen custom lainsäädännön ja vierailla paikallinen tulli-osasto verkkosivuilla ennen ostoksia.

Yleensä me lähettää paketti kautta Rekisteröity Mail ,Jos tarvitset paketti kiireellisesti , ota meihin yhteyttä maksaa ylimääräistä toimituskulut , kiitos .

1.Jos kohde voi toimia hyvin, tarkista kahdesti vahvistaa, että tuote on viallinen ja ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun asap, meille Yksityiskohtaiset Ongelma , teemme parhaamme palvellaksemme sinua.

2.Jos olet saanut väärän, vaurioitunut, viallinen, tai kohde ei kuvatulla tavalla, ota yhteyttä osittainen/täydellinen palautus-tai vaihto meidän kustannuksia.

3.Jos haluat palauttaa tuotteen,ota meihin yhteyttä, 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun paketti vastaanotettu .Palaa tuotteiden tulee olla myös sen alkuperäisen ehdon: mukaan lukien laatikko, pakkaus ja kaikki muut tarvikkeet. Palautukset, jotka ovat seurausta asiakkaan virhe tehdään todellinen toimituskulut vähennetään hyvityksestä.

4. Ostajan pitäisi maksaa paluuta postikuluja, jos Kaikki EI-Myyjä Virhe palauttaa palautusta . (E. g. toit väärä koko tai väärä tuote)

Sinun satisfication on aina meidän harjoittamisesta , ota yhteyttä meihin, jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä ,kiitos !

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.06kg (0.13lb.)
Paketin Koko 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Malli Numero M6003508
Muoto Nauha
Materiaali Polyesteri / Nylon
Ominaisuus Itseliimautuva,Eko-Ystävällinen
Koko /
Käytä Laukut

Kirjoita arvostelu

2 Rullaa Vahva Itseliimautuva Magic Koukku Silmukan Nauha Kiinnitin 1M Valkoinen -30

2 Rullaa Vahva Itseliimautuva Magic Koukku Silmukan Nauha Kiinnitin 1M Valkoinen -30

2 Rullaa Vahva Itseliimautuva Magic Koukku Silmukan Nauha Kiinnitin 1M Valkoinen Ominaisuus: 100% upouusi ja korkea laatu Kiinni tahansa puhtaalle pinnalle kuin haluat Parempi suorituskyky kuin keskimääräinen nauha 2 rullaa asettaa Pituus:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!