Tuoteryhmä

Uusi korkea laatu kirjailtu patch vaatteet, nosturi suunnittelu laastaria bordados iso kpl ompelu laastaria vaatteet

Uusi

€11.98

€13.02

-7 %

Varastossa

Asiasanat: laastari arvostelua, patch kulta, laastari standardi, Halpa laastari arvostelua, Korkea Laatu patch kulta, Kiinan laastari standard-Toimittajat.

Ominaisuus: cane muotoilu 2kpl/paljon

Maksu hyväksymme Escrow. Ota meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten voit maksaa tai tiedustelut koskien maksua.

Toimitus Emme ole vastuussa perillesaamattomat-osoite. Pidätämme oikeuden veloittaa postikuluja jälleen palannut kohteita johtuen väärä osoite. Tuote lähetetään ulos kuluessa 24-48 tuntia sen jälkeen, kun selvä maksu (ilman viikonloppu ja loma). Saapumisaika:

1. Air Mail: 15-30 päivää

2. EMS: 5-10 päivää Satunnaisesti, se saattaa hidastaa, koska paikallinen Asiakkaan lupaa. Jos ei saada kohteen 30 päivän jälkeen, ota meihin yhteyttä ratkaista se. Emme tarjoa yhdistää suomi. Emme ole vastuussa tullia tai veroja oman maan.

Return 1 Vuoden Takuu, Tarjouksen luottamusta! Kaikki tuotteet ovat 100% upouusi. Kaikki tuotteet on testattu ennen lähettämistä. Voimme vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olet saanut sen, jos se on viallinen. Palautettavan tuotteen on oltava kaikki alkuperäiset pakkaukset ja tarvikkeet Hyväksyntä Paluu Koodi. Ostaja on vastuussa palaavat postikulut. Olemme vastuussa postikulut korvausinvestoinnit. Palautus tehdään saatuaan palautetun kohde. Se voi kestää jopa 3 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

Muut KAIKKI tuotteet on pakattava Ilman vähittäiskaupan ruutuun. Pyrimme ansaita 100% täydellinen "Viiden Tähden" tulokset sinulta. Star-tulokset ovat meille erittäin tärkeitä. Jos mitään tapahtumaa ei vastaa odotuksia. OTA MEIHIN yhteyttä JA ANTAA MEILLE MAHDOLLISUUDEN TEHDÄ ASIOITA OIKEIN, ennen kuin sinun jättää palautetta.

Yksikkö Tyyppi paljon (2 kpl/paljon)
Paketin Koko 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Malli Numero 18.5*26cm
Tyyli Ompele-
Ominaisuus käsintehty
Tuotteen Tyyppi Laastaria
Koko 18.5*26cm
Technics Kirjailtu

Kirjoita arvostelu

Uusi korkea laatu kirjailtu patch vaatteet, nosturi suunnittelu laastaria bordados iso kpl ompelu laastaria vaatteet

Uusi korkea laatu kirjailtu patch vaatteet, nosturi suunnittelu laastaria bordados iso kpl ompelu laastaria vaatteet

Ominaisuus: cane muotoilu 2kpl/paljon Maksu hyväksymme Escrow. Ota meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten voit maksaa tai tiedustelut koskien maksua. Toimitus Emme ole vastuussa perillesaamattomat-osoite. Pidätämme oikeuden veloittaa postikuluja jälleen

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!