Tuoteryhmä

Auto Auto Badge-Tunnus 3D-Tarra Metalliseos Demonit Auton Tarra Tarrat Haarukalla Hopeanhohtoinen CSL2017

Uusi

€0.49

€0.80

-38 %

Varastossa

Asiasanat: Auton Tarra Tarra, Tarra Tarra, auto virkamerkki, Halvat auton tarra tarra, Laadukas tarra tarra, Kiina auto virkamerkki Toimittajat.

Auto Auto Badge-Tunnus 3D-Tarra Metalliseos Demonit Auton Tarra Tarrat Haarukalla Hopeanhohtoinen CSL2017

Erittely:

100% upouusi ja Korkea Laatu

Muoti Viileä Suunnittelu

Paino:47g

Materiaali:Metalliseos

Koko:14.5 x 7Cm

Väri:Kuten kuvassa

1 x Auto tarroja

Toimitamme ympäri maailmaa (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO). Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. Lähetämme paketin kautta Kiinaan air post. Toimitusaika riippuu Toimitus Harjoittaja, Tulli-ja Post-Dispatch kohde-ja muut tekijät.Useimmat paketit voi olla sai 20 työpäivää (4 viikkoa). Katso alla toimitusaika kokoelma määrällisiä tietoja:

Otamme vastaan Sähköpostitse pyynnöt palaa 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ole hyvä ja palauta se 7 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota meihin yhteyttä paluuta opas, ennen kuin voit palauttaa sen. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS. Jos tuote on viallinen 3 kuukautta, Me lähetämme sinulle korvaavan ilman lisämaksua tai tarjoavat palautusta, kun saamme viallisen nimikkeen. Jos tuote on viallinen 3 kuukauden jälkeen, voit silti lähettää se takaisin meille. Lähetämme sinulle uuden saatuaan viallinen erä. Mutta sinun tarvitse maksaa ylimääräisiä postikuluja. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu, anna meille positiivista palautetta kanssa 5 tähden tarkastelu, joka on meille erittäin tärkeä. Tulemme hyvin kiitollinen, jos voit jättää todellinen tunne täällä. Jos et ole tyytyväinen kohteita tai palvelua, ota meihin yhteyttä, ennen jättämättä palautteita, voimme ratkaista ongelman heti, kiitos! Ota Viesti meille, alkaen 9:00. 18:00. (GMT+8) maanantaista lauantaihin . Jos sinulla on kysyttävää, ole hyvä sanoma meitä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa sinua. Kaikki viestit vastataan kuluessa 1 arkipäivä (paitsi juhlapäivinä Kiinassa). Jos et saa vastauksen, ota ystävällisesti uudelleen lähettänyt viestin ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Pyydämme anteeksi myöhäinen vastaus loma-aikana (mukana sunnuntaisin).

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.014kg (0.03lb.)
Paketin Koko 15cm x 10cm x 2cm (5.91in x 3.94in x 0.79in)
Kohteen Tyyppi Tarroja
Malli Eläin-Kuvio
pakkaus Ei Pakattu
Tyyppi Liimaa Tarra
Tyyppi Tarra Auto Body
Mallin Nimi N/A
Tarra Sijoitus Koko Kehon
Suunnittelu Sarjakuva
Luokka Tarroja
Tuotemerkki AUTO-partment
Materiaali Tyyppi Muut

Kirjoita arvostelu

Auto Auto Badge-Tunnus 3D-Tarra Metalliseos Demonit Auton Tarra Tarrat Haarukalla Hopeanhohtoinen CSL2017

Auto Auto Badge-Tunnus 3D-Tarra Metalliseos Demonit Auton Tarra Tarrat Haarukalla Hopeanhohtoinen CSL2017

Auto Auto Badge-Tunnus 3D-Tarra Metalliseos Demonit Auton Tarra Tarrat Haarukalla Hopeanhohtoinen CSL2017 Erittely: 100% upouusi ja Korkea Laatu Muoti Viileä Suunnittelu Paino:47g Materiaali:Metalliseos Koko:14.5 x 7Cm Väri:Kuten

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!