Tuoteryhmä

220V 35W juotin Core lämmityselementti Varaosien Hitsaus Työkalu SY

Uusi

€0.37

€0.39

-5 %

Varastossa

Asiasanat: työkalu lokero, työkalu 2.0, työkalu astiat, Halpa työkalu lokero, Korkea Laatu työkalu 2.0, Kiina työkalu astiat Toimittajat.

jos tarvitset enemmän muuntaminen pistoke, ole hyvä Klikkaa kuvaa

Korkea Laatu 220V 35W juotin Core lämmityselementti Varaosien Hitsaus Työkalu SY Ominaisuudet: •juotin core lämmityselementti on paras korvaaja vanha ydin, varmistetaan tehokkuus ja pitkä elinikä juottimen Tyyppi:SY-220V/35W Teho:35W Voltagle: 220 V ~ 50 HZ soveltuva Malli:T hän tekniset sähköllä lämpöä juotin Mukana:

1 x juotin Core lämmityselementti

Käyttöehdot Toimitus

Maksu hyväksymme Alipay, T/T, Western Union, Paypal ja Visa-maksu. Paitsi Alipay, muuttaa maksu on asiakkaan puolella. Ole hyvä ja maksa tilaus 3 päivän kuluessa, ja me järjestämme toimitus 1-2 päivää.

Huollon jälkeen Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Palautetta tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen withour tuotteet ja palvelun. Jos sinulla on ongelmia, ota rohkeasti ota yhteyttä ensinnäkin ennen kuin lähdet negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 16cm x 4cm x 4cm (6.30in x 1.57in x 1.57in)
Pakkauksen Paino 0.035kg (0.08lb.)
Malli Numero SY-220V/35W
Mitat 5.2*5.2*85MM
Lähtöteho 35w
Input Voltagle 220V

Kirjoita arvostelu

220V 35W juotin Core lämmityselementti Varaosien Hitsaus Työkalu SY

220V 35W juotin Core lämmityselementti Varaosien Hitsaus Työkalu SY

jos tarvitset enemmän muuntaminen pistoke, ole hyvä Klikkaa kuvaa Korkea Laatu 220V 35W juotin Core lämmityselementti Varaosien Hitsaus Työkalu SY Ominaisuudet: •juotin core lämmityselementti on paras korvaaja vanha ydin, varmistetaan tehokkuus ja pitkä elinikä juottimen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!