Tuoteryhmä

Lonati L454 Sukat Kone Käyttää 99% Posliini Keraaminen Lanka Carriors D4070583

Uusi

€40.71

Varastossa

Asiasanat: sukka-järjestelmä, putki tarkastus, sukka katsella, Halpa sukka järjestelmä, Laadukas putki tarkastus, Kiina sukka katsella Toimittajat.

Nimi: Keraaminen Lanka Carriors Laajuus: D4070583 Materiaali: 99% Posliini Koko: 9.6 mmx 1.9 mmx 1.1 mm Maksu

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää. Toimitus

1) POSTIKULUJA. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2) Tilausten käsittelyn oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen.

3) Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4) PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

5) Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

6) Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. Palautusoikeus

1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Jos sinusta tuntuu, pettynyt kohde, kerro meille 7 päivän kuluessa toimituksesta. Tuotteen tulee olla palata orginal kunnossa palautusta/vaihtoa. Toimituskulut aiheutuneet on sinun.

2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3) Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4) Meillä on oltava kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Palaute

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.55kg (1.21lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (100 kpl/erä)
Malli Numero D4070583

Kirjoita arvostelu

Lonati L454 Sukat Kone Käyttää 99% Posliini Keraaminen Lanka Carriors D4070583

Lonati L454 Sukat Kone Käyttää 99% Posliini Keraaminen Lanka Carriors D4070583

Nimi: Keraaminen Lanka Carriors Laajuus: D4070583 Materiaali: 99% Posliini Koko: 9.6 mmx 1.9 mmx 1.1 mm Maksu 1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on suoritettava

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!