Tuoteryhmä

YIHUA 853AA BGA muokata station LCD-Säädettävä Elektroninen Lämpö-Kuuma Ilma-Aseen PCB kuumenna ja IR-esilämmitys-asemalta muokata asemat

Uusi

€156.24

€195.30

-20 %

Varastossa

Asiasanat: Esilämmitys Kanava, rework station, esilämmitin ir, Halpa esilämmitys kanava, Korkea Laatu rework station, Kiina esilämmitin ir Toimittajat.

Rakas:

Paljon kiitoksia vierailusta myymälästämme! Teemme parhaamme palvella sinua! Kiitos vielä kerran, ennen kuin ostat, sinun täytyy tietää: 1-Venäjän asiakkaat: jotta voit vastaanottaa tuotteen onnistuneesti andsoon, kun tilauksen, varmista, että tuensaajien nimet on teidän koko nimi. kiitos yhteistyöstä 2-by Etelä-Korea asiakkaat: Kun valitset Fedex-ie toimitus tapa,ole hyvä ja vahvista zip-koodi on 5-numeroinen postinumero, aiheuttaa, muuten, Fedexyou voi toimitus! kiitos yhteistyöstä! 3-yli kauko-alue: Jos yrityksesi osoite on kauko-alue DHL tai Fedex tai muita shipping tavalla, ota huomautus: DHL tai Fedex postitse tai muita shipping on vastuussa kauko-alue maksu, mutta tässä hinta-annos ei sisällä kauko-alue maksu! sinun täytyy maksaa ylimääräistä kauko-alue maksu! hän tietty määrä kauko-maksu, ota meihin yhteyttä. kiitos yhteistyöstäsi! Venäjän tulli: 1: Uusin Tullaus Politiikan venäjän Tulli: Paikallisten Logistiikka-Kauppiaat ottavat sinuun yhteyttä TEKSTIVIESTILLÄ ja puhelin numero, sinun tulee antaa henkilökohtaisen passin tiedot sekä vero ID-numero.

2: varmista, että edellyttäen, henkilökohtainen matkapuhelinnumero on oikea

Tariffi: Meidän tuotteen hinta ei sisällä tulleja kun ostaa tavarat DHL UPS FEDEX Toimitus Menetelmä, Kun tavarat kulkevat tulli voi joutua maksamaan tullia, Jos sinun täytyy muuttaa ilmoitettu arvo, ota meihin yhteyttä!

Tuotteen jännite: Japani, yhdysvallat, Kanada, Meksiko ja muut maat, me oletus lähettää 110V jännite, US plug, muissa Euroopan maissa, lähetämme jännite 220V EU: n pistoke, jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, ole hyvä ja anna meille viestin!

YIHUA 853AA BGA muokata station LCD-Säädettävä Elektroninen Lämpö-Kuuma Ilma-Aseen PCB kuumenna ja IR-esilämmitys-asemalta muokata asemat 110V-240V EU: n MEILLE AU UK-PISTOKE Tuotteen Kuvaus Kuumenna ja kuuma ilma muokata station,853AA Ominaisuus

1.Käyttämällä mikrotietokone-prosessori ohjelmoitava PID lämpötilan säätö-tekniikka

2.Esilämmitys kanava on käyttää lasite kerros, jolla on korkea terminen vaikutus, hyvä thermal shock resistance keraaminen substraattina, laadukkaita nikkeli merkkituotteiden seos lanka kerran sintraus. Se on korkea terminen vaikutus, koko hyvä, hyvä terminen vakaus, yhtenäinen lämmitys, korkea dielektrinen lujuus, puhdas, helppo asentaa ja niin edelleen ominaisuudet.

3.Ilma-Ase lämmitin käyttää keraaminen lämmitin, lämmitys-elementtejä tiukasti kiedottu malli keraaminen, nopea ja yhtenäinen lämmitys. Käytä päivitetty versio tuuletin, ilmavirta suurempi kuin tavallinen tuuletin, kierre pois tuuli, pitkä käyttöikä.

4.Kone on self-test-toiminto, koko älykäs yli-lämpötila -, oikosulku, avoin piiri, ylikuormitus-ja vika-näyttö ja suojaus toiminnot.

5.853 AA esilämmitys kanava käyttää käyttäjän-ystävällinen muotoilu, kansi kiinnitetty korkean lämpötilan, eristetty suojaa tyynyt estää tulikuuma toimintaa. Stentti käyttää magneettisen induktion tekniikka -, kortti-lauta kiinnike estää suojaava tyynyt imeä huppu edellä, voit kiertää 360 astetta, joustava kortin hallituksen, se sopii piirilevyjen eri muotoisia ja kokoisia.

6.853 AA lämpötilan korjaus-toiminto: sopeutua ympäristön vaikutus, tai vaihda vastukset, juotin vinkkejä jne. varaosat aiheuttama lämpötilan poikkeama, voi käyttää tätä toimintoa kalibrointi lämpötila. Korjaus lämpötila-alue on -50 °C ~ +50 °C.

7.853 AA on Celsius / Fahrenheit lämpötilan näyttö-toiminto: eri markkinoiden tarpeita suunnitella lämpötila näyttö-tilassa, voit valita alla tapana kiinnostusta.

Kuumenna ja kuuma ilma muokata station,853AA näyttö

Kuumenna ja kuuma ilma muokata station,853AA Tiedot: Jännite: AC220C±5%, Max virrankulutus: 1200W Esilämmitys kanava osat: Lämpötila-Alue: 50~ 300 °c tai 50~400 °c /152~572 °F tai 152~752 °F Lämpötilan Vakaus: ±2 °c Näyttö Tyyppi: LED-Alue: 120*120mm Kuumaa Ilmaa Reworks osat Ilmavirran tyyppi: harjaton tuuletin kierre, tuulen Ilmavirta:≤130L/min Lämpötila-Alue: 100 °c -480 °c /212°F ~896 °F Lämpötilan Vakaus: 100 °c -480 °c /212 °F ~896 °F Näytön Tyyppi: LED-Kahva kaapelin pituus: ≥100cm Kuumenna ja kuuma ilma muokata station,853AA Yleinen Käyttö 1). Sopii de-juottamiseen ja BGA juotos -, SOIC, SIRU, QFP, PLCC paketti SMD IC, soveltuu Erityisesti de-juottamiseen BGA-moduuli, tietokoneen emolevy pohjois-ja etelä-silta, kaikenlaisia matkapuhelin emolevy SMT IC ja LED-valot. 2). Kutistuu, kuivaus Maali, liima poisto, sulatus, lämpeneminen, Muovi hitsaus jne.

Noin ¡

1:älä ole huolissasi meidän toimituksen nopeus, meidän store-tuotteita on varaston! Kun teet tilauksen, voimme järjestää toimitus ajoissa!

2:Voit valita oman tapa logistiikka!

Jos sinulla ei ole erityisiä vaatimuksia, emme voi valita nopein tapa uskomme logistiikka toimitus!

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 5.5kg (12.13lb.)
Paketin Koko 50cm x 50cm x 11cm (19.69in x 19.69in x 4.33in)
Ominaisuudet 2 SMD Muokata Station
Jännite 110V or 220V
Kuumenna asema lämpötila 50-400Preheat station
Kuuma ilma-ase lämpötila 100-480Hot ilma-ase
Mitat 37*38*18cm
Tuotteen nimi YIHUA 853AA muokata asema
Tuotemerkki YIHUA
väri 110V, 220V
ominaisuudet 3 BGA-juotosasema
Kuuma ilma-aseen ilmasta 120L/Min(Max)
Näyttö menetelmä LED-näyttö
Malli Numero YIHUA 853AA
Ominaisuudet 1 Bga Muokata Station

Kirjoita arvostelu

YIHUA 853AA BGA muokata station LCD-Säädettävä Elektroninen Lämpö-Kuuma Ilma-Aseen PCB kuumenna ja IR-esilämmitys-asemalta muokata asemat

YIHUA 853AA BGA muokata station LCD-Säädettävä Elektroninen Lämpö-Kuuma Ilma-Aseen PCB kuumenna ja IR-esilämmitys-asemalta muokata asemat

Rakas: Paljon kiitoksia vierailusta myymälästämme! Teemme parhaamme palvella sinua! Kiitos vielä kerran, ennen kuin ostat, sinun täytyy tietää: 1-Venäjän asiakkaat: jotta voit vastaanottaa tuotteen onnistuneesti andsoon, kun tilauksen, varmista, että tuensaajien

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!