Tuoteryhmä

18pcs HSS Pyörivät Terät diamond Leikkaus-Levyjä Dremel Pyörivä Työkalu, Sähkö-Hionta Tarvikkeet Cut-off-Pyöreä Näki Työkaluja

Uusi

€6.38

€12.27

-48 %

Varastossa

Asiasanat: pyörivä terä, leikkaus-levy, saw leikkaus levyn, Halpa pyörivä terä, Korkea Laatu leikkaus-levy, Kiina näki leikkaus levy Toimittajat.

KUVAUS

6kpl Varten Dremel Pyörivä Työkalu, Sähkö-Hionta Tarvikkeet HSS Pyörivät Terät Leikkaus-Levyjä Karaa Cut-off-Pyöreä Näki Työkaluja

Nimi: HSS-katkaisulaikka

Malli: 140

Paikka Alkuperäinen: Kiina

HSS-leikkaus Dia: 22/24/32/35/44/50mm Varsi Koko: 3.175 mm

Diamond leikkaus halkaisija :25mm Varsi Koko: 3mm

Package: 5pc Hss leikkaus Dics 1 Mandre 10kpl Diamond Leikkaus Dics 2 Mandres

Sovellus: Se toimii kahvimylly puun plastomer leikkaus ja hionta.

Se on normaalia phenomonon, että kone tullut kuuma, kun se toimii. Emme hyväksy riita-tai palauttaa tavaroiden tästä syystä.

Ilmoitus:

1.Joskus väri tavarat on muuttunut, mutta se ei vaikuta vaikutus se. Joten älä välitä siitä.

2.Merenkulku-tapahtuma, saatat ei voi saada tavarat onnistuneesti, jos et tarjoa meille koko nimesi kolmella sanalla. Joten, jotta voidaan varmistaa onnistunut toimitus, Pls jättää koko nimesi, kun tilaat, jos sinulla on peräisin Venäjältä. Kiitos coopeation etukäteen.

3. Jos et sain tavarat, kun toimitus päivämäärä päättynyt, ota meihin yhteyttä ensin. Me yritämme parhaamme ratkaista issure sinulle.

KUVA NÄYTTÄÄ

ITSE OSTOSOPAS

MAKSU

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. 3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

PAKETIN TIEDOT

TOIMITUS & TOIMITUS

1.MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

a. Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus , Toimitusaika on noin 20--60 päivää ( Ei seuranta tiedot ), Jos ei saada tavarat , pls valittavat jälkeen tavarat lähetetään ulos 60 päivää , ja me palautamme rahat sinulle välittömästi b. Consultor.news Standard Shipping , se sisältää useimmat sähköpostit toimitus, kuten: China Post Rekisteröity Air Mail, Singapore Post, Hongkong Post,Ruotsi Post, Posti Suomi, postnl n. v. jne. Toimitusaika on noin 15-60 päivää ( Seuranta Tiedot ) Jos et saa tavaroita, kun tavarat esitetään 40days , pls yhteyttä meihin , me tarkistaa paketin sinulle . Sitten Slove sinulle ASAP. Jos olet venäläinen Asiakas , pls jätä meille Täydellinen nimi, jossa on 3 sanaa, tai et ehkä voi saada tavaroita onnistuneesti. c. Consultor.news Palkkio Toimitus , Toimitusaika on noin 7-20 päivää. Joidenkin kauko-maissa, se on ehkä 7-30pv.( Seuranta Tiedot ) d. EMS , Toimitusaika on noin 7-15 päivää ( seuranta numero ) e. DHL, FEDEX, TNT , UPS , Toimitusaika on noin 3-7 päivää ( Seuranta Tiedot ), Jos paikka on kauko -, tarvitse maksaa enemmän syrjäinen paikka , tai muuttaa aluksen EMS

POSITIIVISTA PALAUTETTA

PALAUTE

Palautteesi merkitsee meille paljon ja myös muu ostaja kuin sinä. A:Jos olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palvelu, 5stars palautetta on suuri appriciated. B:Jos mitään et ole saticfied, pls yrittää jättää viestin tai eamil meille ennen leaved negatiivista palautetta tai avoin riita. Me yritämme parhaamme ratkaista ongelman paras ratkaisu. Kiitos.

MEISTÄ

Shenzhen ZAKA TECH Group Co.,Ltd on ammatillinen Koruja Tehden Työkalut Toimittaja.Toimisto sijaitsee Shenzhen baoan, joka on eclomic kehittynyt kaupunki. Toimittajana tässä jätetty, meillä on enemmän kuin 7 vuotta vientiä kokemus. Ja on hyvä maine buyier ympäri sana.Jos haluat tietää lisää meistä, pls yhteyttä. Myös tervetuloa vist meidän yritys.

UKK

Q:Onko hinta sisältää custom veroja? A:Ei, ostajan ei tarvitse maksaa custom vero riippuu eri maakunnissa. K:Miten voin välttää ylimääräistä custom-maksu? A: Tarkista paikallinen DHL/TNT/UPS, että kuinka paljon laskun arvo on vapaa custom maksu. Kerro sitten meille, ja voimme kirjoittaa alempaan hintaan laskulla. Q: Jos en halua kohde, voinko palauttaa ne? A: tavarat voi demaged, kun pitkä aika toimitus, emme hyväksy paluu tavaroiden ellemme sentthe väärä tavaroita, tai siellä on laatu ongelma tuotteita. Q: Miten voin tehdä suuren tilauksen kanssa vähän halvemmalla? A: Jos tarvitset enemmän kuin 15pcs kunkin kohteen, voit tehdä palkatonta järjestyksessä. Yritä sitten yhteyttä keskustellakseen tarkemmin.

Päivän Tarjoukset Käsitellään Loppuun: 01 Päivää 23 : 59 : US$ 25.80 US$ 16.99 US$ 27.46 US$ 5.39 US$ 24.24 US$ 6.33

Yksikkö Tyyppi Pakkaus
Pakkauksen Paino 0.07kg (0.15lb.)
Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tyyppi Puun Leikkaus
Ominaisuus 5 Varten Dremel Leikkaus-Levy
Dia 22/25/32/35/44mm
ominaisuus 3 Leikkaus työkalut
ominaisuus 1 näki terä
ominaisuus 4 Varten Dremel Leikkaus
Koko 22/25/32/35/44mm
DIY Tarvikkeet Puunjalostus
Ominaisuus 7 Varten Dremel Tarvikkeet Leikkaus-Levy
Ominaisuus 6 Varten Dremel Leikkaus-Levy
Malli Numero Tuhat neljäsataa yksi
ominaisuus 2 leikkaus-levy
Varren Koko 3.175 mm
Tuotemerkki TOOLFIT

Kirjoita arvostelu

18pcs HSS Pyörivät Terät diamond Leikkaus-Levyjä Dremel Pyörivä Työkalu, Sähkö-Hionta Tarvikkeet Cut-off-Pyöreä Näki Työkaluja

18pcs HSS Pyörivät Terät diamond Leikkaus-Levyjä Dremel Pyörivä Työkalu, Sähkö-Hionta Tarvikkeet Cut-off-Pyöreä Näki Työkaluja

KUVAUS 6kpl Varten Dremel Pyörivä Työkalu, Sähkö-Hionta Tarvikkeet HSS Pyörivät Terät Leikkaus-Levyjä Karaa Cut-off-Pyöreä Näki Työkaluja Nimi: HSS-katkaisulaikka Malli: 140 Paikka Alkuperäinen: Kiina HSS-leikkaus Dia: 22/24/32/35/44/50mm

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!