Tuoteryhmä

48 W CCFL LED-Lamppu Kynsien Kynsien Geeli puolan Kuivatuksen Kynnet & Professional Electric Kynsien Pora Manikyyri Poran Bittiä asettaa

Uusi

€66.27

€69.75

-4 %

Varastossa

Asiasanat: kynsien pora manikyyri, Kynsien Manikyyri, lamppu asettaa kynsien, Halvat kynsien pora manikyyri, Korkea Laatu kynsien manikyyri, Kiinan lamppu asettaa kynsien Toimittajat.

48 W CCFL LED-Lamppu Kynsien Kuivausrumpu Kynsien Geeli-lakalla Kuivatuksen Kynnet & Professional Electric Kynsien Pora Manikyyri Poran Bittiä asettaa Sopiva

Paketti lista: Manikyyri Kynsien Kiillotus Kone: 1 x Electric Kynsien Poran Kone (virtalähde & Ohjaus) 1 x Käsikappaleen 6 x Metallin Hionta Poraa Bittiä 6 x Hionta band 1 x Käyttöohje 30 x Metallin Hionta poranterät 100 x80# Hionta bändit 100 x120# Hionta bändit 100 x180# Hionta bändit 2x Kynsien Erottimet 1xNail Koristelu Timantteja 48W Kynsien Lamppu: 1 x LED CCFL Kynsien Kuivausrumpu 1 x AC / DC-Adapteri 1 x Virtajohto 1 x Käyttöohje Yksityiskohtia

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

A. Tuominen tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

B. tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista.

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Pakkauksen Paino 3.0kg (6.61lb.)
Paketin Koko 40cm x 40cm x 35cm (15.75in x 15.75in x 13.78in)
Yksikkö Tyyppi pala
1 paketti 1 Kynsien Lamppu+1 Kynsien Manikyyri Kone+sopiva
Kohteen Tyyppi Set & Kit
Materiaali Muovi
Tuotemerkki CAPPUCCI PRO
Koko 48W Nail lamp+ Nail polishing equipment Manicure
Malli Numero Kynsien lamppu+lakkaus Manikyyri+varusteet
Määrä 1 paketti

Kirjoita arvostelu

48 W CCFL LED-Lamppu Kynsien Kynsien Geeli puolan Kuivatuksen Kynnet & Professional Electric Kynsien Pora Manikyyri Poran Bittiä asettaa

48 W CCFL LED-Lamppu Kynsien Kynsien Geeli puolan Kuivatuksen Kynnet & Professional Electric Kynsien Pora Manikyyri Poran Bittiä asettaa

48 W CCFL LED-Lamppu Kynsien Kuivausrumpu Kynsien Geeli-lakalla Kuivatuksen Kynnet & Professional Electric Kynsien Pora Manikyyri Poran Bittiä asettaa Sopiva Paketti lista: Manikyyri Kynsien Kiillotus Kone: 1 x Electric Kynsien Poran Kone (virtalähde & Ohjaus) 1 x Käsikappaleen

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!