Tuoteryhmä

Universal 3 kpl/set-Metalli Spudger Matkapuhelin Korjaus Avaaminen Työkaluja iPhone Samsung Kannettava tietokone, Tabletti Korjaus Työkalut

Uusi

€1.72

€2.45

-29 %

Varastossa

Asiasanat: avaaminen työkalu, Korjaus Avaaminen Työkalu, Työkalut, Halpa avaaminen työkalu, Korkea Laatu korjaus avaaminen työkalu, Kiina työkaluja Toimittajien.

Ominaisuudet:

Upouusi ja kestävä

Voidaan käyttää uudelleen monta kertaa

Kevyt & kätevä kuljettaa

Erilaisia työkaluja tyytyväinen sinun eri tarvitse

Voit purkaa puhelimet helposti

Yhteensopiva malli:iPhone/iPad/Tablet/Älypuhelin

Halvemmaksi tulee joskus, kun ostaa teidän mobiililaitteissa

tai kun ostat kaksi kpl/set tai enemmän

Onnellinen Ostokset aika...

Tervetuloa takaisin ostaa täällä taas

3 X Metalli Spugder(17cm)

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA, PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 21cm x 8cm x 21cm (8.27in x 3.15in x 8.27in)
Pakkauksen Paino 0.065kg (0.14lb.)
useage Matkapuhelin Avaaminen Korjaus Työkalu
Määrä Kpl 3 kpl/asettaa
DIY Tarvikkeet Metallintyöstöön
Sovellus Tietokone On Työkalu Kit
Koko Mobile Phone Repairing Opening Tools
Tuotemerkki WEIERLI
Tyyppi Käsityökalut,Yhdistelmä
Malli Numero Matkapuhelin Korjaus Avaaminen Työkaluja
Paketti Laukku

Kirjoita arvostelu

Universal 3 kpl/set-Metalli Spudger Matkapuhelin Korjaus Avaaminen Työkaluja iPhone Samsung Kannettava tietokone, Tabletti Korjaus Työkalut

Universal 3 kpl/set-Metalli Spudger Matkapuhelin Korjaus Avaaminen Työkaluja iPhone Samsung Kannettava tietokone, Tabletti Korjaus Työkalut

Ominaisuudet: Upouusi ja kestävä Voidaan käyttää uudelleen monta kertaa Kevyt & kätevä kuljettaa Erilaisia työkaluja tyytyväinen sinun eri tarvitse Voit purkaa puhelimet helposti Yhteensopiva malli:iPhone/iPad/Tablet/Älypuhelin Halvemmaksi

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!