Tuoteryhmä

UUSI HDMI-USB 3.0-Peli Video Capture-Tallennus 1080P Streaming voi OBS Studio Windows-Mac-Linux-Nykiä, Youtube Hitbox

Uusi

€63.31

€66.64

-4 %

Varastossa

Asiasanat: peli video capture, Video-Peli Capture, 1080p-videokuvaus, Halpa peli video capture, Korkealaatuinen video-peli capture, Kiina 1080p videon kaappaamiseen Toimittajat.

Paketti Lista: 1 * Mini ezcap287 video capture-1 * USB 3.0 Kaapeli-1 * Käyttöohje N Vähittäiskaupan Laatikko. Huomio : Pls lue seuraavat tiedot, ennen kuin teet tilauksen!! kiitos :) Koska eri tehdas erissä,joskus todellinen kohde voi olla hieman erilainen outlook tai väri, mutta sama toiminto ja laatu,pls huomata ja ymmärtää,kiitos !

1. Yanwen Talouden Air Mail ja Singapore Post 4PX OM Pro ei ole seurattavia,

suosittelemme, voit valita Consultor.news standard shipping, joka voi antaa sinun olla paremmin suojattu Consultor.news !!! 2. Toimitusaika: Post office on viimeinen sana , voit ottaa meihin yhteyttä laajentaa toimitusaika sinulle. Jos sen jälkeen 70 päivää (Brasilia/Chile/Argentiina on 90 päivää) et vieläkään saa tavarat, ota meihin yhteyttä, ratkaista yhdessä reshipping ilmaiseksi tai täyden hyvityksen. 3.Ei Riita Pyydän: älä avaa riita 60 päivän sisällä , se on tervetullut, 4.Emme ole vastuussa tulli maksuja tai maksuja (jos on,ostajat tarvitse olla vastuussa siitä)

Jos tuote on viallinen, tai lähettää väärin, voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa korvaavan tai täyden hyvityksen. Ostajat ovat vastuussa palata toimituskulut ja mahdolliset palkkiot. Pls yhteyttä ensin mitään ongelmia,olemme iloisia voidessamme olla palveluksessanne milloin tahansa :)

Tavoitteenamme on 100% asiakastyytyväisyys! PLS älä jätä meille huonoa palautetta tai avaa tapauksessa ennen kuin otat meihin yhteyttä. me yritämme parhaamme ratkaisemaan hyvin.

Kysyttävää, vain vapaasti ottaa yhteyttä meihin, me vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä,ei hätää

Meidän työaika: 10 :00---21:00 alkaen sunnuntai-perjantai (Kiinan Aikaa)

Emme hyväksy maksua ESCROW

Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Tuotemerkki Ezcap
Tyyppi Video & TV-Viritin Kortit
Käyttöliittymä Tyyppi USB
Paketti No
Malli Numero EZCAP VIDEO CAPTURE

Kirjoita arvostelu

UUSI HDMI-USB 3.0-Peli Video Capture-Tallennus 1080P Streaming voi OBS Studio Windows-Mac-Linux-Nykiä, Youtube Hitbox

UUSI HDMI-USB 3.0-Peli Video Capture-Tallennus 1080P Streaming voi OBS Studio Windows-Mac-Linux-Nykiä, Youtube Hitbox

Paketti Lista: 1 * Mini ezcap287 video capture-1 * USB 3.0 Kaapeli-1 * Käyttöohje N Vähittäiskaupan Laatikko. Huomio : Pls lue seuraavat tiedot, ennen kuin teet tilauksen!! kiitos :) Koska eri tehdas erissä,joskus todellinen kohde voi olla hieman erilainen outlook tai väri,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!